Microsoft Microsoft Edgen korjaaminen Windows 10: ssä ◁

Edge, Microsoftin uusi Windows 10 -selain ei ole ilman ongelmia. Käyttäjät valittavat usein, että Edge -selain ei avaudu, Edge -selain on hidas ja se sulkeutuu automaattisesti muutamassa sekunnissa sen käynnistämisen jälkeen.

Kaikkien näiden päivien aikana Windows 10 -käyttäjien oli käynnistettävä / asennettava Edge -selain uudelleen useimpien ongelmien korjaamiseksi. Edge -selaimen uudelleenasentaminen / uudelleenasentaminen edellyttää, että poistat järjestelmäkansion ja suoritat sitten pari komentoa PowerShellissä. Aloittelevat käyttäjät epäröivät aina suorittaa tuntemattomia komentoja ja yrittävät välttää komentoriviä ja PowerShelliä.

Käyttäjät pyysivät Microsoftia tarjoamaan vaihtoehdon Edge -selaimen korjaamiseksi Windows 10 -käyttöjärjestelmässä.

Edge -selaimen nollaus- ja korjaustoimenpiteet voidaan suorittaa siirtymällä kohtaan Asetukset> Sovellukset> Sovellukset ja ominaisuudet> Microsoft Edge.

Tässä oppaassa näemme kuinka korjata Edge -selain Windows 10: ssä ilman jälkimarkkinatyökalun apua tai muuttamatta mitään järjestelmän työkaluja.

Indeksi

  Microsoft Edge -selaimen korjaus

  Näin voit korjata Microsoft Edge -selaimen Windows 10: ssä.

  TÄRKEÄ: Mahdollisuus korjata Microsoft Edge -selain on saatavana Fall Creators Update for Windows 10 -versiossa (versio 1709). Samaa ominaisuutta ei ole Windows 10 Creators -päivityksessä (v1703).

  Vaihe 1: Avaa Asetukset -sovellus. Navigoida johonkin Sovellukset> Sovellukset ja ominaisuudet .

  Vaihe 2: Etsi sisäänkäynti Microsoft Edge ja napsauta sitä. Sinun pitäisi nyt nähdä linkki Edistyneet asetukset . Avaa sovelluksen ja tallennustilan käytön palautussivu napsauttamalla linkkiä.

  Vaihe 3: Tässä näet kaksi vaihtoehtoa: Korjaus ,, ja Palauttaa . Korjaus -vaihtoehto korjaa Microsoft Edge -selaimen poistamatta tietoja. Palauta -vaihtoehdon tarkoituksena on palauttaa Microsoft Edge -selaimen oletusasetukset poistamalla tiedot, mukaan lukien selainhistoria, evästeet ja muut Edge -asetukset.

  Koska haluamme korjata Edge -selaimen, napsauta painiketta Korjaus . Lopuksi, jos vahvistusikkuna tulee näkyviin, napsauta Korjaa -painiketta uudelleen aloittaaksesi Edge -selaimen asennuksen korjaamisen.

  Edge -selaimesi pitäisi olla käyttövalmis muutamassa sekunnissa. Jos Windows 10 pyytää sinua käynnistämään tietokoneen uudelleen, tee sama kerran.

  Älä unohda lukea oppaamme Microsoft Edge -selaimen asennuksen poistamisesta ja poistamisesta Windows 10: stä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up