Microsoft Microsoft Edgen uudelleenasentaminen Windows 10: ssä ◁

Microsoft Edge, Windows 10: n uudessa oletusselaimessa on puhdas käyttöliittymä ja toimii täysin sujuvasti. Vaikka useimmat käyttäjät käyttävät Firefoxia tai Chromea ensisijaisena selaimenaan, pieni osa Windows 10 -käyttäjistä on käyttänyt Edgeä oletusselaimenaan.

Monilla käyttäjillä on ongelmia Edgen käyttämisessä Windows 10: ssä. Joillekin käyttäjille Edge ei käynnisty lainkaan. Jotkut käyttäjät ovat valittaneet, että Edge kaatuu heti, kun se käynnistyy. Ja joillekin muille Edge on hyvin hidas ja ripustaa toisinaan sivujen lataamisen aikana.

Jos sinulla on ongelmia Microsoft Edgen kanssa, voit ehkä korjata kaikki ongelmat asentamalla selaimen uudelleen. Vaikka Edge -selaimen uudelleenasennus ei ole kovin yksinkertaista työtä, jos sinulla on vakavia ongelmia Edgen kanssa, selaimen uudelleenasentaminen on paras tapa korjata kaikki ongelmat.

Asenna Edge -selain uudelleen Windows 10 -järjestelmään noudattamalla seuraavia ohjeita. Lue kaikki vaiheet huolellisesti, ennen kuin yrität tätä menettelyä Windows 10 -tietokoneellasi.

Huomaa, että saatat menettää kaikki kirjanmerkkisi sekä selaushistoriasi. Vie kirjanmerkkisi toiseen selaimeen, jos sinulla on kymmeniä kirjanmerkkejä.

TÄRKEÄ: Suosittelemme Microsoft Edgen korjaamista tai Microsoft Edgen nollaamista ennen sen uudelleenasentamista.

HUOMAUTUS: Suosittelemme järjestelmän palautuspisteen luomista ennen tämän toimenpiteen suorittamista tietokoneellasi.

Indeksi

  Microsoft Edgen asentaminen uudelleen Windows 10: een

  Vaihe 1: Sulje Microsoft Edge -selain, jos se on käynnissä.

  Vaihe 2: Avaa File Explorer, napsauta Katsella ja tarkista ruutu Piilotetut elementit nähdäksesi kaikki piilotetut kansiot. Tämä on tarpeen, koska jotkin kansiot, kuten AppData, ovat oletuksena piilotettuja.

  Vaihe 3: Siirry seuraavaan paikkaan:

  C: NUsersUserNameUserNameAppDataLocalPackages

  Korvaa "UserName" käyttäjänimelläsi.

  Vihje: Voit navigoida nopeasti edelliseen sijaintiin liittämällä polun Suorita -komentolaatikkoon.

  Vaihe 4: Etsi Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe -kansio ja poista se. Kun painat tai napsautat Poista, vahvistusikkuna saattaa avautua. Napsauta Kyllä -painiketta.

  Näet seuraavan valintaikkunan, jossa on viesti Valmistaudu kierrättämään pakkauksista. Kaikkien kansion kohteiden löytäminen voi kestää noin 10 minuuttia.

  Seuraava valintaikkuna saattaa näkyä "Haluatko poistaa tämän kansion pysyvästi? Kansiossa on kohteita, joiden nimet ovat liian pitkiä "Roskakori" -viestille. Napsauta vain Kyllä -painiketta.

  Windows 10 kestää muutaman minuutin tämän tai tämän kansion kohteiden poistamiseksi. Jos seuraava valintaikkuna tulee näkyviin ja haluat varmasti poistaa sen? Viesti, napsauta Kyllä.

  Jos kieltäydyt poistamasta joitain tiedostoja, napsauta Ohita.

  Vaihe 5: Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset ja käynnistä tietokone uudelleen .

  Vaihe 6: Käynnistä PowerShell järjestelmänvalvojana. Voit tehdä tämän kirjoittamalla PowerShell Napsauta Käynnistä-valikon tai tehtäväpalkin hakukentän PowerShell-kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Suorita järjestelmänvalvojana.

  Vaihe 7: Kun PowerShell on käynnistynyt, siirry käyttäjätilisi hakemistoon suorittamalla seuraava komento.

  cd C: Käyttäjä

  Korvaa "käyttäjänimesi" tilisi todellisella käyttäjänimellä.

  Vaihe 8: Lopuksi kopioi ja liitä seuraava komento komentoriville ja paina sitten Enter -näppäintä.

  Get -AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add -AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$ ($ _. InstallLocation) AppXManifest.xml” -Verbose}}

  Kun komento on suoritettu onnistuneesti, näet viestin "Toiminto suoritettu".

  Siinä kaikki! Käynnistä tietokone uudelleen . Nyt sinun pitäisi pystyä käynnistämään ja käyttämään Edge -selainta ilman ongelmia.

  Saatat myös olla kiinnostunut Microsoft Edgen asennuksen poistamisesta ja poistamisesta Windows 10 -oppaasta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up