Microsoft .NET Framework -virheen korjaaminen

Saatat nähdä muunnelman Microsoft .NET Framework -virheestä, kun suoritat tuettua sovellusta. Löydä korjaukset minkä tahansa .NET Framework -virheen korjaamiseksi tästä oppaasta.

Mikä on .NET Framework -virhe?

.NET Framework on tärkeä Windowsin työkalupakki, joka varmistaa, että sovelluksesi toimivat oikein järjestelmässäsi. Mutta joskus, jos sovellus ei toimi oikein ja jos järjestelmässä ei ole virhettä, se johtuu siitä, että .NET Framework on vioittunut. Silloin näet .NET Framework -virheen Windows-laitteellasi.

Virhe näyttää monia erilaisia ​​tilaviestejä. Esimerkiksi: Sovellusta ei voitu käynnistääjoka johtuu siitä, että sovellus ei havaitse kehyksen asennettua versiota.

NET Framework -virheille Windowsissa on monia syitä. Useimmiten se tapahtuu, kun uusi ohjelmisto ei sovi yhteen, jos sovellustiedostot on määritetty väärin tai jos uuden .NET Framework -version asennuksessa ilmenee ongelmia. Kaikki ne voivat estää työkalupakkia tekemästä työtä kunnolla Windows-tietokoneellasi.

Lue myös: aivan kuten .NET Framework -virhe, Blue Screen of Death (BSoD) -virheestä on monia muunnelmia. Tutustu näihin yleisiin ratkaisuihin.

Yleiset .NET Framework -virheet

Microsoft .NET Framework -virheen kohtaaminen tapahtuu hyvin harvoin. Vaikka tätä virhettä on monia erilaisia, tämä taulukko sisältää yleisimmät niistä.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua
.NET Framework ErrorSyy ErrorSuositeltuja ratkaisuja
Tätä sovellusta ei voitu käynnistää.Sovellus ei havaitse laitteesi .NET Framework -versiota.. NET Framework Repair -työkalu, asenna loppukäyttäjäsovellus uudelleen, muokkaa ympäristömuuttujia.
Sovelluksessasi on tapahtunut käsittelemätön poikkeus.Vioittuneet tiedostot tai haittaohjelmat.Windows Securityn haittaohjelmien tarkistus, .NET Framework Repair -työkalu, Laita Windows toiminnot päälle tai pois Ohjauspaneelissa.
Virhe 0x800F0906Laite ei pysty lataamaan vaadittuja tiedostoja päivityksestä.Tarkista Internet-yhteys, ota ryhmäkäytäntö käyttöön Määritä valinnaisten komponenttien asennus- ja korjausasetuksetasenna Windows uudelleen.
.NET SDK -virheet 1001-1213Yli 200 erilaista virhettä, jotka johtuvat erilaisista koodausongelmista.Asenna Visual Studio -sovellus uudelleen laitteellesi, käytä Laita Windows toiminnot päälle tai pois Ohjauspaneelissa.
.NET Framework -asennusta ei voi suorittaa ohjelman yhteensopivuustilassa.Ohjelmaa ei voida suorittaa, koska sen aiempia versioita ei tueta.Suorita ohjelman yhteensopivuuden vianmääritys.
Asennusta ei voi jatkaa, koska edellinen asennus vaatii tietokoneen uudelleenkäynnistyksen.Keskeneräinen asennus.PC:n uudelleenkäynnistys, .NET Framework Repair -työkalu, käytä Laita Windows toiminnot päälle tai pois Ohjauspaneelissa.
Sinulla ei ole riittäviä oikeuksia tämän toiminnon suorittamiseen kaikille tämän tietokoneen käyttäjille..NET Frameworkin asennus epäonnistui järjestelmänvalvojan virheen vuoksi.Korjaa laitteesi hallintaongelmat "netplwiz" Run -komennolla.
Asennus ei ehkä toimi oikein, koska BITS (Background Intelligent Transfer Service) ei ole käytettävissä tässä tietokoneessa.Päivitysongelmat.Palauta Windows-päivityskomponentit tämän oppaan mukaisesti.
.NET Frameworkin alustusvirhe.NET Frameworkin vanhentunut versio laitteessasi.Ota käyttöön uusin .NET-versio, Käytä Laita Windows toiminnot päälle tai pois Ohjauspaneelissa.

Monet muut epätavalliset .NET Framework -virheet ovat vain järjestelmän estoviestejä, jotka häviävät, kun käynnistät laitteen uudelleen. Tämän seurauksena toimenpiteitä ei tarvita.

Tiedoksi: olemme myös käsitelleet kaikki tavat korjata .NET Framework Windows-laitteellasi.

.NET Framework -virheen korjausmenetelmät

Ydinohjelmistokomponenttina .NET Framework ei poista asennusta itsestään. Se on aina esiasennettu, ja jokin näistä ratkaisuista hoitaa kaikki tällaiset virheet tässä apuohjelmassa.

1. Suorita .NET Framework Repair Tool

Microsoft .NET Framework Repair -työkalu on järjestelmäapuohjelma, joka selvittää nopeasti kohtaamasi .NET-ongelman. Lataa se osoitteesta Microsoftin tukisivusuorita se sitten.

Apuohjelma tarkistaa tietokoneesi nykyiset ongelmat ja mainitsee suositellut muutokset. Jatka vain napsauttamista Seuraavajonka jälkeen Suorittaa loppuunsuorittaaksesi vianmäärityksen loppuun.

2. Ota Windowsin ominaisuudet käyttöön tai poista ne käytöstä Ohjauspaneelista

Jos käsittelet rikkinäisiä tiedostoja tai vikoja .NET Frameworkissa, ongelma on helpompi korjata sammuttamalla Windowsin ominaisuudet Ohjauspaneelista ja ottamalla se sitten takaisin päälle.

Avaa Ohjauspaneeli ja siirry sitten kohtaan Ohjelmat -> Ohjelmat ja ominaisuudet -> Laita Windows toiminnot päälle tai pois. Kun uusi ponnahdusikkuna avautuu, poista .NET-palveluita vastaavien valintaruutujen valinnat ja napsauta sitten OK.

Muutosten käyttöönotto ja .NET Frameworkin poistaminen käytöstä laitteessasi kestää muutaman sekunnin. Voit ottaa sen uudelleen käyttöön tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Tiedoksi: Ohjelman yhteensopivuuden vianmäärityksen lisäksi on monia muita tapoja käsitellä Windows-sovelluksia, jotka eivät vastaa.

3. Käytä ohjelman yhteensopivuuden vianmääritystä

Yksi parhaista tavoista varmistaa, että Windows-sovellukset toimivat tarkoitetulla tavalla, on avata Ohjelman yhteensopivuuden vianmääritys. Siihen pääsee hakuvalikosta tai asetukset -> Järjestelmä -> Vianetsintä -> Muut vianmääritysohjelmat.

Kun olet käynnistänyt apuohjelman, napsauta vieressä olevaa valintaruutua Tee korjaukset automaattisesti. Noudata näytön ohjeita tunnistaaksesi sovelluksen, jonka kanssa sinulla on ongelmia, ja ratkaistaksesi sen ongelmat.

Hyvä tietää: mitä ympäristömuuttujat ovat ja kuinka monta tyyppiä niitä on? Tutustu tähän kattavaan luetteloon näistä muuttujista.

4. Aseta Temp/Tmp-ympäristömuuttujat oletusarvoksi

Jos Windows-ympäristömuuttujia ei ole asetettu oikein oletuspoluilleen, se voi aiheuttaa erilaisia ​​järjestelmävirheitä, mukaan lukien .NET Framework -ongelmat.

Mene tietokoneellesi Tämä PCnapsauta sitä hiiren kakkospainikkeella valitaksesi Ominaisuudetja napsauta sitten Järjestelmän lisäasetukset. Siirry kohtaan Pitkälle kehittynyt -välilehti ponnahdusikkunassa ja valitse ympäristömuuttujat. Käyttäjämuuttujille Temp ja Tmpvarmista, että muuttujan oletusarvo osoittaa "%USERPROFILE%\AppData\Local\Variable Name".

5. Poista Visual Studio

.NET-sovelluksissa on monia ydinohjelmointikieliä, kuten HTML, ASP.net, CSS, JavaScript ja paljon muuta. Kaikki nämä kielet kuuluvat Visual Studioon. Jos pärjäät ilman itse ohjelmaa, on parempi poistaa sen asennus. Jos kuitenkin käytät sovellusta, varmista, että pidät sen ajan tasalla.

6. Suorita System File Checker -tarkistus

Voit korjata .NET Framework -virheen suorittamalla yksinkertaisen SFC (System File Checker) -tarkistuksen. Tämä menee väistämättä syvälle Windows 11/10 -käyttöjärjestelmän kehyksiin ja kirjastoihin ja korjaa kaikki .NET-kehyksen ongelmat.

Kun kaikki tavat korjata Microsoft .NET Framework -ongelmat on tunnistettu, opi asentamaan tämän ohjelmiston uusin versio Windows-laitteellesi.

Indeksi
 1. Mikä on .NET Framework -virhe?
 2. Yleiset .NET Framework -virheet
 3. .NET Framework -virheen korjausmenetelmät
  1. 1. Suorita .NET Framework Repair Tool
  2. 2. Ota Windowsin ominaisuudet käyttöön tai poista ne käytöstä Ohjauspaneelista
  3. 3. Käytä ohjelman yhteensopivuuden vianmääritystä
  4. 4. Aseta Temp/Tmp-ympäristömuuttujat oletusarvoksi
  5. 5. Poista Visual Studio
  6. 6. Suorita System File Checker -tarkistus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up