Mihin Android -kuvakaappaukset tallennetaan ja mistä voin katsella?

Kuvakaappausten ottaminen mobiililaitteella on aina jotain erittäin hyödyllistä, olipa se sitten jonkin julkaisun tai tuotteen tallentaminen, jonka näit ehkä sosiaalisessa verkostossa, tai yksinkertaisesti kuvakaappaus keskustelusta lähettääksesi sen ystävällesi. kaikki aika ajoin.

Onneksi useimmissa Android -mobiililaitteissa kuvakaappauksen ottaminen on liian yksinkertaista, eikä se vie enempää kuin muutama sekunti. Ongelma tulee, kun sinun on löydettävä sama lähetettäväksi.Mihin kaappaus tallennetaan? Tässä artikkelissa haluan vain kertoa sinulle tästä aiheesta, jotta kun näyttö on otettu, voit nopeasti löytää valokuvan, jotta voit lähettää sen ystävä, joka odottaa häntä.

Indeksi

  Mihin Android -kuvakaappaukset tallennetaan

  Sieppaukset tallennetaan yleensä kaikille Android -laitteille samaan paikkaan. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on siirtyä sovellusluetteloon ja etsiä siellä "Valokuvat" tai "Galleria", kun olet täällä, sinun tarvitsee vain etsiä kansio nimeltä "Kuvakaappaus" tai "Kuvakaappauksia" Siellä on aikaisemmin otettu kuvakaappaus. Kaikki tekemäsi kuvakaappaukset tallennetaan kyseiseen kansioon, eikä niitä tallenneta mihinkään muuhun, joten niiden löytäminen ei ole liian vaikeaa.

  Jos haluat lähettää sen viestisovelluksen kautta, kaappaus näkyy todennäköisesti "Viimeisimmät" -kohdassa, mutta se on etsittävä sitä aiemmin mainitsemastani kansiosta, joka ei ole ollenkaan monimutkainen ja näin ollen the voit lähettää WhatsAppilla tai lataa se sosiaaliseen verkostoon.

  katsella Android -kuvakaappauksia

  Etsi kuvakaappauksia Androidista

  Kaikki ottamasi valokuvat tallennetaan automaattisesti, sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin käyttää näppäinyhdistelmää, jonka useimmat mobiililaitteet yleensä tuovat, vaikka tietysti näppäinyhdistelmä voi vaihdella mallista ja merkistä riippuen. Jos et tiedä kuinka ottaa kuvakaappaus, käytä yhdistelmää yllä olevan hakukoneen avulla mobiililaitteellesi.

  Ja kuten näet, se ei ole ollenkaan monimutkaista, mutta kuten aina, jos sinulla on kysyttävää siitä, mihin kuvakaappaukset on tallennettu Androidille, voit jättää minulle kommentin hieman alempana kommenttikenttään ja voin tuskin mennä vastaamaan mihin tahansa kysymykseen se kiusaa sinua.

  Todellakin, kuvakaappauksia Androidissa Ne ovat erinomainen tapa tallentaa meille tärkeältä näyttävää sisältöä tai lähettää valokuva tai jotain muuta kolmannelle osapuolelle. Monien käyttäjien ongelma on se, että kun he ovat oppineet ottamaan kuvakaappauksia Androidilla, he eivät tiedä, mistä ne löytyvät laitteidensa sisällöstä.

  Mihin kuvakaappaukset tallennetaan Androidille

  Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä tässä suhteessa, on, että vaikka jokainen valmistaja Android -mobiililaitteet Heillä on erottamiskykyisiä ongelmia muilta, on muita elementtejä, joiden voidaan sanoa olevan yleisiä. Nexus- tai Pixel -mobiililaitteissa, joissa on puhdas Android, voimme nähdä, että kuvakaappaukset siirtyvät Kuvat -kohtaan, Google -sovellus.

  Siksi sinulla on mikä tahansa Android -älypuhelin, suosittelemme, että se liittyy siihen, että hylkäät ensiksi tämän osion ulkopuolelle kuuluvan, koska se on yleensä yleisin. Tämän lisäksi sinun pitäisi tietää samalla tavalla, että sinun tarvitsee vain siirtyä Google Kuvat -sovellukseen ja katso onko se siellä. Jos ei, etsimme muita vaihtoehtoja.

  Oletetaan, että et ole tällä hetkellä löytänyt kuvakaappauksiasi. No, sitten aiomme suositella, että jos sisältösi on synkronoitu pilven ja pidät wifi päällä. Oletetaan, että tulet kyseiseen galleriaan ja voit nähdä kuvasi. Jos sinulla ei vieläkään ole ratkaisua, on tietysti muitakin vaihtoehtoja.

  etsi Android -kuvakaappauksia

  Toinen hyvä vaihtoehto on avata pikaviestisovellus, kuten WhatsApp, koska tällä tavalla näet, mitä uusinta sisältöä voit lähettää muille käyttäjille. Tällä tavalla sinulla on mahdollisuus nähdä, missä kansioissa se on isännöidä niitä sisältöä, tässä tapauksessa kuva- tai kuvakaappauksia.

  Tietysti monissa tapauksissa tiedämme, että Valokuvat -sovellus ei ole käytettävissä, ja juuri näissä tapauksissa sinun on valittava erityisesti Galleria -vaihtoehto. Tämän lisäksi kuvakaappausten löytäminen ei ole liian vaikeaa, joten toivomme, ettei sinulla ollut liikaa ongelmia sen suhteen, mutta voit aina kysyä meiltä tietysti.

  Mitä muita kysymyksiä sinulla on Android -kuvakaappauksista?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up