Mikä nopea muistiinpano Mac-sovellus sopii sinulle parhaiten?

Parin viime viikon ajan olen etsinyt hyvää muistiinpanosovellusta Macilleni. Käytän jo Evernotea, mutta olen etsinyt nopeampaa ja yksinkertaisempaa vaihtoehtoa. Halusin sovelluksen, joka sijaitsee valikkopalkissa ja antoi minulle mahdollisuuden tarkastella muistiinpanojani suoraan valikkoriviltä. Myös helposti muistettava pikanäppäin muistiinpanojen nopeaan lisäämiseen yhdessä vaiheessa oli pakollinen. Bonuksena iOS-integraatio on aina mukava saada muistiinpanojen katseluun iPadillani.

Toistaiseksi olen kokeillut ShoveBoxia, FetchNotesia ja NotesTabia. ShoveBox oli täydellinen ratkaisu, kunnes sen kehittäjä hylkäsi sen; ennen sitä olin käyttänyt sitä noin vuoden. FetchNotes vaikutti myös täydelliseltä, mutta Mac-sovellus/widget oli valtava pettymys; ja siinä ei ollut valikkopalkin kuvaketta.

NotesTab toimi minulle hyvin ja on edelleen suosikki. Pidin siitä sen loistavien ominaisuuksien ja tyylikkään muotoilun vuoksi. Ainoa asia, josta en pitänyt NotesTabissa, oli käyttää kahta pikanäppäintä lisätäksesi uuden muistiinpanon: toista sovelluksen tarkentamiseen ja toista uuden muistiinpanon luomiseen. Joten palasin etsimään toista valikkopalkin muistiinpanosovellusta.

Äskettäin sain Noteworthy+:n alesta ja päätin kokeilla sitä. Miten sitä verrataan NotesTabiin? Ole sinä tuomari.

Asennus

Sekä Noteworthy+ että NotesTab voidaan ladata Mac App Storesta. Siitä ei paljoa helpompaa tule.

Noteworthy+ -valikkopalkin kuvake on hieman harhaanjohtava. Pelkästään sitä katsomalla ei voi sanoa, että se on muistiinpanojen sovellus. NotesTabissa on kuitenkin kuvake, joka muistuttaa kirjoitustablettia ja kynää, joten tiedät heti, että se on muistiinpanojen tekemiseen.

Käyttö

Noteworthy+ on enemmän kuin Evernoten miniversio, joka on valikkopalkissasi. Sanon tämän, koska voit luoda muistikirjoja ja lisätä sitten yksittäisiä muistiinpanoja muistikirjoihisi.

Voit myös muotoilla muistiinpanojasi seuraavasti: muuttamalla kirjasintyyppiä, kokoa ja väriä; tekstin korostaminen ja korostuksen värin muuttaminen; luettelomerkittyjen luetteloiden lisääminen; ja tekstin lihavointi, kursivoitu ja alleviivaus. Noteworthy+ on kätevästi lisännyt nämä muotoiluvaihtoehdot sovellusikkunan reunaan.

NotesTabilla voit yksinkertaisesti lisätä muistiinpanoja; muistikirjoja ei ole. NotesTabissa ei myöskään ole muotoiluvaihtoehtoja. Jotkut saattavat kuitenkin pitää tästä parempana. Todettakoon, että jos käytät sovellusta vain lyhyiden ja nopeiden muistiinpanojen kirjoittamiseen, tämän ei todellakaan pitäisi olla ongelma.

Pikanäppäimet

Kuten edellä mainitsin, NotesTab vaatii kaksi pikanäppäintä muistiinpanon lisäämiseksi. Voit muokata näitä pikanäppäimiä haluamallasi tavalla. Noteworthy+:n avulla voit lisätä muistiinpanon yhdellä pikanäppäimellä. Ainoa haittapuoli tässä on, että pikanäppäintä ei voi mukauttaa.

Minusta Noteworthy+:n pikakuvake on helpompi muistaa. Uskon kuitenkin, että jos NotesTab tarvitsisi vain yhden pikanäppäimen huomautuksen lisäämiseen, se olisi myös helppo muistaa. Huomasin myös, että NotesTab näyttää käyttävän samaa "uusi muistiinpano" -pikanäppäintä kuin Evernote. Muista siis muuttaa se, jos käytät molempia sovelluksia samanaikaisesti.

Muistiinpanojen lisääminen

Kun avaat Noteworthy+:n, voit heti aloittaa kirjoittamisen lisätäksesi uuden muistiinpanon. NotesTabin avulla voit luoda uuden muistiinpanon pikanäppäimellä ja aloittaa sitten kirjoittamisen tai luoda uuden muistiinpanon napsauttamalla pluspainiketta.

Noteworthy+ on selvästi nopeampi, koska huomautuksen lisääminen vaatii vain yhden vaiheen. Muista vain, että oletusmuistikirjasi pitäisi jo olla auki Noteworthy+:ssa, jotta muistiinpanosi lisätään siihen. Jos sinulla ei ole muistikirjaa auki (eli olet edelleen "etusivulla"), sinun on valittava se tai lisättävä uusi ennen muistiinpanon lisäämistä.

Haku muistiinpanoja

Muistiinpanohaku Noteworthy+:ssa toimii samalla tavalla kuin uuden muistiinpanon lisääminen. Heti kun alat kirjoittaa, se alkaa etsiä. Jos muistiinpano sisältää kirjoittamasi tekstin, se näkyy syöttöpalkin alla. Voit valita kyseisen muistiinpanon tai vain jatkaa kirjoittamista ja lisätä uuden muistiinpanon.

NotesTabissa on hakupalkki sovellusikkunan yläosassa. Sinun on napsautettava sitä ja aloitettava sitten kirjoittaminen etsiäksesi. Joten jälleen, vaikka se ei ole vaikeaa tai aikaa vievää, NotesTab vaatii vielä enemmän vaiheita.

Muita merkittäviä ominaisuuksia

Noteworthy+:ssa on vientiominaisuus. Voit viedä kaikki muistiinpanosi yhteen muistikirjaan yhdeksi HTML-tiedostoksi. Voit myös muuttaa muistiinpanojen rivin korkeutta ja näyttää/piilottaa valikkopalkin kuvakkeen.

NotesTabissa on mahtava jakamisominaisuus, jonka avulla voit jakaa muistiinpanosi sähköpostitse. Voit myös merkitä tärkeät muistiinpanot tähdellä ja ankkuroida sovellusikkunan niin, että se pysyy muiden ikkunojesi päällä. Tämä on hienoa, jos haluat viitata muistiinpanoon ja haluat sen olevan auki ja näkyvissä, kunnes olet valmis.

Lopulliset ajatukset

Joten mikä on tuomiosi? Kuten näet, molemmat sovellukset on tarkoitettu nopeaan käyttöön Macissa, mutta molemmat ovat erilaisia ​​monella tapaa. Valitsemasi valinta riippuu siitä, mitä etsit muistiinpanojen valikkopalkkisovelluksesta.

Haluatko muistikirjoja vai pelkän muistiinpanoluettelon? Haluatko muotoilla muistiinpanosi vai riittääkö pelkkä teksti sinulle? Haluatko jakaa muistiinpanosi muiden kanssa vai haluatko pitää ne yksityisinä?

Lopulta, vaikka rakastan NoteTabin ominaisuuksia ja muotoilua, minun on valittava Noteworthy+: n kanssa, koska se vaatii vain yhden pikanäppäimen. Olen todella pettynyt, ettei kummallakaan ole mobiilivastineita. Toivottavasti lähitulevaisuudessa he kehittävät mobiililaitteille optimoituja verkkosivustoja tai iOS/Android-sovelluksia muistiinpanojen lukemiseen ja lisäämiseen mobiililaitteissa.

Indeksi
  1. Asennus
  2. Käyttö
  3. Pikanäppäimet
  4. Muistiinpanojen lisääminen
  5. Haku muistiinpanoja
  6. Muita merkittäviä ominaisuuksia
  7. Lopulliset ajatukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up