Mikä on Microsoft Copilot ja miten sitä käytetään?

Microsoft Copilot on Microsoftin tekoälykumppani Windowsille, Edgelle, mobiililaitteille ja jopa Office 365:lle. Tutustu, mikä se on, mikä tekee siitä erilaisen ja kuinka käyttää sitä ilmaiseksi.

Mikä on Microsoft Copilot?

Bing Chatin korvaava Copilot on Microsoftin AI-chatbot-avustaja, joka toimii OpenAI:n GPT-4:llä. Se on sisäänrakennettu useisiin Microsoft-työkaluihin, kuten Windowsiin, Edge-selaimeen ja Microsoft 365 -työkaluihin. Vaikka monet ominaisuudet ovat ilmaisia, voit päivittää premium-versioihin nopeamman vastauksen ja integroinnin Office 365 -työkaluihin. Pidä sitä Microsoftin ChatGPT-versiona.

Mitä Copilot voi tehdä?

Microsoft Copilot voi auttaa kaikessa hakukyselytulosten yhteenvedosta Windows-asetusten muuttamiseen. Jotkut hyödyllisimmistä tehtävistä ovat:

 • Käytä ääntä, tekstiä ja kuvia keskustellaksesi Copilotin kanssa
 • Tee yhteenveto hakukyselyistä, verkkosivuista ja asiakirjoista
 • Tutkimusaiheet
 • Luo kuvia (käyttää DALL-E 3:a)
 • Luo tekstisisältöä (sähköpostit, blogit, tarinat jne.)
 • Tehdä varauksia
 • Shoppailla netissä
 • Säveltää kappaleita
 • Tehosta Microsoft 365 -sovelluksia, kuten luomalla laskentataulukkomalli kehotteesta
 • Muuta Windowsin asetuksia tai siirry ainakin oikeaan näyttöön muuttaaksesi asetuksia

Mikä tekee Copilotista eron muista AI-chatboteista

Tällä hetkellä Microsoft tarjoaa pääsyn GPT-4:ään ilmaiseksi. Useimmat muut palvelut, mukaan lukien ChatGPT, tarjoavat vain GPT-3.5:n ilmaiseksi. Lisäksi se integroidaan moniin Microsoftin palveluihin, kuten Windowsiin, joten sinun ei tarvitse kirjautua sisään erilliseen palveluun tai alustaan ​​käyttääksesi sitä. Tämä tekee siitä mukavampaa.

Se tarjoaa myös kasvavan määrän laajennuksia, kuten Suno (kappaleiden luomiseen) ja Instacart (resepteihin ja päivittäistavaratoimituksiin), tuomaan entistä enemmän ominaisuuksia. Kaikki tämä on tällä hetkellä ilmaista.

Microsoft Copilotin käyttäminen

Toisin kuin monet muut AI-chatbotit, Microsoft Copilot ei ole saatavilla vain yhdestä paikasta. Itse asiassa, jos käytät Windowsin uusinta versiota, se saattaa olla jo sisäänrakennettu työpöytäkokemukseesi. Copilotin löytämisen ja käytön helpottaminen voisi auttaa antamaan tälle chatbotille edun.

Valitse vain, missä haluat käyttää sitä, kirjoita kehote tai kysely ja aloita vuorovaikutus. Jos haluat tallentaa keskustelusi ja tulokset, kirjaudu sisään Microsoft-tilillesi.

Copilot-verkkosivuston kautta

Jos haluat vain tarkistaa Copilotin millä tahansa laitteella, siirry kohtaan Microsoft Copilot -sivusto. Sinun ei tarvitse edes kirjautua sisään mihinkään käyttääksesi sitä. Valitse ehdotetuista kehotteista, valitse keskustelutyyli ja kirjoita kehote. Saat lisätietoja tai kysymyksiä, kun saat tuloksia.

Katso myös muut Copilot GPT:t, jotka ovat sivupalkissa tarkennettuja Copilotin versioita. Kokeile suunnittelijaa, lomasuunnittelijaa, ruoanlaittoassistenttia ja kuntovalmentajaa. Myös yritykset ja ammattilaiset voivat käyttää Copilot Studio luoda omia Copilot GPT:itä.

Copilotin sivupalkissa

Tällä hetkellä Copilot ei ole saatavilla kaikilla Windows-työasemilla. Windows 10:n ominaisuudet ovat edelleen rajalliset, vaikka se olisi saatavilla. Päivitä Windows 11:n uusimpaan versioon käyttääksesi uusimpia Copilot-ominaisuuksia.

Jos Copilot-sivupalkki on saatavilla Windowsissa, näet pienen monivärisen kuvakkeen ilmoituspalkissa tai tehtäväpalkissa. Minulle se on ilmoitusalueella kellon oikealla puolella.

Napsauta kuvaketta tuodaksesi esiin pienen version Copilot-verkkosivustosta. Se toimii samalla tavalla.

Microsoft Edgessä

Jos käytät Microsoft Edge -selainta, Microsoft Copilot on sisäänrakennettu. Jos Edge ei vastaa, kokeile näitä pikakorjauksia.

Avaa Edge ja napsauta hakukentän Copilot-kuvaketta avataksesi Copilotin verkkosivuston. Tai kirjoita hakukyselysi, niin Edge antaa sinulle yhteenvedon aivan tavallisten hakutulosten yläpuolella. Jatka chattailua yhteenvedon alla, jos haluat lisätietoja.

Edgessä on myös oma Copilot-sivupalkki. Avaa Edge ja napsauta sinistä ja vihreää Copilot-kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Se toimii aivan kuten työpöytäversio.

Lataamalla Copilot-mobiilisovelluksen

Jos et tarvitse Bing Searchia, lataa Copilot-mobiilisovellus (iOS | Android). Se on Bing Searchin ja Copilotin yhdistelmä ja toimii samalla tavalla kuin muut menetelmät, mutta kätevässä sovellusmuodossa.

Bing Searchissa tai Bing Mobilessa

Jos pidät Bing Searchin tai Bing-mobiilisovelluksen käyttämisestä, Copilot on mukana. Hakua varten avaa Bing.com suosikkiselaimessasi millä tahansa laitteella ja napsauta sitten hakukentän vieressä olevaa Microsoft Copilot -kuvaketta. Tai kirjoita hakukyselysi ja napauta hakukentän alla olevaa Copilot-suodatinta. Molemmat menetelmät avaavat Copilotin, jotta voit aloittaa vuorovaikutuksen.

Napauta Bing-mobiilisovelluksessa Copilot-kuvaketta pääsivun alaosassa keskellä ja käytä sitten Copilotia normaalisti.

Microsoft 365:n sisällä

Suurin osa Microsoft Copilotista on ilmaisia ​​käyttää. Mutta jos haluat integroida sen Microsoft 365:een, kuten Wordiin ja Exceliin, hinnoittelu alkaa 20 dollarista kuukaudessa. Kun se on lisätty, voit kuitenkin käyttää sitä useiden 365-työkalujen kanssa. Aloita työkalun käyttö napsauttamalla Copilot-painiketta tai -kuvaketta (sijoittelu riippuu Microsoft 365 -sovelluksesta).

Muista, että jos käytät mitä tahansa tekoälytyökalua kirjoittamisen apuna, varmista, että käytät sitä eettisesti. Jos olet kiinnostunut muista AI-chatboteista, kokeile näitä ChatGPT-vaihtoehtoja. Tai jos olet macOS-käyttäjä, kokeile näitä vaihtoehtoisia ChatGPT-työpöytäsovelluksia.

Kaikki kuvat ja kuvakaappaukset Crystal Crowderilta

Indeksi
 1. Mikä on Microsoft Copilot?
  1. Mitä Copilot voi tehdä?
  2. Mikä tekee Copilotista eron muista AI-chatboteista
 2. Microsoft Copilotin käyttäminen
  1. Copilot-verkkosivuston kautta
  2. Copilotin sivupalkissa
  3. Microsoft Edgessä
  4. Lataamalla Copilot-mobiilisovelluksen
  5. Bing Searchissa tai Bing Mobilessa
  6. Microsoft 365:n sisällä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up