Mikä on Windows 11:n uusin versio?

Kuinka tietää, mikä Windows 11:n uusin versio on saatavilla ja onko se jo asennettu tietokoneellesi

Windows 11 on käyttöjärjestelmä, jota Microsoft päivittää jatkuvasti Päivitykset toimitetaan automaattisesti Windows Updaten kautta, joka ottaa ne käyttöön ja pyytää ajoitettua uudelleenkäynnistystä silloin tällöin. Saattaa kuitenkin käydä niin, että joitain päivityksiä ei raportoida, jolloin käytössä oleva Windows 11 -versio jää päivittämättä ja ilman uusia ominaisuuksia tai tietoturvavirheitä.

Seuraavassa oppaassa näytämme, kuinka voit selvittää, mikä se on Microsoftin julkaiseman Windows 11:n uusimman version vakaassa haarassa jättäen siten huomioimatta testauksina tehdyt julkaisut (via Windowsin sisäpiiriläiset).

Oppaasta löydät myös tarvittavat vaiheet asian selvittämiseksi mikä Windows 11 -versio tietokoneellamme on ja miten Lisää asennettujen versioiden tiedot suoraan työpöydällepienellä kirjoituksella oikeassa alakulmassa.

Tarkista Windows 11:n uusin versio

Tarkistaaksemme, mikä on Microsoftin julkaiseman Windows 11:n uusin versio, meidän tarvitsee vain avata sivusto Windows 11 -version tiedotjota hallinnoi suoraan Redmond-yhtiö ja jota päivitetään jatkuvasti.

Kaikki tiedot kerätään tänne suuret julkaisut (nykyään merkittävimmät päivitykset, yleensä kerran vuodessa), mutta rakentaa numeroitaselvästi mielenkiintoisempia, koska ne ovat yleisempiä (ne perustuvat välijulkaisut tai pienet julkaisut ja ne kerätään osioon Windows 11:n julkaisuhistoria.

Kirjoitushetkellä Windows 11:n uusin suuri julkaisu on 21H2 ja viimeisin rakennus (heinäkuu 2022) on 22000.795.

Selvitä tietokoneellesi asennettu Windows 11 -versio

Nyt kun tiedämme, mikä Windows 11:n uusin versio on, meidän on tarkistettava, onko käytössä olevaan tietokoneeseen asennettu uusin versio, jotta emme jää jälkeen muista maailman tietokoneista.

Suorittaaksesi tämän tarkistuksen nopeasti, napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-valikkoa ja avaa valikko asetuksetmennään valikkoon Järjestelmäselaamme kohteita ja avaamme lopuksi valikon Järjestelmätiedot.

Siirrytään avautuvassa näytössä osioon Windowsin tekniset tiedot ja tarkistamme, että viimeisin Windows-versio (pääjulkaisu) on saatavilla ja että Microsoftin uusin versio on myös saatavilla, vertaamalla nimiä ja numeroita edellisessä luvussa näkyvään sivuun.

Toinen nopea tapa tarkistaa Windows 11:een asennetun koontiversion on painaa näppäimistön WIN+R-näppäimiä ja kirjoittaa winver.exejotta voit avata käyttöjärjestelmän ja nykyisen koontiversion tietoikkunan.

Vaihtoehtoisesti voimme selvittää tietokoneellemme asennetun Windows 11 -version avaamalla komentokehote (hakee sitä Käynnistä-valikosta) ja kirjoita seuraava komento:

cmd /c ver

Yhtä nopea ja erittäin ammattimainen tapa tarkistaa asennettu Windows 11 -versio.

Eikö Windows 11:ssämme ole viimeisintä versiota tai versiota asennettuna? Voimme ratkaista tämän ongelman välittömästi painamalla näppäimistön WIN+I, jolloin pääsemme valikkoon Windows päivitys ja painamalla Tarkista päivitysten saatavuus -painiketta tai, jos järjestelmä on jo havainnut, painamalla -painiketta Lataa ja asenna tai ylös Käynnistä uudelleen nyt ottaaksesi käyttöön uusia päivityksiä.

Kuinka lisätä versiotietoja työpöydälle

Ne, jotka haluavat aina pitää silmällä tietokoneeseensa asennettua Windows 11 -versiota, voivat lisää pieni teksti työpöydän oikeaan alakulmaanniin sinä voit Tarkista nopeasti, onko meillä uusin versio asennettuna yksinkertaisesti avaamalla ensimmäisessä luvussa näytetyn sivuston ja pitämällä työpöytäikkunaa suurena.

Voit lisätä tämän muutoksen Windowsiin painamalla näppäimistön WIN+R-näppäimiä ja kirjoittamalla regedit kentällä avaamaanRekisterieditori. Rekisterin sisällä siirrymme seuraavaan polkuun:

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop

Kun saavutamme tämän polun, mennään ikkunan oikeaan osaan ja etsitään kohde PaintDesktopVersionkaksoisnapsautetaan sitä ja määritetään miten arvo 1. Tämän muutoksen käyttöönoton jälkeen painamme eteenpäin OKsulje editori ja käynnistä järjestelmä uudelleen viimeistelläksesi työpöydän oikeaan alakulmaan ilmestyvän järjestelmän koontitietotekstin konfiguroinnin.

Johtopäätökset

Kun tiedämme, mikä on aina uusin Windows 11 -versio, voimme tehdä sen käyttöjärjestelmä on aina päivitettäväolennainen toimenpide haittaohjelmien ja hakkerien poissa pitämiseksi, aina valmiina hyödyntämään järjestelmävirheitä tietokoneiden toiminnan vaarantamiseksi.

Uusin versio on myös suuri etu suorituskyvyn ja toiminnallisuuden kannalta: tästä syystä suosittelemme, että päivität Windows 11:n aina, kun järjestelmä itse sitä pyytää. Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka pakottaa Windows-päivitys ja asentaa uusin versio ja siitä miten ja miten ratkaista Windows Update -virheet, jos järjestelmä ei päivity.

Indeksi
  1. Tarkista Windows 11:n uusin versio
  2. Selvitä tietokoneellesi asennettu Windows 11 -versio
  3. Kuinka lisätä versiotietoja työpöydälle
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up