Miksi Cloudflare avautuu joillakin verkkosivustoilla?

Jos Cloudflare-sivu avautuu vieraillessasi verkkosivustolla, katsotaanpa mitä se tarkoittaa ja miksi tämä ikkuna tulee näkyviin

Jotkin sivustot näyttävät avattaessa Cloudflareen linkitettävän näytön, ja vasta muutaman sekunnin kuluttua on mahdollista päästä varsinaiselle sivustolle ilman muita esteitä. Monet käyttäjät ajattelevat, että tämä näyttö on uhka tai siinä on ongelma alkuperäisen sivun avaamisessa, mutta todellisuudessa se näyttää toiminnassa olevan yksi tehokkaimmista tavoista estää joidenkin häikäilemättömien hakkerien kyberhyökkäykset.

Seuraavassa tutkimuksessa selvitämme, mikä se on Cloudflaremitä etuja se tuo sivustoille, jotka päättävät luottaa siihen suojatakseen yhteyttä ja miten DDoS-suodatinyksi syistä, miksi voit löytää Cloudflare-kuvakaappauksen ennen verkkosivuston avaamista.

Mikä on Cloudflare

Cloudflare on yritys, joka tarjoaa a sisällön jakeluverkosto (kutsutaan myös cdn). Sen palveluita käyttävät voivat luottaa a nopea palvelinjärjestelmä jakaa verkkosivuston sisältöä maailmanlaajuisesti, vähentää kuormitusta palvelimella, jossa sivustoa isännöidään. Cloudflaren avulla voimme näin ollen tukea monien sivustollemme kytkettyjen käyttäjien kuormitusta ilman, että meidän tarvitsee päivittää valittua palvelinta, koska suuri osa sivustomme sisällöstä on palvelun tarjoamassa välimuistissa (joka on sijoitettu palvelimen väliin). ja käyttäjät, jotka muodostavat yhteyden nyt).

Cloudflare on vain yksi monista CDN-verkoista, joita yritykset ja verkkosivustot käyttävät ympäri maailmaa perustoiminta on läpinäkyvää: kukaan käyttäjä ei ole tietoinen sen läsnäolosta, ellei pääsivusto vastaa ( sivusto on poissa käytöstä syystä tai toisesta) tai jos haluamme integroida ylimääräinen turvajärjestelmä (maksua vastaan).

Cloudflare tarjoaa myös erittäin nopean ja reagoivan DNS (domain name server) -palvelun, joka voidaan helposti integroida sekä puhelimiin että tietokoneisiin; saadaksesi lisätietoja tästä aiheesta, voimme lukea oppaitamme Määritä DNS Androidissa ja iPhonessa Cloudflare-sovelluksella 1.1.1.1 Ja 5 nopeinta ja turvallisinta DNS-osoitetta Internet-yhteytesi suojaamiseksi.

Cloudflare Anti-DDoS -suojaus

Monet oppivat Cloudflaresta DNS:n tai CDN:n sijaan ylimääräinen DDoS-suojauspalvelujosta voimme mennä yksityiskohtiin virallinen sivusto.

Tämä tekniikka mahdollistaa verkkosivustojen ja niihin liittyvien palveluiden suojaamisen DDoS-hyökkäyksiltä, ​​jotka ovat yksi Internetin yleisimmistä vitsauksista, joihin kaikkien sivustojen (suurten ja pienten) on pystyttävä reagoimaan välttääkseen palvelinresurssien kyllästymisen ja estääkseen pääsyn sivustollemme. yhteensä.

Kanssa DDoS-hyökkäys (usein siirretään eteenpäin botnet zombie-tietokonekuten artikkelin alussa olevasta linkistä näkyy) pahikset muodostavat yhteyden kohdistettuun palvelimeen satoja, tuhansia tai miljoonia käyttäjiä samanaikaisesti, jonka tehtävänä on jatkuvasti ladata tietoja: tämä saa sivustomme palvelimen kyllästämään resurssit nopeasti, mikä hidastaa tavallisten käyttäjien yhteyttä ja estää pääsyn sivuston kokonaisille alueille. Monet Internetin sivustot ja palvelut on estetty kokonaan tunteja tai päiviä DDoS-hyökkäysten vuoksi!

DDoS-hyökkäysten vaikutusten lieventämiseksi kaikki verkkopalvelintoimittajat tarjoavat turvajärjestelmän, mutta Cloudflare tarjoaa yhden tehokkaimmista järjestelmistä tämäntyyppisten hyökkäysten tehokkaaseen mitätöimiseen: suojaus kattaa 3 TCP/IP-protokollan tasoa, välimuistijärjestelmää vahvistetaan useiden samanaikaisten käyttöjen yhteydessä ja hyökkäyksen sattuessa, kaikille käyttäjille luodaan hälytysikkuna CAPTCHA:llajoka pystyy tekemään Zombie PC:istä hyödyttömiä (joka itse asiassa ei voi käyttää ja kyllästää resursseja).

Kuinka läpäistä Cloudflare-auditointi

Jos vierailemme sivustolla, jolla on Cloudflare DDoS -suojaususein näemme vain tietoikkunan, jossa latausjärjestelmä kestää muutaman sekunnin: tässä tapauksessa meidän ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa muutama sekunti, kunnes sivusto on avautunut.

Jos näemme tämän tyyppisen hallinnan, sivusto ei ole vielä DDoS-hyökkäyksen kohteena tai se rekisteröi paljon käyttöoikeuksia, mutta silti hallinnassa, joten se onnistuu toimimaan hyvin välimuistin suhteen estääkseen verkkoresurssien kyllästymisen.

Jos sen sijaan hyökkäys on jo käynnissä Cloudflare huolehtii palvelun jatkuvuudesta näyttämällä jokaiselle uudelle liittyneelle käyttäjälle a hälytysikkuna, jossa on oma CAPTCHA.

Zombie-PC:t eivät voi ohittaa tätä näyttöä, koska eteneminen edellyttää ihmisen toimia. Jos törmäämme tähän ikkunaan, meidän tarvitsee vain painaa kohteen vieressä olevaa neliötä En ole robotti tai En ole robotti, läpäise järjestelmän tarjoaman silmämääräisen tarkastuksen (Meidän on tunnistettava pyydetty kohde erilaisista näkyviin tulevista kuvista) ja jos vastaus on myönteinen, voimme käyttää pyytämäämme verkkosivustoa.

PC:llä voimme nopeuttaa CAPTCHA-tarkistusta liikuttamalla hiirtä kaikkiin suuntiin neliön painamisen jälkeen: järjestelmän pitäisi pystyä lukemaan hiiren syöte ja tunnistaa meidät ihmisiksijolloin voit läpäistä turvatarkastuksen ilman, että sinun tarvitsee löytää merkittyjä esineitä.

The DDoS-suojausjärjestelmä toimii sekä PC:llä että älypuhelimen/tabletin selaimilla: laitteen vaihtaminen ei anna meidän ohittaa tarkistusta, aivan kuten on hyödytöntä ladata sivua uudelleen siinä toivossa, että ohitetaan Cloudflare-näyttö ja avataan välittömästi pyytämämme sivusto.

Johtopäätökset

Cloudflare Se on erittäin tehokas työkalu minkä tahansa kokoisten verkkosivustojen tekemiseen nopeiksi ja saavutettaviksi ilman, että sinun tarvitsee käyttää rahaa erittäin suureen palvelimeen. Sen ansioiden joukossa löydämme myös yksi markkinoiden tehokkaimmista anti-DDoS-järjestelmistä, jotka suojaavat sivustoja hakkerihyökkäyksiltä, ​​lisäämällä suojausikkunan, kun avaamme uuden sivuston: itse asiassa mikään ei muutu meille, mutta joudumme silti odottamaan muutaman sekunnin, ennen kuin pyydetään verkkosivustoa tai hyökkäyksen sattuessa. , meidän on myös täytettävä CAPTCHA, jotta voimme jatkaa. Tämä on hinta, joka pitää maksaa hakkereiden poissa pitämisestä ja sivuston takaamisesta, joka on aina online-tilassa ja saavutettavissa suurella verkkoliikenteellä.

Edelleen CAPTCHA:sta ja sivuston turvatarkastuksista puhutaan, ja pyydämme sinua lukemaan kuinka ReCAPTCHA ohitetaan nopeasti sivuston kirjautumisissa.

Indeksi
  1. Mikä on Cloudflare
  2. Cloudflare Anti-DDoS -suojaus
  3. Kuinka läpäistä Cloudflare-auditointi
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up