Miksi sovellukset ja pelit sulkeutuvat Androidissa? Mitä tehdä? - Ratkaisu

Sinulle on luultavasti käynyt niin, että kun pelaat peliä matkapuhelimellasi tai tabletillasi, se sulkeutuu odottamatta. Se on tapahtunut meille kaikille jossain vaiheessa ja siksi aiomme nähdä miksi pelit kaatuvat Androidilla.

Kuten hyvin tiedämme, Android -käyttöjärjestelmässä on monia etuja meille, mukaan lukien sovellukset, joita tarvitsemme tiettyä työtä varten, kuten näytön tallentamiseen käytetyt sovellukset, vaikuttavan tason pelit tai sovellukset meidän eduksi ja vapaa -ajallemme.

Indeksi

  Miksi pelit sulkeutuvat Androidissa, millaisia ​​ongelmia laitteessani on?

  Yleisin syy tällaisiin virheisiin on a ohjelmistoon liittyvä vika. Se tapahtuu meille peleissä, mutta se voi tapahtua myös muuntyyppisten sovellusten kanssa, kuten selain, Facebook jne.

  Käyttöjärjestelmäongelmat ovat melkein aina syy Android -pelien kaatumiseen, mutta onneksi tämä voi olla ongelma ratkaista hyvin yksinkertaisella tavalla.

  Ratkaisu numero yksi

  Jos puhelimessamme on mikro -SD -kortti, poistamme sen. Nyt menemme Asetukset, Varmuuskopiointi ja napsauta vaihtoehtoa Tehdasasetusten palautus. Vahvistamme, että haluamme tehdä tämän vaihtoehdon.

  Tämä menettely poistaa puhelimen tiedot, mukaan lukien välimuisti. Koska aiomme poistaa tiedot puhelimesta, on suositeltavaa, että tehdään varmuuskopio ennen.

  Ratkaisu numero kaksi

  Aiemmin selittämämme menetelmä on yksinkertaisin ja antaa yleensä hyviä tuloksia, mutta jos se ei toimi, voit kokeilla tätä ratkaisua, vaikka se on hieman monimutkaisempi, koska se vaatii Mukautettu TWRP -palautus Se vaihtelee laitteen mukaan.

  Tässä tapauksessa aiomme tehdä mukautetun palautuksen ja käynnistää sitten laitteen palautustilassa. Kun olet tässä tilassa, napsauta Pyyhi välimuistiosio ja pyyhi välimuisti tyhjentää välimuisti.

  Napsauta lopuksi Pyyhi / Dataosion välimuisti ja teemme tehdasasetusten palauttamisen prosessin loppuun, kuten olemme aiemmin sanoneet, yritä tehdä varmuuskopio ennen prosessia.

  Google Play Kauppa

  Ratkaisu numero kolme

  Joissakin tapauksissa ei ole tarpeen turvautua yhtä rajuun ratkaisuun kuin edelliset palauttamalla laitteen tehdasparametrit, joten jos olet yksi ihmisistä, jotka eivät pidä kova nollaus, voit kokeilla tätä vaihtoehtoa.

  Vaikka monissa tapauksissa virhe voi johtua käyttöjärjestelmän virheistä, toisissa peleissä virhe voi johtua itse sovelluksesta. Joten ennen puhelimen muistin poistamista ei ole haittaa, että yritämme poista peli ja asenna se uudelleen tarkistaa, aiheuttaako se meille jatkuvasti ongelmia.

  Ennen kuin lataat pelin Google Play Kauppa On kätevää tarkistaa, että puhelimemme on sen asentamiseen tarvittavat vaatimukset. Jos et tapaa niitä, peli antaa meille edelleen ongelmia, riippumatta siitä, kuinka paljon palautamme puhelimen tehdasasetuksiin.

  Kuinka voin optimoida grafiikan yksinkertaisella tavalla

  Joskus tiettyjen pelien grafiikka on liian voimakasta puhelimellemme tai tabletillemme, mikä voi aiheuttaa sen, että ne eivät toimi kunnolla. Näissä tapauksissa on työkaluja, jotka voivat auttaa meitä optimoi pelin grafiikka, jotta voimme välttää sulkemisia ja muita ongelmia.

  Hyvä vaihtoehto voi olla GLTools -työkalu (mobiilijuurille), joka voi olla cOsta Google Play Kaupasta. Jos pidät Android -peleistä, älä missaa kokoelmaamme vuoden 2016 parhaista Android -peleistä.

  Emme voi kieltää sitä Android -laitteet niistä tulee yhä tehokkaampia, vaikka niitä pidetään kannettavina videopelikonsoleina, ja todellisuudessa ne, jotka ajattelevat tällä tavalla, eivät ole liian väärässä. Koska käytettävissä olevien erilaisten pelien määrä näille käyttöjärjestelmille on todella kiehtovaa. On jopa mahdollista, että käytämme kannettavia konsoli -emulaattoreita, vaikka se on jo erillinen aihe.

  optimoi grafiikka helposti

  Pelit, jotka olen ladannut Androidille, sulkeutuvat, mitä minun pitäisi tehdä?

  Ei olisi epätavallista, että saat kokea niitä ajoittain vikoja androidissa, Tämä on jotain erittäin normaalia, jos olemme tässä tapauksessa, kun kaikki tämä mobiili käyttöjärjestelmä on käytännössä sama kuin mikä tahansa Windows -tietokone.

  Joten on tavallista löytää useita virheitä, jotka voivat olla selkeästi eri syistä, ja nyt aiomme puhua tästä hieman enemmän, jotta tällä tavalla voit varmistaa koska pelit tulevat Android -laitteellesi.

  Muista, että monta kertaa, koska laitteisto -ongelmia Joukkueella voi tapahtua, että peli jatkuu, mutta ei liian kauan.

  Itse asiassa se johtuu siitä, että jos täytämme vähimmäisvaatimukset, mutta sanomme, liian vähäiset, laitteemme saavuttaa tule liian kuumaksi muun muassa ja siksi lopulta sulkee pelin tai pahempaa, käynnistää matkapuhelimen uudelleen suojaamaan samaa älypuhelinta pähkinänkuoressa.

  Lisäksi on suositeltavaa pitää Android yhtä paljon mahdollista päivittää koska uusimmat versiot ovat Googlen käyttöjärjestelmän vakaimpia, ja tämän lisäksi se auttaa meitä pitämään käyttöjärjestelmän optimoituna siten, että tällä tavalla yleensä.

  Kaikki sovellukset toimivat optimaalisesti toisin kuin aiemmat versiot, joilla ei ilmeisesti ole enää huoltoa ja jotka voivat esittää monia vikoja varsinkin uusimpien pelien tullessa markkinoille.

  Samalla suosittelemme, että opit lisää mahdollisuudesta juurtua Android -matkapuhelimeesi, jotta voit käyttää muita sovelluksia. parantaa suorituskykyä samasta.

  On tärkeää tehdä tämä vaarantamatta laitetta. ilmoitat siitä itsellesi huolellisesti luen paljon, koska on selvää, että kun se on juurtunut, voit jättää matkapuhelimesi kalliiksi, mutta mukavaksi mukinpidikkeeksi, enkä usko, että haluat tällä hetkellä eniten.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up