Miksi Windows-asennus ei ole aito (ja mitä voit tehdä asialle)

Kun käytät Windows-käyttöjärjestelmää, näyttöön saattaa tulla ilmoitus, että Windows "ei ole aito". Jos käytät vanhempia Windows-versioita, työpöytä saattaa muuttua mustaksi, pieni viesti oikeassa alakulmassa varoittaa, että se ei ole aito, ja sinua estetään tarkastelemasta järjestelmän ominaisuuksia. Tässä tapauksessa saatat olla kiinnostunut korjaamaan ei-aitoja Windows-virheitä. Jos näin tapahtuu sinulle, on muutama syy, miksi se on voinut tapahtua.

 1. Käytät Windowsista kopiota, jonka olet ladannut Internetistä ilmaiseksi.

 2. Ostit tuoteavaimen myyjältä, ja virheilmoitus ilmestyi ensimmäisestä käynnistämisestä.

 3. Ostit ja käytit aitoa Windows-kopiota, mutta yhtäkkiä sanoit, että se ei ole aito.

 4. Tietokonelaitteisto on muuttunut jonkin verran.

"Windows ei ole aito" -virheen oikeellisuus riippuu siitä, mihin luokkaan se kuuluu.

Indeksi

  1. Jos olet ladannut Windowsin Internetistä

  Yksi tapa saada tämä virheilmoitus on, jos olet pystynyt lataamaan Windows-kopion Internetistä maksamatta. Olet ehkä nähnyt artikkelin tai linkin, joka mainostaa, että saat "ilmaisen" Windows-käyttöjärjestelmän ja pidit äänestä. Valitettavasti vaikka ilmainen Windows-kopio kuulostaa hyvältä, se on valitettavasti ohjelmistopiratismi!

  Tämän kirjoituksen ajankohtana ei ole laillista ja laillista tapaa lukuun ottamatta opiskelijoiden suunnitelmia ladata ja asentaa Windows-käyttöjärjestelmä ilmaiseksi. Kaikki menetelmät, joiden mukaan voit tehdä tämän, on laitonta, ja sellaisenaan lataamasi Windows-kopio väittää, että se on "epäaito", koska et maksanut siitä. Se on samanlainen kuin silloin, kun ihmiset lataavat elokuvia, CD-levyjä ja pelejä Internetistä ilmaiseksi. Sellaisena tämä ei ole ihanteellinen tilanne olla.

  Mitä voin tehdä?

  Jos löydät itsesi tähän tilanteeseen, mitä voit tehdä tilanteen korjaamiseksi?

  Miksi Windows-asennus ei ole aito (ja mitä voit tehdä asialle)

  Ensinnäkin, ei ole vielä liian myöhäistä ostaa laillinen Windows-kopio. Voit ostaa käyttöjärjestelmän levykkeen suosikkitietokonekaupastasi tai ladata tai lisensoida Microsoft Storen kautta. Kun olet ostanut, voit käyttää lisenssiä Windows-kopion vahvistamiseen. Tämä varmasti korjaa ei-aidot Windows-viestit.

  Valitettavasti Windows-avaimet eivät ole kovin halpoja; Niitä myydään yleensä noin 100 - 200 dollaria. Jos tarvitset käyttöjärjestelmän tietokoneellesi, mutta sinulla ei ole rahaa siihen, voit aina kokeilla Linuxia. Linux-käyttöjärjestelmiä voi ladata laillisesti ja ilmaiseksi, joten voit käyttää niitä ilman vaivaa. Voit lukea aloitusoppaamme Linux-jakeluista ymmärtääksesi, mitä he voivat tarjota sinulle.

  Jos käytät käyttöjärjestelmää aikaisemmin kuin Windows 10, saatat pystyä aktivoimaan lisenssin uudelleen jatkaaksesi sen käyttöä. Voit tehdä tämän avaamalla komentokehotteen ja kirjoittamalla siihen slmgr -rearm. Muista kuitenkin, että tämä herättää Windowsin vain 30 päivän ajan ja voit tehdä sen vain kolme kertaa, joten käytä sitä vain väliaikaisena korjauksena ei-aitojen Windows-viestien korjaamiseen samalla kun saat siistimmän ja pysyvämmän ratkaisun.

  2. Jos ostit tietokoneen tai avaimen, jossa on virheilmoitus

  Joskus kuitenkin ostat tietokoneen laillisesti lupaamalla, että se tulee Windowsin mukana, tai ostat Windows-avaimen avaimen myyjältä. Kun käytät sitä, huomaat, että Windows on merkitty ei-alkuperäiseksi. Tämä on erityisen hankalaa, koska olet ostanut paljon Windows-kopion hankkimisesta vain huomataksesi, että se on väärennös.

  Mitä voin tehdä?

  Ota ensin yhteys tietokoneeseen tai avaimeen myyneeseen henkilöön. Toivottavasti tapahtumassa oli vain yksi virhe ja että tuotteen myynyt henkilö ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin ongelman korjaamiseksi.

  Jos kuitenkin uskot, että väärennetty Windows-kopio on saatettu myydä sinulle tarkoituksella, voit ilmoittaa siitä verkkosivuston kautta Windowsin piratismiraportti . Microsoft tutkii tapauksesi ja selvittää, myykö se väärennettyjä tietokoneita. Jos ostit tuotteen PayPalin kautta (esimerkiksi eBayssa), voit kiistää ostoksen 45 päivän kuluessa ostopäivästä ja saada rahasi takaisin.

  3. Jos Windows-kopiosi oli aito, mutta yhtäkkiä muuttunut

  Joskus kopio Windowsista, jonka tiedät, on aito ja väittää yhtäkkiä, ettei se ole. Jos se kuulostaa sinulta, varmista ensin, ettet ole vaihtanut mitään laitteistoa tietokoneen sisällä. Jos sinulla on se, siirry seuraavaan osioon, joka voi olla parhaiten tarpeisiisi. Jos ei, tarkista, ovatko seuraavat vinkit onnistuneet korjaamaan ei-aitoja Windows-virheitä.

  Mitä voin tehdä?

  Ensinnäkin lisenssin tarkistaminen voi korjata ei-aitoja Windows-virheitä. Voit tarkistaa tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Oma tietokone -kuvaketta ja napsauttamalla Ominaisuudet ja valitsemalla sitten alareunassa olevan Windowsin aktivointiruudun.

  Miksi Windows-asennus ei ole aito (ja mitä voit tehdä asialle)

  Miksi Windows-asennus ei ole aito (ja mitä voit tehdä asialle)

  Joskus se antaa sinun tietää, mikä lisenssissä on vikaa, jotta voit korjata sen. Joskus yksinkertaisesti tämän näytön tarkistaminen ja tietokoneen nollaaminen voi korjata kaikki käyttöoikeusjärjestelmän ongelmat.

  Jos se ei auta, tarkista, loukkaako Plug and Play -käytäntö käyttöoikeuttasi. Microsoft on kuvattu vaiheet tämän ongelman ratkaisemiseksi Tässä .

  Joissakin tapauksissa tietokoneesi tartuttavan viruksen tulos peruuttaa lisenssin. Varmista, että tietokoneessasi ei ole viruksia ja haittaohjelmia, suorittamalla suosikki virustorjuntaohjelma tietokoneellasi. Toivottavasti, jos viruksia löydetään ja poistetaan, niiden poistamisen pitäisi korjata ongelma.

  Jos se ei toimi, paras asia on herättää tietokoneesi. Etsi Windows-tuoteavain (ja jos et pysty, meillä on selkäsi!), Käy sitten läpi virallinen aktivointiprosessi tai soita Microsoftin tukeen ja kerro heille, mikä on ongelma.

  4. Jos olet vaihtanut tietokoneesi laitteistoa

  Miksi Windows-asennus ei ole aito (ja mitä voit tehdä asialle)

  Joskus muutettuasi tietokoneen avainkomponentin saat virheilmoituksen "Windows ei ole aito", vaikka se olisi ollut aito aiemmin. Tässä tapahtui todennäköisesti se, että tietokoneesi Windows-avain oli Original Equipment Manufacturer (OEM) -avain. Nämä avaimet eivät ole kuin tavalliset myyntiavaimet, koska ne ovat voimassa vain tietokoneelle, johon ne on asennettu. Tämän seurauksena ne ovat halvempia tietokoneiden valmistajille. Heti kun lisenssi havaitsee, että olet vaihtanut tietokonetta, avain on virheellinen. Kun tietokoneen sisäinen laitteisto on muuttunut, lisenssisi uskoo sen olevan toisella koneella ja mitätöity.

  Mitä voin tehdä?

  Ensinnäkin sinun on kysyttävä itseltäsi, vaihdatko usein laitteistoa. Jos näin on, kannattaa harkita Windowsin vähittäiskaupan ostamista. Tämän avulla voit vaihtaa tietokoneen sisällä olevaa laitteistoa ilman lisenssin vanhentumista.

  Jos et halua ostaa kopiota Windowsista, älä huoli vielä. Voit soittaa Microsoftin tekniseen tukeen ja ilmoittaa heille, mitä tapahtui ja mikä muuttui tietokoneellasi. Jos heidän mielestänne tapauksesi on pätevä, he auttavat sinua aktivoimaan Windowsin kopion uudelleen.

  Jos käytät Windows 10: tä, voit välttää soittamasta asiakaspalveluun seuraavalla kerralla linkittämällä lisenssin Microsoft-tiliisi. Joten kun vaihdat laitteistoa ja Windows antaa sinulle virheen, voit korjata sen vain muutamalla painikkeen napsautuksella. Tietenkin sinun on linkitettävä lisenssi ennen laitteiston vaihtamista! olla varma lue Microsoftin asiaa koskeva opas joten minun ei tarvitse tehdä kaikkea tätä uudestaan.

  Johtopäätös

  Vaikka "Windows ei ole aito" -virhe kuulostaa siltä, ​​että käyttöjärjestelmä on hakkeroitu, joskus hyväntahtoinen tai jopa laillinen käyttäjä näkee tämän virheen. Nyt osaat korjata ei-aitoja Windows-virheitä, jos ne näkyvät sinulle.

  Onko sinulla koskaan ollut kopio Windowsista, joka ei ollut aito tai väitti sen olevan? Kerro meille tarinasi (ja korjaukset!) Alla.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up