Minipöytätietokone, pieni ja kätevä, kannettava tai televisioon

Nykyään voit ostaa kiinteän pöytätietokoneen, joka on niin pieni kuin kirja, kiinteänä PC:nä tai television mediakeskukseksi

Jos tähän asti olimme tottuneet kannettaviin ja pöytätietokoneisiin, meidän on otettava huomioon myös uusi tietokoneluokka: mini-PC:t. He ovat kaikin puolin jumalia miniatyyri pöytätietokonejonka jalanjälki on pieni ja pystyy suorittamaan kaikki päivittäiset tehtävät.

Tässä oppaassa näytämme sinua läheltä parhaat minipöytätietokoneet joita voimme ostaa valitsemalla eri luokista. Hinnat ovat hyvin saatavilla ja voit saada, pienellä kustannuksella pieni tietokone, jossa on Windows-käyttöjärjestelmäjoka pystyy suorittamaan kaikki päivittäiset toiminnot: lukemaan sähköpostit, työskentelemään Officen kanssa, surffaamaan Internetissä ja soittamaan yritysvideopuheluita.

Mini PC:n ominaisuudet

Kun puhumme minitietokoneista, olemme tekemisissä Oikeita PC:itähieman suurempi kuin kirja, mutta varustettu liittimillä hiiren, näppäimistön, näytön, tulostimen, kaiuttimien ja muiden asioiden liittämistä varten.

Tämän tyyppistä tietokonetta voidaan käyttää useilla tavoilla:

 • vaihtoehtona pöytätietokoneelle: Se on hyvin pieni ja erittäin kannettava täydellinen niille, jotka haluavat jotain vähemmän tilaa vievää pitää pöydälläsi;
 • televisioon yhdistettynä mediakeskuksena: tämän minitietokoneen avulla voit käyttää PC-ohjelmia istuessasi sohvalla, joten voit katsella elokuvia, navigoida ja kuunnella musiikkia ilman Smart TV -sovelluksia;
 • vaihtoehtona muistikirjalle: jos tiedämme jo, että hotellista löydämme huoneesta näytön tai television, voimme tuoda sen mukaamme ja siten hyötyä Travel pöytätietokone.

Kiva asia on, että ne voidaan kiinnittää television tai näytön taakse, täysin piilossa näkyviltä.

Taloudellinen mini-PC

Taloudellisena mini-PC:nä kotikäyttöön voimme keskittyä NiPoGi Fanless Mini PCjoka voidaan sijoittaa sekä pysty- että vaakasuoraan.

Tässä minitietokoneessa on 2,8 GHz Intel Celeron N5100 -prosessori, 8 Gt RAM-muistia, 256 Gt M.2 SSD:n sisäistä muistia, Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmä, Dual Band Wi-Fi-yhteys, Bluetooth 4.2 -liitäntä, HDMI-lähtö, VGA lähtö, LAN-liitäntä, 3 USB-porttia edessä (joista yksi on USB-C), SD-paikka edessä ja kaksi USB-porttia takana.

Mini PC toimistoon

Niille, jotka etsivät mini-PC:tä käytettäväksi työasemana toimistossa, voit katsoa NiPoGi AK1 PRO Mini PC.

Tästä mini-PC:stä löytyy 11. sukupolven Intel N5105 -prosessori, taajuus jopa 2,9 GHz, 8 Gt DDR4 RAM-muistia, 256 Gt sisäistä M.2-muistia, Dual Wi-Fi -yhteys, Bluetooth-yhteys, Gigabit Ethernet -liitäntä, kaksi HDMI-lähtöä, Dual Monitor HD -tuki, kolme USB-porttia edessä (kaksi nopeaa), hybridiliitäntä (kuulokkeet ja mikrofoni) ja yksi USB-portti takana.

Mini-PC-mediakeskus

Jos olemme kyllästyneet Smart TV -sovelluksiin, voimme liittää mini-PC:n, jossa on mediakeskustoiminnot, kuten TRIGKEY Mini PC Windows 11 Pro.

Tästä minitietokoneesta löytyy Intel N5095 -prosessori, 8 Gt DDR4 RAM-muistia, 256 Gt M.2 SSD sisäistä muistia, kaksinkertainen HDMI-lähtö, nopeat USB-portit, Dual Band Wi-Fi-yhteys, Bluetooth-yhteys ja käyttöjärjestelmä Windows 11 Pro.

Edistyksellinen mini-PC

Ne, jotka etsivät tehokasta minitietokonetta, joka pystyy korvaamaan sekä kannettavat että pöytätietokoneet, voivat keskittyä NiPoGi Mini PC Intel.

Tässä mini-PC:ssä on kannettavaan tietokoneeseen perustuva Intel i7-10810U -prosessori, 16 Gt DDR4 RAM-muistia, 512 Gt sisäistä M.2-muistia, Dual Band Wi-Fi-yhteys, Bluetooth-yhteys, HDMI-lähtö, VGA-lähtö, LAN-yhteys, sormenjälki. lukija, neljä USB-porttia edessä (kaksi nopeaa), kaksi nopeaa USB-porttia takana, USB-C-portti takana, SD-korttipaikka, mikrofonitulo, kuulokkeiden lähtöliitäntä ja Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmä.

Mini peli PC

Jos ajattelit, että niin pienet tietokoneet eivät sovellu pelaamiseen, katso vain Simpletek Gaming Mini PC muuttaa mieltäsi!

Tästä pienoispelitietokoneesta löytyy Ryzen 5 5600U -prosessori, maksimitaajuus 4,20 GHz, 64 Gt DDR4 RAM-muistia, 960 Gt M.2 sisäistä muistia, AMD:n integroitu näytönohjain, LAN-yhteys, Dual Wi-Fi -yhteys Band, Bluetooth liitettävyys, kaksi nopeaa USB-porttia edessä, yksi USB-C-portti edessä, HDMI-lähtö, DisplayPort-lähtö, kaksi nopeaa USB-porttia takana ja Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmä.

Johtopäätökset

Nämä minitietokoneet ovat todella kauniita katsella ja ovat erityisen kätevä käyttää toimistoissa ja kodeissa niille, jotka haluavat tietokoneiden olevan kompaktejakoska suoritamme nyt suurimman osan toiminnoistamme älypuhelimella tai tabletilla.

Jos haluamme itse rakentaa oman kompaktin mini-PC:n ja valita jokaisen komponentin, kehotamme sinua lukemaan oppaamme Kompaktin mini-PC:n komponentit.

Jos kuitenkin etsimme pientä emolevyä, joka voidaan ohjelmoida vapaasti mediakeskukseksi tai mini-PC:ksi, suosittelemme Raspberry Pi:tä, joka on kuvattu oppaassamme kuinka Käytä Raspberry Pi:tä televisiosi mini-PC:nä tai mediakeskuksena.

Indeksi
 1. Mini PC:n ominaisuudet
 2. Taloudellinen mini-PC
 3. Mini PC toimistoon
 4. Mini-PC-mediakeskus
 5. Edistyksellinen mini-PC
  1. Mini peli PC
  2. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up