Missä valokuvat on tallennettu Macille ja kuinka muuttaa sijaintia helposti

Nykyään tietokoneistamme on tullut osa tärkeä elämästämme, koska niissä me työskentelemme ja hallinnoimme sosiaalisia verkostojamme; Samoin ne palvelevat myös suuren tietomäärän tallentamista, mukaan lukien meidän kuvat. Tässä artikkelissa näytämme sinulle missä pitää tarkalleen valokuvasi ja kuinka muuttaa niiden sijaintia.

Indeksi

  Kuinka tuoda valokuvia Maciin?

  jos sinulla on kuvia tallennettu kiintolevylle tai jollekin tallennuslaitteelle, opetamme sinulle kuinka ne tuodaan a Mac:

  Sinä pystyt tuoda valokuvia tai videoita mistä tahansa tallennuslaitteesta, olipa se sitten CD, DVD, flash-asema tai a levy Kesti.

  • Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on kytkeä laite, josta haluat tuoda valokuvia Maciin.
  • Valitse seuraavaksi vaihtoehto ''Arkisto'' ja 'Tuo', valitse sieltä tiedostot, jotka haluat tuoda, ja napsauta lopuksi vaihtoehtoa "Tarkista tuontia varten".
  • Nyt jos haluat lähettää omasi Valokuvat tiettyyn kansioon, sinun on siirryttävä -valikkoon ''Tuo kohteeseen'' ja valitse sitten haluamasi sijainti.

  Toisaalta, jos haluat tuoda valokuvasi lukijasta SD-kortit sinun on tehtävä seuraava:

  • Lisää Aseta SD-kortti kortinlukijaan, jotta voit asettaa sen Maciin.
  • Kun edellinen vaihe on tehty, siirryt kansioon kuvatvalitse "Tiedosto"-vaihtoehto ja ''Tuoda'', valitsemalla kuvat, jotka haluat tuoda, ja napsauttamalla sitten "Tarkista tuontia varten".

  Mihin tuodut valokuvat säilytetään?

  Macissa, kun käytät sovellusta ''Kuvat'' ensimmäistä kertaa järjestelmä luo automaattisesti uuden kirjaston, johon kaikki uudet tiedostot ja kohteet ovat he varastoivatjoten kyseisestä kansiosta tulee valokuvakirjasto järjestelmästä, josta löydät valokuvasi aina, kun avaat sovellus.

  On huomattava, että vuonna valokuvakirjasto Vain ''Photos from ¡Cloud'' -palvelusta siirretyt kuvat arkistoidaan, lisäksi löydät mainitun kuvakirjaston kansiosta kuvia Macista

  kyllä ​​nyt sinulla on väliä kuvia tai videoita toisesta Macin tai muun laitteen kansiosta, sinulla on mahdollisuus antaa Kuvat-sovelluksen jättää tiedostot tallennuspaikkoihinsa. alkuperäjotta ne eivät täytä liikaa tilaa.

  Toisaalta, jos et pidät valokuvakirjastoon tuodut valokuvat ovat vaarassa menettää ne jos muutat tai muutat nimeä.

  Esiasetuskirjaston luomisen ja muuttamisen vaiheet

  Kuten aiemmin mainitsimme, Macit tuovat luonnollisesti mukanaan oletuksena soveltaminen ''Kuvat''joka on linkitetty valokuvakirjastoon (Photo Gallery), jota yleensä käytetään oletuksena ja siihen tallennetaan automaattisesti kaikki valokuvat ja videot.

  Macilla on nyt mahdollisuus luoda muita valokuvakirjastotjos haluat ottaa suuremman ohjata kuvistasi ja videoistasi.

  Seuraavaksi näytämme kuinka luoda uusi valokuvakirjasto Kuvat-sovelluksessa:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on siirtyä -kuvakkeeseen ''Kuvat''kun olet sen päällä, sinun on jätettävä näppäin painettuna ''Vaihtoehto'' (Kolmas näppäin näppäimistön vasemmassa alakulmassa).
  • Kun olet suorittanut yllä olevan vaiheen, a Uusi ikkuna, josta voit katsella valokuvakirjastot jo luotu ja myös mahdollisuus luoda uusi kuvagalleria.
  • Sinun täytyy klikata ''Luo uusi'' ja valitse sitten sijainti, jossa toive löydettäväksi
  • Lopuksi varten Tallentaa muutokset, sinun on napsautettava "Hyväksy"-painiketta ja siinä kaikki! Olet jo luonut uuden valokuvakirjastosi kohteessa Sijainti mitä haluat.

  PC-kuvat Mac vaihtaa sijaintia

  On syytä huomata, että jos haluat Tuottaa mitä tahansa muutoksia jo luotuun valokuvakirjastoon, sinun tarvitsee vain napsauttaa sitä ja tehdä muutoksia mitä tarvitset

  Kuinka tallentaa valokuvia valokuvakirjaston ulkopuolelle?

  Kun lataat tai tuoda valokuvat Photos Appissa, ne tallennetaan automaattisesti valokuvakirjasto sijaitsee kuvakansiossa. Mutta jos haluat, voit tallentaa valokuvia valokuvakirjaston ulkopuolelle sovelluksia Valokuvista ja silti nähdä ne siellä, tämän tyyppisiä elementtejä kutsutaan ''Viitetiedostot''.

  Siellä on pieni vaivaa viitattujen tiedostojen kanssa, ja niitä ei tallenneta automaattisesti Pilvi, joten sinun on tehtävä se manuaalisesti. Seuraavaksi näytämme sinulle kohdassa 2 yksinkertainen vaiheet valokuvien tallentamiseen valokuvakirjaston ulkopuolelle.

  • Sinun on ensin käytettävä sovellusta Kuvatvalitse Valokuvat, sitten "Asetukset" ja napsauta ''Kenraali''.
  • Siellä ollessasi sinun täytyy peruuttaa valitsemalla Kopioi kohteet valokuvakirjastoon -valintaruutu.

  Ja valmis! Tästä lähtien, kun tuot valokuvia, Photos App jättää ne alkuperäiseen sijaintiinsa ja sinulla on pääsy ne "viitattuina tiedostoina".

  käsipuhelin icloud-kuvat mac

  Mikä on "iCloud Photos" -ominaisuus ja miten sitä käytetään?

  iCloud on yksi näiden laitteiden täydellisimmistä toiminnoista, ja sen avulla voit käyttää valokuviasi mistä tahansa laitteestasi laitteetonko se iPadissa, iPod touchissa, iPhonessa, Apple TV:ssä, Macissa tai jopa päällä iCloud.com

  iCloud Photos toimii täydentää Photos App -sovelluksella tallentaaksesi kaikki valokuvasi ja videosi turvallisesti. Se johtuu niistä, että kun otat kuvan kanssasi iPhone, voit nähdä sen omassasi Mac tai iPadillasi ja osoitteessa iCloud.com

  varten Aktivoida iCloud Photos -ominaisuutta varten sinun on tehtävä seuraavat:

  Ensinnäkin sinun on varmistettava, että kirjaudut sisään samalla Apple ID kaikilla laitteillasi, mutta tällä työkalulla ei se toimii sinulle

  • iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa sinun on käytettävä asetusta (Erityisesti missä nimesi on), etsi sitten iCloud-työkalu ja siirry kohtaan ''Kuvat'' niin Aktivoida "iCloud-kuvat".
  • Nyt Macissa sinun on mentävä valikkoon ja etsittävä "Järjestelmäasetukset".
  • Sitten menet kohteeseen Apple ID ja siirry viimeiseksi valittuun iCloud-vaihtoehtoon (sijaitsee sivupalkissa). ''Kuvat''.

  Kuinka siirtää valokuvia ja videoita Macista ulkoiselle asemalle?

  Ehkä eri syistä sinä Mac ei ole liikaa säilytystilaa ja Valokuvat ja videot vievät suurimman osan siitä, mutta älä huoli, voit siirtää haluamasi valokuvat laitteeseen ulkoinen näillä yksinkertaisilla vaiheilla.

  • Ensimmäinen vaihe on liittää USB-asema tai laite minne haluat siirtää tiedostot. Seuraavaksi sinun pitäisi mennä Etsijä, ulkoisen laitteen paikantaminen, jolle välität kuvat.
  • Toisena vaiheena sinun on avattava Photos App ja etsittävä ''Asetukset'' (Sijaitsee oikeassa yläkulmassa, sanan yläpuolella ''Kuvat'').
  • Ollut siellä, sinun on napsautettava vaihtoehtoa ''kenraali''joka näyttää useita valokuviin liittyviä vaihtoehtoja, joten sinun on valittava "Näytä Finderissa".

  usb-kaapeli tallentaa kuvia mac

  • Kun tämä on tehty, sinulla on 2 ikkunaa viikonloppur auki, yksi haluamaasi ulkoiselle kiintolevylle liikkua valokuvat ja toinen, jossa näkyy kaikki valokuvakirjastosi ja joka saa nimen Valokuvakirjasto, valokuvakirjasto.
  • Lopuksi sinun tarvitsee vain vetää valokuvat kansiosta Valokuvat Library.photoslibrary ikkunaan laite ulkoinen.

  On huomattava, että tämä prosessi vie aikaa riippuen määrä omista kuvistasi ja videoistasi tallennettu Macissasi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up