Mistä ladata ilmaisia ​​Office -malleja ja -malleja Wordille, Excelille ja Powerpointille

parhaat sivustot, joilla voit ladata ilmaisia ​​Office -malleja mallista, joka on valmis Word-, Excel-, PowerPoint-, Visio- ja Project -asiakirjoihin ja tiedostoihin

Microsoft Office on sarja, joka sisältää maailman eniten käytetyt ohjelmat: Word, Excel ja PowerPoint, sekä muita ammattimaisia ​​ohjelmia, joita konsultit ja yrityksen työntekijät käyttävät, kuten Project, Visio ja OneNote.

Ehkä monet eivät tiedä, että on olemassa jumalia sapluuna eli esimääritettyjä graafisia ja tärkeitä asiakirjamalleja, jotka tarvitsee vain täyttää ja tulostaa. Miksi pyörä pitää keksiä alusta alkaen joka päivä, kun joku muu on jo tehnyt sen ja olen tehnyt sen hyvin?

Seuraavassa artikkelissa näytämme sinulle mistä löytää parhaat täytettävät mallit ja mallit Excelille, PowerPointille ja Wordille, joten voit aloittaa työskentelyn valmiiden asiakirjojen parissa ilman, että sinun on keksittävä kaikkea alusta.

LUE MYÖS -> LibreOffice -mallit, -mallit, -laajennukset ja -laajennukset

Indeksi

  Parhaat mallit Officeen

  Tuottavuus tarkoittaa menettämistä, kun kadulta löytyy ratkaisuja vaikeuksitta.

  Klassisia esimerkkejä ovat esimerkiksi ansioluettelomallit, joissa sivu on jo perustettu ja joihin sinun on kirjoitettava vain eurooppalaisten standardien mukaiset henkilötiedot: nimi, sukunimi, syntymäaika, työkokemus, taidot ja niin edelleen.

  Kuten CV: t, myös monia muita Microsoftin itse tarjoamia malleja, joita voit käyttää ja ladata ilmaiseksi.

  1) Kuinka käyttää malleja

  Jos haluat käyttää ennalta määritettyjä malleja tai verkossa ladattuja malleja, avaa kiinnostunut Office -ohjelma ja näytä heti kaikki saatavilla olevat mallit etualalla.

  Napsauta vain haluamaasi mallia ladataksesi sen heti valitsemaasi Office -ohjelmaan, mikä helpottaa työtäsi huomattavasti.
  Jos haluamme avata uuden mallin, kun olemme jo avanneet tai luoneet toisen asiakirjan, napsauta vasenta yläkulmaa Tiedostoja avaa sitten näyttö Uusi jossa voit valita uuden mallin luotavalle uudelle asiakirjalle.

  Järjestelmä tarjoaa myös hakupalkin, jolla voit etsiä verkossa Microsoftin tarjoamia malleja, jotta meidän ei tarvitse hulluutua Internetissä etsimään oikeaa mallia työtämme varten.

  2) Microsoftin virallinen sivusto

  Virallisista Office -malleista alkaen voimme siirtyä Microsoft -sivuston sivulle, joka on omistettu Microsoft Office -mallit italiaksi josta löydät luettelon malleista jaettuna eri luokkiin.

  Löydät esimerkiksi valmiita tulostettuja lomakkeita, jotka koskevat lainauksia, kalentereita, pelejä, uutiskirjeitä, juhlapyhiä, kutsuja, kirjeitä, luetteloita, juhlakutsuja, esityslistoja, PowerPoint-esitysrakenteita, tarroja, kiitoksia, turnauksen tulostauluja ja muita malleja.

  Valitettavasti italialainen osa ei kuitenkaan ole niin mukava ja rikas kuin englantilainen, ja siksi suosittelen käyttämään sitä viitteenä oikean mallin löytämisessä. Vaikka mallit ovat englanniksiKoska olet vain arkin grafiikka ja rakenne ja muutama sana kirjoitettu, voit helposti ratkaista kieliongelman kääntäjän avulla ja kääntää kentät nopeasti uudelleen.

  Sen jälkeen 250 malleja kaikille Microsoft Office -ohjelmille, ovat ladattavissa Microsoft Officen englanninkielisessä versiossa: osoitekirjat, työanalyysit, ilmoitukset, budjetit, myyntilaskut, kirjanmerkit, kirjat, säännöt, käytännöt ja määräykset, erityyppiset Excel -laskimet, luettelot, kaaviot, kupongit, arviot, arvioinnit, ennusteet, käyttöohjeet, reittisuunnitelmat, työkuvaukset, aikakauslehdet, projektit, sanomalehdet, vetoomukset, julisteet, lehdistötiedotteet, ohjelmat, ehdotukset, tietokilpailut ja testit, lainaukset, reseptit, kyselyt, käyntikortit ja monet muut.

  Käyttäjät jakavat näitä malleja, ja jokainen, joka on suunnitellut Office -asiakirjan ja haluaa jakaa sen rakenteessaan, voi tehdä sen vapaasti osallistumalla yhteisöön.

  3) Word -mallit

  Microsoft Wordille sivustolla on kauniita malleja ja malleja, joita käytetään erilaisten asiakirjojen kirjoittamiseen virallisiin tai päivittäisiin tilaisuuksiin PoweredTemplate. Tältä sivustolta löydät arkkeja, malleja ja malleja, jotka on jo valmistettu käytettäväksi työssä, mutta myös päivittäisessä käytössä, koska löydämme sopimuksiin, kalentereihin, julisteisiin, CD -DVD -levyjen tarroihin, markkinointiin, esitteisiin ja muihin malleja, jotka on jaettu luokkiin, kaikki ladattavissa ilmaiseksi.

  Vaihtoehtoisesti voimme käyttää sivuston Word -malleja Dotxes, josta löydät monia erilaisia ​​malleja kirjeille, töille, aikatauluille, kalentereille, luettelomerkeille, ajatuskartoille ja yrityksen palkalle tai tulojen hallinnalle.

  Jos etsimme ammattisivustoa, josta voimme ladata Word -malleja, voimme kokeilla Wordtemplatesonline.net/, josta löydät johdatuskirjeitä erilaisiin töihin, tietoisia suostumuksia tatuointeihin tai muihin toimintoihin, irtisanomiskirjeitä, työkirjeitä ja paljon muuta.

  4) Excel -mallit

  Jos käytämme usein Exceliä yksi ammattimaisten mallien ja mallien viitesivustoista on TemplateLab, josta löydämme Excel-tiedostot, joissa on käyttövalmiita taulukoita, taulukoita ja kaavioita, jotka voidaan täyttää tietoillamme, automaattinen verojen ja tulojen laskeminen, toimitustilaukset, vuosikertomukset, hintavertailutaulukot ja muuta hyödyllistä toimistomateriaalia.

  Toinen erittäin mielenkiintoinen sivusto Excel -mallien lataamiseen on Template.net, joka tarjoaa osion, joka on omistettu vapaasti ladattaville .xls -tiedostoille ja sisältää kaavioita, taulukoita, raportteja, liiketoimintaraportteja, kalentereita, aikatauluja, tulojen ja kulujen laskemista ja paljon muuta.

  Vaihtoehtoisesti voimme katsoa sivuston malleja Vertex42, josta löydät mallien alajaon luokittain (kalenterit, työ, perheyritys, yritysprojektit, täytettävät tekstikentät ja mallit kouluille ja opiskelijoille).

  5) PowerPoint -mallit

  Jos käytämme paljon PowerPointia töissä tai kotona on monia sivustoja, jotka jakavat malleja, ja tässä tapauksessa mainitsemme ne Ilmaiset Power Point -mallit. Tältä sivustolta voimme ladata tarvitsemamme mallit ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä; kaikkia tiedostoja voidaan käyttää ilman ongelmia liiketoimintaympäristössä. Mallin lataamiseksi sinun on napsautettava punaisen levyn kuvaa, muuten päädyt mainokseen (parempi välttää ei -toivotut napsautukset).

  Toinen sivusto, josta löydät erinomaisia ​​PowerPoint -esityksiä, on Venngage. Tältä sivulta löydät lukuisia PowerPoint -esityksiä valmiina, meidän on vain muokattava kenttiä tarpeidemme mukaan, jotta voimme luoda todella näyttäviä teoksia ilman, että meidän on aloitettava alusta (mikä voi myös pitkällä aikavälillä olla turhauttavaa). Lataa vain meitä kiinnostava malli ja avaa se PowerPointissa työskennelläksesi sen kanssa.

  Vaihtoehtoisesti voimme ladata PowerPoint -malleja sivustolta vapaasti SlideMalli, josta löydät malleja työhön, toimistoon, kouluun, esityslistaan, perheprojekteihin ja paljon muuta.

  Päätelmät

  Jos voimme ladata käyttövalmiin mallin Office-ohjelmille, työstä tulee paljon yksinkertaisempaa ja välittömämpää, koska suuri osa grafiikkaa, ulkoasua tai taulukoita koskevista töistä on jo tehty: lopulta meidän on vain syötettävä tiedot o kirjoita asiakirjan täyttämiseen tarvittavat tiedot, jotta se voidaan toimittaa nopeasti.

  Aina samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme, joissa on sivustoja Powerpoint -malleja, ansioluettelo (CV), Excel -malleja Ja Word- ja Excel -kalenterit.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up