Mistä tietää missä ihminen on

Kuinka tietää, missä henkilö on matkapuhelimella, käyttämällä sijainninjakosovelluksia ja temppuja jäljittämiseen ja paikantamiseen

Tietää missä ihminen on nykyään on mahdollista älypuhelimien ja niiden toiminnan ansiosta sijainnin jakaminen ovat saatavilla useissa sovelluksissa, mukaan lukien erittäin suosittuja.

Varmasti etsittävän suostumus on aina tarpeenmuuten ei ole mahdollista seurata henkilöä vain vakoilemaan häntä tai katsomaan, mitä he tekevät tai missä he menevät (emme voi käyttää niitä vainoamiseen, ellei seuraamamme ole antanut lupaa seurata häntä).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka löytää lähellä olevien ystävien sijainnit reaaliajassa. Kyseisten sovellusten toiminnoista tulee erittäin käteviä, kun haluamme valvoa vastuullamme olevaa henkilöä (esimerkiksi tarkistaa, milloin lapsemme lähtevät ulos) ja kun on tarpeen tavata tietyssä paikassa, jota emme tunne, esim. Älä eksy ja pysy aina lähellä toisiaan.

Whatsapp

WhatsAppin avulla voit jakaa sijaintisi suoraan chatissa. Kun painat paperiliitintä alareunassa, voit itse asiassa valita, lähetetäänkö valokuva, asiakirja vai sijaintisi; Jotta voit käyttää tätä vaihtoehtoa, sinun on valtuutettava WhatsApp käyttämään sijaintiasi puhelimen sijaintipalveluiden avulla.

Mutta voimme aktivoida todellisen valvontatoiminnon jakaa sijaintisi reaaliajassa WhatsAppissajotta vastaanottaja näkee liikkeemme tietyn kiinteän ajan, enintään 8 tunnin ajan.
On selvää, että tämän jatkuvan seurantatoiminnon käyttäminen edellyttää, että valvottava aktivoi sitä: emme voi aktivoida jatkuvaa seurantaa omasta aloitteestamme.

Facebook

Facebookissa on kaksi erilaista toimintoa, joiden avulla tietää, missä ystävä tai henkilö on; ensimmäinen ominaisuus löytyy Facebook-sovelluksesta Androidille ja iPhonelle ja sitä kutsutaan nimellä Ystävät lähellä.
Se näyttää päivitetyllä kartalla, jos lähellä on ystäviä, joiden kanssa keskustella tai tavata, ja voit myös jakaa sijaintisi muiden kanssa.

Toinen sijaintiominaisuus toimitetaan sovelluksen mukana Facebook Messengermissä mahdollista seurata ystävien liikkeitä reaaliajassa hyvin samalla tavalla kuin mitä on jo nähty WhatsAppilla.

Myös tässä tapauksessa ystävä, jonka kanssa jaamme sijainnin, näkee kartalta kuinka liikumme ja missä olemme koko ajan, kunnes aika loppuu tai jakaminen keskeytyy.

Telegram

L'Telegram-sovelluseli WhatsAppin pääkilpailija, tarjoaa monien ominaisuuksiensa joukossa sijainnin jakamisen reaaliajassa ja yksinkertaisen pisteen koordinaattien jakamisen.
Toiminta on itse asiassa identtinen sen kanssa, mitä olemme jo nähneet WhatsAppissa: painamme paperiliitintä alareunassa, painamme painiketta asema ja valitsemme, lähetetäänkö nykyinen sijainti vai jaetaanko sijainti reaaliajassa tietyn ajan.

Tämän ratkaisun rajat liittyvät palvelun luonteeseen: vain ne, jotka haluavat olla tehokkaasti seurattavissa, aktivoivat sijainnin reaaliajassa, jotta voimme seurata heitä ilmoitetun ajan.

Android ja iPhone varkaudenestojärjestelmä

Jos seurattavan henkilön käyttämä puhelin on yhdistetty Google-tiliimme tai Apple ID:hen, voimme seurata hänen jokaista liikettään käyttämällä Androidiin ja iPhoneen integroidut varkaudenestojärjestelmät.
Tilien ja omistettujen verkkosivujen avulla voimme palauttaa jokaisen päälle kytketyn ja Internetiin yhdistetyn älypuhelimen sijainnin, meidän tarvitsee vain lisätä henkilökohtainen tilimme. Ilmeisesti henkilökohtaisen tilin lisääminen toisen henkilön puhelimeen johtaa myös henkilökohtaisten tietojemme jakamiseen ja sovellusten ostamiseen vastaavissa myymälöissä.

Lapsilukkojärjestelmät

Alaikäisten tai meidän vastuullamme olevien lasten liikkumisen hallitsemiseksi suosittelemme, että määrität Google-tilit palveluun Google Family Link.
Tämän palvelun avulla voit jatkuvasti tarkkailla puhelimesi sijaintia ilman mahdollisuutta poistaa sitä käytöstä paikallisesti: tiedämme aina, missä tietty puhelin on (jos se on yhteydessä Internetiin).

Google Family Linkin tarjoama järjestelmä sitä voidaan käyttää myös läheisten tai erottamattomien ystävien kesken: jos haluamme aina tietää missä joku ystävämme on, voimme määrittää Google Family Linkin ilman rajoituksia (ja järjestelmänvalvojatileillä), mutta vain aktivoimalla keskinäisen maantieteellisen sijainnin, jotta tiedämme missä paras ystävämme on milloin tahansa vuorokauden aikana. .
Samasta aiheesta voimme lukea oppaamme parempia vanhempien valvontajärjestelmiäerittäin hyödyllinen nuorempien lasten kanssa.

Muita tapoja löytää ystävien sijainti

Tähän mennessä nähdyt ovat yksinkertaisimpia ja välittömimpiä tapoja tietää, missä henkilö on, mutta voimme myös käyttää jotakin alla raportoiduista menetelmistä tai sovelluksista sijainnin seurannan aloittamiseen:

 • Google Kartat: funktio for jaa sijaintisi Google Mapsissa reaaliajassa se on erittäin tehokas, koska se avautuu suoraan Googlen maailmankartalle ja on erittäin tarkka. Voit käyttää tätä ominaisuutta napauttamalla sitä Google Mapsin päävalikossa. Jakaminen voi tapahtua lähettämällä linkki avattavaksi Googlen kautta tai myös muiden chatien, kuten Messengerin tai WhatsAppin, kautta.
 • Etsi ystäväni iPhonessa: kuten toisessa artikkelissa selitettiin, iPhonea käyttävien ystävien joukossa on mahdollista käyttää Applen kehittämää sovellusta tietää ystävien sijainninjossa on "Find My Friends".

Monia muita sovelluksia, jotka on suunniteltu etsimään lähellä olevien ystävien sijainti, on saatavilla kaupoissa; olemme listanneet niistä parhaat oppaassa GPS-paikannussovellus löytääksesi ja "seurataksesi" itseäsi ystävien tai perheen kanssa.

Kuinka paikantaa puhelin

Jos haluat tehdä todellisen "vakoilupaikan", kuten usein elokuvissa nähdään, sinun täytyy hakkeroida kyseisen henkilön matkapuhelin lähettämällä hänelle virus tai jokin naamioitu sieppaaja (erittäin vaikeaa ja ennen kaikkea laitonta!).
Jättäen huomiotta tämän laittoman toiminnan, selitimme toisessa artikkelissa a Älykäs temppu IP-osoitteen ja sijainnin seuraamiseen Whatsappista, Facebookista, sähköpostista ja verkkosivustoiltalähettää linkin, joka antaa meille IP-osoitteen, jos vastaanottaja napsauttaa sitä.
IP:stä voit teoriassa paikantaa ja löytää matkapuhelimen tai tietokoneen maantieteellinen sijaintitosin ei liian tarkasti.

Jos haluamme vakoilla toista henkilöä hinnalla millä hyvänsä, voimme oppia aiheesta lisää lukemalla oppaitamme Tarkista/vakoile toisen puhelimessa (Android) Ja Salainen agenttisovellus Androidille vakoilua, sijaintien, viestien ja muiden seuraamiseen.

Johtopäätökset

Lukuun ottamatta laitonta toimintaa (joita emme suosittele seuraamaan, koska olet vaarassa joutua vankilaan), voimme käyttää erilaisia ​​​​oikeusjärjestelmiä selvittääksemme, missä henkilö on, jos hän haluaa tulla jäljitetyksi.

Valitettavasti monet näihin oppaisiin tulevat käyttäjät etsivät nopeaa ja helppoa tapaa vakoilla ketään ilman lupaa, vain huvin vuoksi tai epämiellyttävien totuuksien oppimiseksi: näissä tapauksissa sinun on luotettava ammattilaisiin tai vaarassa aiheuttaa jopa vakavia ongelmia.

Toisessa oppaassa näytimme sinulle Kaikki tavat seurata puhelinta (Android, iPhone, Windows)kun taas toisesta voimme lukea varotoimia matkapuhelimesi vakoilun välttämiseksijotta vältytään suurimmalta osalta "virtuaalista" vainoamista, jota voimme kohdata.

Indeksi
 1. Whatsapp
 2. Facebook
 3. Telegram
 4. Android ja iPhone varkaudenestojärjestelmä
 5. Lapsilukkojärjestelmät
 6. Muita tapoja löytää ystävien sijainti
 7. Kuinka paikantaa puhelin
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up