Miten Google Chrome OS toimii, Chromebookin järjestelmä

Kuinka Chromebookien Google Chrome -käyttöjärjestelmä toimii ja kuinka kokeilla sitä tietokoneellasi

PC-tietokoneissa käytettävistä käyttöjärjestelmistä löytyy myös Chrome OS, Googlen omille laitteilleen (Chromebookeille) kehittämä käyttöjärjestelmä, mutta jonka voimme myös ladata kokeeksi perinteisiin tietokoneisiin, joten voit kokeilla jotain erilaista kuin Windows .

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle mikä on Google Chrome OS, kuinka kokeilla sitä millä tahansa tietokoneella ja kuinka ostaa laitteita, jotka on jo optimoitu tälle uudelle järjestelmälle, joka Googlen mukaan on kaikkien aikojen nopein ja reagoivin käyttöjärjestelmä, joka pystyy päihittämään jopa macOS:n pitkällä aikavälillä.

Indeksi

  Mikä on Chrome OS

  Chrome OS on Google Chromeen perustuva käyttöjärjestelmä, josta itse asiassa tulee yksinkertainen selain täydellinen järjestelmä sovellusten käynnistämiseen ja työskentelyyn, käyttämällä sekä verkkoohjelmia että ohjelmia, jotka voivat toimia myös offline-tilassa.
  Chrome-käyttöjärjestelmän hallintapaneeli Tämä tarkoittaa, että tietokoneesta tulee eräänlainen loistava selain netissä surffaamiseen mutta se hyödyntää verkkosovelluksia ohjelmina kaikenlaisten toimintojen suorittamiseen ja siihen tallentaa tiedostoja pääosin verkkoon, lataamatta ja tallentamatta niitä tietokoneen levylle tai muistiin.

  Voimme myös ladata tiedostoja sisäiseen muistiin tai käynnistää ohjelmia, jotka voivat toimia ilman Internetiä, mutta itse asiassa Chrome-käyttöjärjestelmä ilmaisee maksimipotentiaalinsa vain, jos se on jatkuvasti yhteydessä Internetiin, aivan kuten mikä tahansa nykyaikainen tietokone (jossa nyt ei voi tehdä mitään ilman Internetiä). Sovelluksina voimme asentaa sekä Google Chrome Storen että Android-sovellukset, jotta meillä on aina työhön, opiskeluun tai erikoistoimintojen käyttöön tarvitsemamme sovellukset.

  Ilmeisesti on parempi hyödyntää tämän käyttöjärjestelmän tehoa webapp, eli sovellukset, jotka toimivat suoraan verkossa, kuten parhaat oppaassamme Web-sovellukset PC-ohjelmien korvaamiseksi.

  Oheislaitteet voidaan liittää PC:hen ja ne ovat heti toimintakunnossa, kiitos Linux-pohjan, johon Chrome OS perustuu: voimme sitten käynnistää USB-tikut tai ulkoiset kiintolevyt ja käyttää henkilökohtaisia ​​tiedostojamme ilman toista tietokonetta.

  Koska Chrome OS on Linux-pohjainen järjestelmä, se on erittäin turvallinen järjestelmä: käyttäjän ei tarvitse älä koskaan asenna tietokoneellesi virustorjuntaa tai haittaohjelmia, koska tavalliset Windowsin .exe- tai .msi-tiedostot eivät voi käynnistyä tässä järjestelmässä.

  Chome OS:n kokeileminen Windows PC:ssä

  Jos Chrome-käyttöjärjestelmä kiinnostaa meitä, voimme kokeilla sitä välittömästi tietokoneellamme määrittämällä pilvivalmis virtuaalikone tai asentamalla Chrome-käyttöjärjestelmä USB-tikulla, joten voit testata järjestelmää ja nähdä, kannattaako se Windows-korvikkeena päivittäiseen työhön, opiskeluun tai leikkiin.

  Virtuaalikoneet tai USB-tikulla asennettu järjestelmä ei ole koskaan yhtä nopea ja reagoiva kuin erilliset tietokoneet (ts. Chromebook), mutta ennen kuin ryhdyt ostamaan Chrome OS -tietokonetta, voi olla erittäin hyödyllistä kokeilla kaikkia toimintoja virtuaalikoneessa tai live-USB-ympäristössä, jotta voimme nähdä, onko se hyvä tarkoituksiinmme ja voimmeko vaihtaa Chrome-käyttöjärjestelmään pahoittelematta Windowsia tai Macia.

  Osta Chromebook

  Olipa kyseessä virtuaalikone tai USB-tikulla, järjestelmä on vakuuttanut meidät voimme testata sitä kaikessa tehossaan suoraan Chromebookilla, joka on kannettava tietokone, jonka Google on suunnitellut hyödyntämään uuden käyttöjärjestelmän tehoja parhaalla mahdollisella tavalla.

  Välillä Parhaat Chromebookit että voimme ostaa tällä hetkellä, lueteltu toisessa artikkelissa, voimme mainita Lenovo IdeaPad 3 Chromebook, myyty Amazon hintaan 249 €.
  Chromebook Tästä uusimman sukupolven kannettavasta tietokoneesta löytyy 14 tuuman HD-näyttö, Intel Celeron N4020 -prosessori, 64 Gt sisäistä muistia, 8 Gt RAM-muistia, web-kamera, Wi-Fi-yhteys, Bluetooth-yhteys, 4 USB-porttia, kuulokelähtö ja käyttöjärjestelmä. Chrome-käyttöjärjestelmä.

  Jos haluat arvioida muita samankaltaisia ​​malleja, pyydämme sinua lukemaan omamme Chromebookien opas, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan tietokoneen.

  Johtopäätökset

  Chrome OS on käyttöjärjestelmä, joka käynnistyi hiljaa, mutta joka on muutaman vuoden aikana valloittanut siivunsa yleisöstä korkean suorituskyvyn, sivujen ja sovellusten avausnopeuden, vallankumouksellisen verkkosovelluksen konseptin ja tuen ansiosta.Android-sovellusten asentaminen, mikä itse asiassa lisää merkittävästi näiden kannettavien tietokoneiden potentiaalia.

  Jos olemme kyllästyneet Windows-kannettaviin, jotka aina hidastuvat, emmekä voi kuluttaa liikaa rahaa MacBook Prohon, voimme varmasti harkita uutta Chromebookia, ei ennen kuin olemme kokeilleet uutta järjestelmää virtuaalikoneessa tai erillisellä USB-tikulla.

  Ne, jotka etsivät kannettavaa tietokonetta, jolla on tarkat ominaisuudet, voivat myös lukea oppaamme parhaat vaihtoehdot MacBookille, omistettu artikkelimme edullisia kannettavia tietokoneita ja lopuksi artikkeli aiheesta tehokkaampia kannettavia tietokoneita, joten voit valita oikean muistikirjan jokaiseen tarpeeseen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up