Movistar -sähköpostitilin syöttäminen ja määrittäminen matkapuhelimessani

Jos harkitset matkapuhelimen käyttöä Movistar hallinnoi sähköpostitiliäsi, sitten on hyvä aika oppia määrittämään matkapuhelin. Movistar -sähköposti sisältää matkapuhelimesi muuttamisen online -järjestelmäksi sähköpostien vastaanottamiseksi, poistamiseksi, lähettämiseksi ja hallitsemiseksi tililtäsi. Se on yksinkertainen toimenpide, mutta kokoonpano voi olla hieman vaikeaa ensimmäisellä kerralla.

Lisäksi yhtiö Movistarista on tullut monipuolisempi, koska viime aikoina se on alkanut tarjota erilaisia ​​palveluja puhelimen lisäksi. Kuten sen konfiguroitavien Wi-Fi-reitittimien tapauksessa.

Jättämättä pois, suuri joukko temppuja, jotka on kehitetty, kuten APN -kokoonpano saada ilmainen internet, mm. Nyt jos haluat tietää hieman enemmän Movistar -sähköposteista, jatka artikkelin lukemista.

Indeksi

  Kuinka käyttää Movistar -sähköpostia?

  Tällä hetkellä tämä Palvelun nimi on Correo Movistar. Muista kuitenkin, että yritys ei enää luo uusia sähköpostitilejä. Vaikka niille, joilla on jo se, he voivat nauttia suuresta määrästä mielenkiintoisia etuja, kuten runsaasti tilaa tiedostojensa tallentamiseen pilveen. Sen lisäksi, että voi saada Spotify -musiikkia.

  Jos palkkasit puhelinpalvelun suhteellisen äskettäin, et voidaksesi rekisteröityä Correo Movistariin. Jos olet asiakas, jolla on jonkin verran kokemusta, voit syöttää sähköpostin, jonka olet saanut osoitteesta Correo.movistar.es. Siinä paikassa sinun on kirjauduttava sisään ja voit aloittaa sen käytön ilman minkäänlaisia ​​ongelmia.

  Kuinka käyttää ja määrittää Movistar Empresas -sähköposti?

  Se ei ole Sähköpostin määrittäminen ei ole monimutkaista voidakseen saada sen toimimaan Microsoft Outlook, mikä tahansa versio sinulla on. Totuus on, että on todella sääli, että uudet asiakkaat eivät voi käyttää tätä lisäpalvelua, koska kaikessa se on melko hyvin järjestetty, se toimii upeasti ja sillä on suuria etuja verrattuna muihin ilmaisiin sähköpostipalveluihin, jotka eivät ole suuria. Mutta meidän on ratkaistava, ainakin toistaiseksi.

  Mitkä ovat tiedot Movistar -sähköpostin määrittämiseksi matkapuhelimestani?

  Monien mielestä yksi niistä ongelmallisimmat matkapuhelinyritykset, Movistarin avulla voit muuttaa matkapuhelimesi sähköpostitilin ylläpitäjäksi. Jotta voimme määrittää sen, virallisten ohjeiden mukaan meidän on syötettävä seuraavat parametrit:

  • Nimi: johon aiomme kirjoittaa nimen, jolla haluamme tunnistaa Movistar -sähköpostitilisi.
  • Movistar -sähköpostiosoite: päättyy @ movistar.es.
  • Käyttäjätunnus: joka päättyy myös @ movistar.es.
  • Salasana: annamme salasanan, jolla pääsemme Movistar-sähköpostiimme.

  Miten määritän saapuvan Movistar POP3 -sähköpostipalvelimen?

  Saapuva palvelin on kenttä, josta monet eivät tiedä määritä Movistar -sähköpostipalvelin sinun on annettava osoite pop.movistar.es. Portti on 110 ja sitten meidän on annettava suojaustyyppi (ei mitään).

  Näillä tiedoilla riittää, että pystyy vastaanottaa postin postilaatikkoomme. Tämä on yksi tapa tehdä se, toinen tapa on IMAP -protokollan kautta.

  Movistar SMTP -lähetyspalvelimen määrittäminen

  Lähtevän palvelimen osoite Movistar -posti on mailhost.movistar.es. Salasanakenttään meidän on kirjoitettava salasanamme uudelleen, koska käyttäjäkenttään meidän on kirjoitettava käyttäjätunnuksemme uudelleen ja lopuksi viimeiseen osaan, jossa lukee Port, kirjoitamme numeron 25.

  Määrittämällä lähtevän postin palvelin pystymme lähettämään sähköpostimme postilaatikostamme. Lyhyesti sanottuna sähköpostitilin määrittämiseksi on suoritettava yleiset määritykset ja määritettävä saapuvan postin palvelin (sähköpostien vastaanottaminen) ja lähtevän postin palvelin (sähköpostien lähettäminen).

  Miten määritän Movistar -sähköpostin IMAP -protokollan avulla?

  Toinen tapa määritä sähköposti Movistarissa on valitsemalla "käytä IMAP -palvelinta". Tässä tapauksessa toistamme määritystiedot, mutta vaihdamme saapuvan palvelimen portin muotoon imap.movistar.es ja portin 143. Muut määritykset pysyvät täsmälleen samana.

  Tästä kokoonpanosta voimme alkaa käyttää mobiililaitteitamme, molemmat Android kuten iOS: ssä Movistar -yrityksen alla hallita postia. On erittäin tärkeää hyödyntää Movistar -postia, koska se on palvelu, jonka me kaikki maksamme puhelinhinnastamme, mutta melkein kukaan ei käytä sitä.

  Siinä tapauksessa rahan laskeminen on suosittelimme, että hallinnoimme omaa tiliämme, vaikka se haluaisi hyödyntää työkalua, joka voi toimia vaihtoehtona, kun meillä ei ole toista sähköpostinhallintaa.

  mies käyttää matkapuhelinta seinän vieressä

  Mitkä ovat tärkeimmät erot POP3- ja IMAP -saapuvan postin protokollien välillä?

  Yhden tai toisen protokollan käyttäminen on makuasia, itse pidän IMAPista paremmin, se on aivan uusi protokolla. Kun määritämme sähköpostipalvelimemme saapuvat millä tahansa laitteella, kun lataat sähköpostia, se tekee sen Movistar -palvelimelta. Kun sähköpostimme on ladattu, voimme lukea, välittää tai poistaa sen.

  Jos mennään toiseen laitteeseen, kun lataamme postin, Palaamme takaisin lataamaan jo luetun viestin näyttäen siltä kuin emme olisi lukeneet sitä.

  Määrittämällä tämän protokollan kerran Movistar -sähköpostissamme ladata ja lukea sähköpostiviestejä laitteella, joko matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneen sähköpostinhallinnalla ja luet tämän sähköpostiviestin, kun lataat sähköpostin uudelleen toisella laitteella, se näkyy lukemana sähköpostina.

  Kuten sanoin, yksi tapa ei ole parempi tai huonompi kuin toinen, henkilökohtaisesti saan paljon sähköposteja päivässä ja luen niitä sekä matkapuhelimella, tabletilla että tietokoneella ja pidän siitä käytä IMAP -protokollaa, jos et halua lukea samaa sähköpostia 3 kertaa päivässä.

  Mitä käyttöjärjestelmiä tämä ominaisuus tukee?

  Kun Movistar -sähköpostimme on määritetty jollakin kahdella tavalla, voit käyttää matkapuhelintasi sähköpostitse. Movistar on matkapuhelinyritys, jolla on suurin läsnäolo eri markkinoilla, myös espanjalaisilla ja chileläisillä markkinoilla.

  Se on yhteensopiva minkä tahansa version kanssa Android ja iOS, PC, Mac, Ipad, Linux. Se käyttää vakioprotokollia, jotka ovat yhteensopivia minkä tahansa laitteen kanssa.

  Onko ratkaisuja Movistarin sähköpostin määritysongelmiin?

  Jos matkapuhelimesi ei toimi kunnolla vastaanottaa ja lähettää sähköpostejas, tarkista toiminta- ja kokoonpanovaihtoehdot. Varmasti löydät paikan, jossa matkapuhelimesi on määritetty väärin, ja voit aloittaa puhelimen käytön uudelleen sähköpostinhallintana.

  Yleisimmät ongelmat Kun määrität Movistar -sähköpostitilin, ne ovat:

  • Anna väärä salasana.
  • Sähköpostipalvelimen nimen kirjoitusvirhe, esimerkiksi kirjoittamalla pop3.movistar.es eikä pop.movistar.es.
  • Kirjoitetaan virheellisesti palvelimen portti.

  Tavallisin asia on saada niitä saapuvan ja lähtevän portin tai palvelimen kirjoitusvirhe, ja se saa sähköpostipalvelun suoraan toimimatta.

  Miksi nämä ongelmat syntyvät?

  Kuten huomaat, useimmat ongelmat johtuvat yleensä siitä, että kirjoitat jotain väärin Movistar -postin epäonnistuminen on erittäin vaikeaa. Koska se on yksi vahvimmista olemassa olevista. Tämän välttämiseksi sinun on syötettävä kaikki tiedot huolellisesti, jotta vältytään haitoilta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up