Muistutus ja tehtäväsovellus Macille ja iOS:lle

Vaikka normaali ihminen on hyvä muistamaan hyviä tai huonoja tapahtumia menneisyydestään, he näyttävät olevan huonoja muistamaan asioita, jotka heidän on tehtävä. Yritä mennä torille ostamaan kourallinen satunnaisia ​​​​elintarvikkeita ilman ostoslistaa, niin tiedät mitä tarkoitan. Tai yritä lausua lista viidestäkymmenestä tavallisesta jutusta, jotka olet juuri lukenut, ja todennäköisesti epäonnistut surkeasti. Tapa, jolla aivomme toimivat, edellyttää kirjallisen luettelon käyttöä organisoidumman elämän järjestämiseksi.

Tästä syystä meillä on paljon tehtäväluettelosovelluksia sekä pöytätietokoneilla että mobiilialustoilla. Mutta vain muutama tehtäväluettelosovellus onnistuu houkuttelemaan käyttäjiään käyttämään niitä säännöllisesti. On edelleen monia meistä, jotka pitävät mieluummin kiinni perinteisestä kynästä ja paperista tai eivät käytä tehtävälistasovellusta ollenkaan.

Se on tavoite Doo: Hauska ja ihastuttava muistutus- ja tehtävälistasovellus, jotta ihmiset rakastavat sen käyttöä. Se on saatavilla iOS laitteet (2,99 USD) ja Mac (2,99 USD). Doo synkronoi kaksi versiota saumattomasti iCloudin kautta, joten iPhoneen lisäämäsi tehtävät ovat automaattisesti saatavilla Macissa ja iPadissa ja päinvastoin.

Korttipino ja pyyhkäisy

Yksi erottuva ero Doon ja muiden vastaavien sovellusten välillä on käyttöliittymä. Doo ei näytä ja tunnu vain yhdeltä tehtäväsovellukselta, jossa on tarkistuslistoja ja kansioita; se käyttää korttipinon analogiaa edustamaan tehtäviäsi. Voit hylätä suorittamiesi tehtävien kortit, torkkua ne, jotka haluat tehdä myöhemmin, tai ohittaa yhden tehtävän ja siirtyä seuraavaan.

Sekä iOS- että Mac-versioissa on samanlainen käyttöliittymä, mutta Mac-versio sijaitsee valikkopalkissa ja käyttää ohjauslevyä iOS-laitteiden kosketusnäyttöä käyttävien toimien suorittamiseen. Kortin pyyhkäiseminen kosketusnäytöllä vastaa kahden sormen pyyhkäisyä ohjauslevyllä.

Voit pyyhkäistä korttia ylös merkitäksesi tehtävän suoritetuksi ja alas siirtääksesi tehtävän. Pyyhkäiseminen vasemmalle ja oikealle sekoittaa etuosan kortin taakse. Voit tehdä sen myös painikkeilla, mutta iOS-versiossa ei ole ohituspainiketta.

Tehtävien lisääminen ja muokkaaminen

Lisää uusi tehtävä napsauttamalla tai napauttamalla "Plus (+)" -painiketta ikkunan alaosassa. Tehtävän nimen lisäämisen lisäksi voit myös lisätä muistutuksen työntämään sinua ennen tehtävän ajankohtaa ja myös asettaa sen toistuvaksi tehtäväksi, jos haluat toistaa sen tietyin aikavälein. Jos sinun on lisättävä tehtävään lyhyt selitys, kuten verkkolinkki resursseihin, voit tehdä sen alla olevassa huomautuskentässä.

Doo lisää automaattisesti kauniita kuvia tehtävän mukana, joten tehtäväkorttisi näyttävät aina hyviltä, ​​etkä kyllästy Doon avulla tehtävälistasi järjestämiseen. Tällä hetkellä saatavilla on kahdeksantoista oheista kuvaa. Toivottavasti kehittäjä lisää lisää ja antaa myös käyttäjien käyttää omia kuviaan.

Ja jos Doon mielestä tehtäväsi on liian monimutkainen, se ehdottaa, että jaat sen useisiin lyhyempiin tehtäviin.

Korttipinot ja niihin liittyvät kuvat ovat mukavia, mutta yksi ominaisuus, jossa mielestäni Doo on erinomainen, on kyky lisätä tehtäviä mistä tahansa muusta jakamista tukevasta sovelluksesta. Lähes kaikki iOS:n sovellukset tukevat ominaisuutta, mutta niitä ei ole paljon OS X:ssä.

Jos esimerkiksi löydät verkosta artikkelin, jota voit käyttää ideana projektiisi, voit napsauttaa tai napauttaa "Jaa" -painiketta Safarissa ja valita Lisää Dooon. Jos Doo ei ole saatavilla Jaa-valikosta, valitse alareunasta "Lisää" ja lisää se. Macissa lisäät sovelluksen "Järjestelmäasetuksista".

Doo lisää automaattisesti verkkosivustolinkin muistiinpanoalueelle. Sinun tarvitsee vain lisätä otsikko ja napsauttaa Tallenna.

Se on yksinkertaista, ja se on pointti

Doo on kaunis, hauska ja kaikkea muuta kuin monimutkainen. Ehkä se on sovelluksen tarkoitus – tehdä siitä yksinkertainen ja houkutteleva käyttää, jotta haluat käyttää sitä. Sovellus ei ole ilmainen, mutta jos se voi tehdä elämästäsi tuottavampaa ja nautit sen tekemisestä, se olisi hintansa arvoinen.

Oletko kokeillut Dooa? Vai onko sinulla erilainen suosikkimuistutus ja tehtävälistasovellus? Jaa mielipiteesi alla olevien kommenttien avulla.

Indeksi
  1. Korttipino ja pyyhkäisy
  2. Tehtävien lisääminen ja muokkaaminen
  3. Se on yksinkertaista, ja se on pointti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up