Mukautettujen kansioiden lisääminen Windowsin tehtäväpalkkiin

Windowsin tehtäväpalkki on erittäin hyödyllinen ja käytännöllinen alue, johon voit kiinnittää eniten käytetyt sovelluksesi. Kun olet lisännyt suosikkisovelluksesi, voit käyttää niitä yhdellä napsautuksella, eikä sinun tarvitse etsiä niitä Käynnistä-valikosta. Kaikista tehtäväpalkkiin kiinnitettävistä sovelluksista File Explorer on yleensä ensimmäinen ja tärkein, koska se tarjoaa helpon pääsyn Windowsin tiedostojärjestelmään.

Vaikka voit lisätä File Explorerin, et voi lisätä suoraan käytettyjä tai suosikkikansioitasi, kuten Lataukset, Asiakirjat, Työ jne. Toki voimme lisätä nuo kansiot hyppylistoihin, mutta se ei ole yhtä kätevää kuin kiinnittää ne tehtäväpalkkiin. Tämä on helppo tapa lisätä mukautettuja kansioita tehtäväpalkkiin.

Merkintä : Vaikka näytän sen Windows 10: ssä, samaa menettelyä sovelletaan Windows 7: ssä ja 8: ssa.

Indeksi

  Lisää mukautettuja kansioita Windowsin tehtäväpalkkiin

  Vaikka se ei ole helppoa, on erittäin helppoa lisätä kansioita tehtäväpalkkiin. Sinun tarvitsee vain luoda mukautettu pikakuvake ja lisätä se sitten tehtäväpalkkiin. Aloita napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella työpöytää ja valitsemalla vaihtoehto Uusi -> Pikakuvake.

  Edellinen toiminto avaa «Luo linkki» -ikkunan. Tässä meidän on lisättävä kansion polku linkin luomiseksi. Napsauta "Selaa" -painiketta valitaksesi kansion.

  Etsi ja valitse kansio, johon haluat linkittää, ja napsauta "OK" -painiketta. Minun tapauksessani se olisi työkirjani.

  Pääikkunassa näet, että kansion polku on lisätty. Lisää polku-kenttään tutkimusmatkailija merkkijonon alkuun alla olevan kuvan mukaisesti. Napsauta "Seuraava" -painiketta jatkaaksesi.

  Kirjoita yhteyden nimi ja suorita toimenpide loppuun napsauttamalla "Valmis".

  Vedä ja pudota nyt uusi pikakuvake tehtäväpalkkiin.

  Heti kun vedät ja pudotat, mukautettu kansio kiinnitetään tehtäväpalkkiin. Napsauta vain kuvaketta ja kohdekansio käynnistyy. File Explorerissa ei enää ole edestakaisin siirtyäksesi haluamaasi kansioon.

  Jos sinulla on useita kansioita, jotka haluat kiinnittää tehtäväpalkkiin, sama oletusarvoinen Resurssienhallinta-kuvake kaikille kansioille voi olla hämmentävää. Näissä tilanteissa kuvake on vaihdettava, jotta yksi kansio voidaan helposti erottaa toisesta.

  Voit lisätä mukautetun kuvakkeen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella uutta linkkiä ja valitsemalla "Ominaisuudet".

  Napsauta kansion ominaisuudet -ikkunassa Vaihda kuvake -painiketta.

  Edellinen toiminto avaa «Vaihda kuvake» -ikkunan. Valitse haluamasi kuvake tässä näkyvistä kuvakkeista ja napsauta "OK" -painiketta. Jos et pidä näytetyistä kuvakkeista, voit lisätä omasi.

  Voit lisätä mukautetun kuvakkeen lataamalla valitsemasi kuvakkeen ICO-muodossa. Jos sinulla on jo kuva toisessa muodossa, muunna se ICO-muotoon tällä ilmaisella työkalulla hämähäkinverkko . Kun sinulla on kuvake, napsauta Selaa-painiketta ja valitse kuvake ja napsauta sitten "OK" -painiketta.

  Napsauta uudelleen pääikkunan "OK" -painiketta.

  Kun muutokset on tallennettu, kuvake otetaan käyttöön.

  Kuten aiemmin, vedä se tehtäväpalkkiin ja se kiinnitetään tehtäväpalkkiin.

  Kommentoi alla jakamalla ideoita ja kokemuksia yllä olevan menetelmän käytöstä mukautettujen kansioiden lisäämiseksi Windowsin tehtäväpalkkiin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up