Muokkaa tekstiä ja kuvia PDF-tiedostoina

Ilmaiset PC-ohjelmat tekstin ja kuvien muokkaamiseen, poistamiseen, lisäämiseen ja korvaamiseen PDF-dokumentissa

On useita syitä, miksi PDF-tiedostomuoto on niin suosittu asiakirjojen vaihtamisessa: PDF-tiedostot ovat pienempiä (kooltaan pienempiä) kuin alkuperäinen asiakirja; voit avata PDF-tiedoston millä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella ilmaisilla ohjelmistoilla, kuten Adobe Acrobat Readerilla tai muilla vastaavilla ohjelmilla; PDF-tiedostoja ei voi helposti muokata, etenkään ohjelmistolla, joka toimii vain lukijana.

Jos käytämme PDF-tiedostoa, haluamme estää vastaanottajaa muokkaamasta sitä, kuten voisi tehdä Word-asiakirjassa, rajoittamalla muutokset vain tarpeellisiin tekstikenttiin (allekirjoitus, päivämäärä jne.). Useimmat PDF-muokkaustyökalut ovat kuitenkin maksullisia kaupallisia ohjelmia; tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat ilmaiset online-ohjelmat ja -palvelut PDF-tiedostojen tekstin ja kuvien muokkaamiseen.

1) PDFescape (Web)

Voit tehdä pieniä muutoksia PDF-tiedostoonesimerkiksi piilottaaksesi puhelinnumeron, voit käyttää online-editoria nimeltä PDFescape.
Ilmaisen verkkosovelluksen avulla voit ladata asiakirjan ja tehdä siihen tarvittavat muutokset, myös salasanalla tai muokkauksilla suojattujen PDF-tiedostojen tapauksessa. Voimme lisätä tekstiä, lisätä muokattavia kenttiä (kuten valintaruutuja), muokata ja poistaa tekstiä ja kuvia ja paljon muuta.

Kun muutos on valmis, tallenna ja lataa uusi PDF ilman estämistä ja siihen tehdyt muutokset oikein tehtynä.

2) PDFzorro (Web)

Toinen sivusto, jossa voit muokata PDF-tiedostoja, on PDFZorro.
Lataamalla PDF-dokumentin muokattavaksi sivustolle, voit lisätä tekstiä, huomautuksia, viivoja ja muotoja ja niin edelleen ja ladata sitten muokatun version suoraan selaimen kautta.

Myös tässä tapauksessa, kun työ on valmis, voimme tallentaa ja ladata muokatun dokumentin uutena PDF-tiedostona, valmiina jaettavaksi tai tallennettavaksi laitteen muistiin.

3) PDF-XChange Editor

Tekstin lisääminen PDF-tiedostoon voit käyttää PDF-XChange-editori.
PDF XChange on ilmainen PDF-katseluohjelma ja -editori, jonka avulla voit kirjoittaa tekstiä tai lisätä kuvia PDF-sivulle kuten mikä tahansa muu maksullinen ohjelma.

Suurin osa ominaisuuksista tarjotaan ilmaiseksi, joten voimme hyödyntää sitä muokataksemme tekstiä ja kuvia PDF-tiedostoissa millä tahansa Windows-tietokoneella.

4) LibreOffice

Voimme myös tehdä muutoksia PDF-dokumenttiin LibreOfficeDrawohjelma, joka sisältyy ilmaiseen avoimeen lähdekoodiin LibreOffice.
LibreOffice Draw tukee PDF-muokkausta, joten voit helposti korjata kirjoitusvirheet PDF-dokumentissa tai muuttaa sen muotoilua, väriä, tekstin kokoa, fonttia jne.

LibreOffice sisältää myös tuen huomautuksille, muodoille, kuville, taulukoille ja kaavioille, mikä on yksi parhaista ratkaisuista PDF-tiedostojen muokkaamiseen Windowsissa, Macissa ja Linuxissa.

5) Inkscape

Inkscape on ilmainen ohjelma vektorisuunnittelu ja sen avulla voit myös muokata PDF-tiedostoa.
Inkscapella voit valita minkä tahansa PDF-sivun objektin (teksti, kuvat, taulukot jne.) ja siirtää ne toiseen paikkaan tai jopa poistaa ne pysyvästi PDF-tiedostosta, jolloin voit tehdä muutoksia myös PDF-tiedostoihin, jotka ovat täynnä kaavioita ja kaavioita ilman ongelmia.

6) PDF Eraser

PDF pyyhekumi se on a Täysin ilmainen ohjelma, jonka avulla voit muokata PDF-tiedostoja ei-perinteisellä tavalla.
Tämän ohjelman avulla emme muutu teksti PDF-dokumentissa, mutta voimme pyyhi se ja kirjoita se uudelleen. PDF Eraser sisältää työkaluja, joilla voit poistaa esineitä ja tekstiä PDF-dokumentista ja lisätä muita asioita.

Käyttöliittymä tarjoaa joukon pyyhekumia, joita käytetään ikään kuin ne olisivat siveltimiä tiettyjen PDF-tiedostojen osien poistamiseen. pyyhekumin kokoa voidaan muuttaa, jotta voit olla tarkempi muokattavan alueen mukaan.

Muokkaaksesi tekstiä sinun on ensin käytettävä pyyhekumia huolellisesti poistettavalla tekstialueella käyttäen samaa väriä kuin tausta. Kun alue on puhdas, voit lisätä uuden tekstiruudun kirjoittamalla näppäimistöllä ja valitsemalla värin, fontin ja merkkikoon. He voivat myös lisätä ja poistaa kokonaisia ​​kuvia jonka kokoa voi myös muuttaa ja siirtää.

7) Smallpdf (Web)

Toinen erittäin kätevä verkkopalvelu PDF-tiedostojen tekstin ja kuvien muokkaamiseen on Pieni pdf.
Voit käyttää tätä online-sivustoa lataamalla PDF-dokumentin tai vetämällä sen ikkunaan saadaksesi täydellisen PDF-editorin, jolla voit poistaa, lisätä tai muokata tekstin, kuvien ja grafiikan osia. Lopuksi voimme aina tallentaa asiakirjan ja ladata PDF-tiedoston uudelleen muutoksineen, jotta voimme jakaa sen uudelleen muokattuna.

Sen lisäksi, että lataat tiedostoja tietokoneeltasi, sivustolla voit ladata pilveen tallennettuja PDF-tiedostoja, erityisesti Google Driveen tai Dropboxiin.

8) Sodapdf (verkko)

Toinen kelvollinen sivusto, jota voimme käyttää tekstin ja kuvien muokkaamiseen PDF-tiedostoissa, on Sodapdf.
Sodapdf:n avulla voimme ladata PDF-dokumenttimme verkkoon ja päästä todella täydelliseen editoriin, jossa on mahdollista muokata nykyistä tekstiä, lisätä muistiinpanoja ja uusia tekstiosia, allekirjoittaa dokumentteja ja muokata siinä olevia kuvia.

Muutosten tekemisen jälkeen voimme tallentaa uuden PDF-tiedoston välittömästi, jotta lataus alkaa selaimessa ja säilytetään alkuperäisen asiakirjan muokattu kopio.

9) iLovePDF (verkko)

Löydämme parhaiden sivustojen joukossa PDF-tiedostojen muokkaamiseen verkossa ilmaiseksi iLovePDF.
iLovePDF:n avulla voimme ladata dokumentin turvalliselle verkkoalustalle ja jatkaa yksinkertaisimmilla muutoksilla, jotta voimme lisätä tekstiä, muotoja, lisätä kuvia ja piirtää allekirjoituksen.

Kun muutokset on tehty, paina Muokkaa PDF-painiketta ja odota muunnoksen valmistumista: uuden PDF-tiedoston lataus alkaa.

10) Sejda (verkko)

Yksi helpoimmista ja nopeimmista verkkosivustoista PDF-tiedostojen muokkaamiseen verkossa on Sejda.
Sejdan avulla meillä on saatavilla useita työkaluja PDF-tiedostojen muokkaamiseen. Se on tällä hetkellä yksi parhaista käytettävissä olevien työkalujen lukumäärän suhteen: sen avulla voit lisätä tekstin osia, lisätä linkkejä, lisätä muotoja, lisätä kuvia, lisätä allekirjoituksen, poistaa, merkitä, etsiä ja korvata ja muokata tekstiä. ja asiakirjassa jo olevat kuvat.

Kun tarvittavat muutokset on tehty, meidän tarvitsee vain painaa alareunassa Käytä muutokset tallentaaksesi uuden PDF-tiedoston, joka latautuu välittömästi tietokoneemme muistiin.

Johtopäätökset

Kuka sanoi, että PDF-tiedostojen muokkaamiseen meidän on välttämättä käytettävä erittäin kallista maksullista ohjelmaa, kuten Adobe Acrobate Reader Pro? Kuten tästä oppaasta näkyy, PDF-tiedostojen tekstin ja kuvien muokkaamiseen on monia ohjelmia nopeasti ja helposti lataamatta mitään tietokoneelle: useimmat suositellut sovellukset ovat tyyppiä verkkosovelluseli ne toimivat suoraan selaimesta kuin yksinkertainen web-sivu ja mahdollistavat uuden PDF-tiedoston lataamisen muutoksineen.

Saat lisätietoja myös ai-oppaistamme parhaat ohjelmat PDF-tiedostojen muokkaamiseen ja parhaat sovellukset muokata ja täyttää PDF-tiedostoja Androidista ja iPhonesta.

Indeksi
 1. 1) PDFescape (Web)
 2. 2) PDFzorro (Web)
 3. 3) PDF-XChange Editor
 4. 4) LibreOffice
 5. 5) Inkscape
 6. 6) PDF Eraser
 7. 7) Smallpdf (Web)
 8. 8) Sodapdf (verkko)
 9. 9) iLovePDF (verkko)
 10. 10) Sejda (verkko)
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up