Muunna ääni tekstiksi PC:llä

Windows PC:ssä on mahdollista muuntaa mikä tahansa ääni- tai videotiedosto kirjoitetuksi tekstiksi Word-asiakirjassa automaattisesti

Yksi PC:n vähiten käytetyistä toiminnoista on transkriptio eli kaikentyyppisen äänen muuntaminen tekstiksi. On mahdollista käyttää joitain ilmaisia ​​ja turvallisia online-ohjelmia tai -ohjelmistoja, jotka pystyvät generoimaan tekstiä mistä tahansa PC:n toistamasta äänestä. (jopa mikrofonin avulla).

Katsotaan yhdessä parhaat menetelmät muuntaa äänen tekstiksi PC:llä yksinkertaisella ja välittömällä tavalla ilman monimutkaisia ​​menettelyjä. Alla ehdottamamme menetelmät vaativat hyvin vähän vaatimuksia, koska useimmissa tapauksissa meillä on jo kaikki mitä tarvitsemme äänen muuntamiseen tekstiksi.

Indeksi
  1. 1) Sanan sanelu
  2. 3) Online-sanelu
  3. 4) Ota stereomiksaus käyttöön
  4. 5) Literoi videot automaattisesti

1) Sanan sanelu

Yksinkertaisin tapa muuntaa ääni tekstiksi PC:llä on käyttää Microsoft Wordaktivoitu kanssa Microsoft 365. Kun olet avannut ohjelman, avaa uusi tekstidokumentti ja siirry valikkoon Koti ja napsauta kuvaketta Sanelu.
Painikkeen painamisen jälkeen aloitamme äänitettävän äänen, jota äänen transkriptio tukee Google Docsjoka toimii hyvin samalla tavalla kuin Office-tuotepaketissa.
Kun olet avannut uuden asiakirjan verkossa, paina valikon yläosassa Instrumentit ja jatkamme Äänikirjoitus; Voit tehdä tämän ensin myös pikanäppäimellä CTRL+SHIFT+S Googlen luoman online-sanelun käynnistämiseksi välittömästi.

Maksimaalisen tuen saamiseksi suosittelemme käyttämään Google Chrome selaimena käynnistääksesi Google-dokumenttien äänisanelun.

3) Online-sanelu

Voimme luottaa sivustoon, jotta voit hyödyntää online-sanelua asentamatta mitään ohjelmaa tietokoneelle Web Speech API -esittelysyntyi sivustona äänenkaappausominaisuuksien testaamiseen, mutta myös erittäin hyödyllinen äänen muuntamiseksi tekstiksi millä tahansa tietokoneella.
Sivuston avaamisen jälkeen painamme mikrofonikuvaketta, annamme tarvittavat luvat käytössä olevasta selaimesta ja alamme sanella tai toistaa muunnettavaa ääntä, jotta meillä on heti transkriboitu teksti, joka on valmis kopioitavaksi mihin tahansa asiakirjaan.

Vaihtoehtoisesti voimme myös käyttää sivustoa Online-puheentunnistusjoka toimii samalla tavalla kuin aiemmin nähty sivusto.
Avaamalla sivuston meillä on heti kaikki valmiina sanelua varten: meidän tarvitsee vain painaa mikrofonin muotoista painiketta, valtuuttaa selain ja jatkaa transkriboitavan äänen toistamista. Myös tässä tapauksessa suosittelemme Google Chrome -selaimen käyttöä maksimaalisen yhteensopivuuden saavuttamiseksi välittömästi.

4) Ota stereomiksaus käyttöön

Äänentoistosovellusten tai verkkosivuston lähettämien äänien tallentamiseksi voimme luottaa integroituun mikrofoniin (sekalaisia ​​tuloksia) tai luoda virtuaalinen mikrofonijoka pystyy kaappaamaan PC:n lähettämät äänet ja muuttamaan ne tekstiksi jollain tähän mennessä nähdyistä menetelmistä.

Jos haluat jatkaa tähän suuntaan, napsauta hiiren oikealla painikkeella äänenvoimakkuuskuvaketta oikeassa alakulmassa ja avaa Ääniasetukset ja klikkaa Muut ääniasetukset. Siirrytään nyt välilehteen Rekisteröintinapsautamme hiiren kakkospainikkeella ikkunan keskellä ja aktivoimme piilotettujen ja käytöstä poistettujen laitteiden näytön.

Sinun pitäisi nyt nähdä kohde nimeltä Stereo miksaus joka on oletuksena pois käytöstä ja jonka pitäisi olla jokaisessa PC:ssä, vaikka siinä olisi integroitu vakioäänikortti; napsautamme sitä hiiren oikealla painikkeella, paina Kyky ja sitten ylös Oletus. Varmista, että kaikki toimii, napsauta muita elementtejä Mikrofoni ja poista ne käytöstä.

Jos meillä ei ole aktiivista stereomiksausta tietokoneellamme, voimme käyttää erillistä ajuria, kuten VB Audio Virtual Kaapeli, joka pystyy toistamaan stereomiksauksen toiminnan hyvin millä tahansa tietokoneella. Saat lisätietoja lukemalla oppaamme parhaisiin ohjelmat äänen ja äänien tallentamiseen PC:lle.

5) Literoi videot automaattisesti

Me haluamme litteroi nopeasti äänitiedoston YouTube-videosta alkaen? Tässä tapauksessa voimme käyttää ilmaista verkkopalvelua oTrascribe.com joka auttaa transkriptiossa.

Vielä parempi, että voit litteroida videoita joillakin toimivilla sovelluksilla tekstittää videot automaattisestikuvattu toisessa artikkelissa.

Johtopäätökset

Yllä näkyvillä menetelmillä voimme muuntaa äänen tekstiksi PC:llä helposti ilman, että tarvitsee käyttää liikaa ohjelmia. Jos olemme jo Wordin käyttäjiä, voimme käyttää kuuluisaa tekstieditoria äänen sanelemiseen ja muuntamiseen tekstiksi. Muussa tapauksessa voimme luottaa Google-dokumenttiin tai jompaankumpaan kahdesta kuvatuista online-sanelusivustoista. Verkkovideoissa voimme käyttää myös oTranscribea, joka toimii erittäin hyvin.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka Ota automaattinen tekstitys käyttöön Google Chromessa, jotka muuntavat äänen jokaisen suoratoistovideon sanoiksi tai jopa lukevat kappaleiden sanoja Spotifyssa. Edelleen muuntimien aiheesta voimme lukea oppaamme paras teksti puheeksi ilmainen ja italialainen muuntaa kirjoitetut sanat puhutuksi ääneksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up