Muunna HEIC-kuvat JPEG-muotoon iPhonessa, Androidissa, PC:ssä ja verkossa

IPhone ottaa kuvia HEIC-muodossa, joten saattaa olla tarpeen muuntaa kuvat yleisempään JPEG-muotoon

iPhonen käyttäjät tietävät erittäin hyvin, että iOS 11:stä alkaen otetut kuvat tallennetaan HEIC-muotoonpakattu muoto, jonka tarkoituksena on vähentää valokuvien viemää tilaa kuvanlaadusta tinkimättä.

Tämä muoto sopii erinomaisesti kuvien tallentamiseen iPhonen muistiin (ja sen tallentamisen estämiseen täyttyy liian aikaisin), mutta se voi vaikeuttaa niitä, jotka vaihtavat valokuvia muiden puhelimien kanssa tai jotka ovat tottuneet tallentamaan valokuvia tietokoneelle (jos kaikki sovellukset eivät tue tätä muotoa).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka muuntaa HEIC-valokuvat iPhonesta JPEG-muotoon PC:llä ja verkkosovelluksen kauttajoten voit tulostaa, muokata ja koristella valokuvia perinteisimmillä ja yleisimmillä ohjelmilla.

1) Muunna HEIC JPEG-muotoon iPhonesta

Koska HEIC-kuvat otetaan iPhonella, kannattaa katsoa, ​​millä voimme muuntaa otettuja kuvia JPEG-muotoon muuttamatta puhelimen perusasetuksia. iPhone mahdollistaa sen Muunna HEIC-kuvat JPEG-muotoon asentamatta sovelluksia mutta käyttämällä pientä temppua, joka on piilotettu sovelluksiin Galleria Ja Tiedosto.

Jatkamiseksi avaamme sovelluksen Galleriapaina valokuvaa, jonka haluat muuntaa, paina kuvaketta Jaa (neliö, jossa nuoli osoittaa ylöspäin) ja paina ylöspäin Kopioi valokuva. Jos meillä on paljon muunnettavia kuvia, napsauta ylhäällä olevaa kohdetta Valitsevalitse kaikki muunnettavat valokuvat ja paina sitten -painiketta Jaa -> Kopioi valokuva.

Nyt kun olemme kopioineet kuvat, avataan sovellus Tiedosto ja viedään se valitsemaasi kansioon; voimme myös luoda sellaisen lennossa ottamalla sen käyttöön iPhonepaina kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitse Uusi kansio.

Kun saavutamme kohdekansion, napautamme pitkään sen tyhjää osaa ja käytämme ääntä Liitä liittääksesi valokuvia. Kopiointiprosessin aikana valokuva muunnetaan JPEG-muotoon ja voimme sitten välittää sen ystäville tai siirrä se tietokoneellesi muokkausta tai tulostamista varten.

2) Muunna HEIC JPEG:ksi Androidista

Jos olemme saaneet HEIC-kuvia ystävältämme (joka omistaa iPhonen), voimme käyttää erityistä sovellusta, kuten Image Convertersaatavilla ilmaiseksi kaikille Android-laitteille.

Sovelluksen avulla voit avata minkä tahansa modernin valokuvamuodon, ja sen kätevän käyttöliittymän kautta voimme valita muodon, johon valokuvat muunnetaan (tätä opasta varten voimme valita JPGmutta sovellus tarjoaa myös mahdollisuuden muuntaa muotoa muotoon NPC:t tai WEBP). Paina valinnan lopussa -painiketta Muuntaa aloittaaksesi kuvan muuntamisen.

3) Muunna HEIC JPEG:ksi PC:stä tai Macista

Jos olemme jo siirtäneet valokuvat PC:lle tai Macille HEIC-muodossa, voimme muuntaa ne JPEG-muotoon käyttämällä yleisohjelmaa, kuten esim. XnConvertsaatavana sekä asennusohjelmana (Windowsille ja Macille) että kannettavana Windows-ohjelmana (eli se ei vaadi asennusta).

Kun olet ladannut ohjelman tietokoneellemme, voimme aloittaa valokuvien muuntamisen käynnistämällä XnConvert Käynnistä-valikosta tai kannettavasta kansiosta ja paina -painiketta Lisää tiedostoja tai Lisää kansio ensimmäisestä avautuvasta näytöstä, jotta voit lisätä muunnettavat valokuvat.

Valokuvien lisäämisen jälkeen painamme kortin yläreunasta Kohdeavataan osio Muoto ja valitse muoto JPG avautuvassa avattavassa valikossa. Lopuksi valitse kansio, johon muunnetut tiedostot tallennetaan (osiossa Kohde) ja paina alas Muuntaa aloittaaksesi muuntamisen.

Jos haluamme tarkastella HEIC-tiedostoja muuntamatta niitä, voimme aina käyttää InfanView valokuvien katseluohjelmana; edelleen XnConvert-teemalla, josta voimme lukea oppaamme kuinka muuntaa ja muokata useita valokuvatiedostoja yhdessä.

4) Muunna HEIC JPEG-muotoon verkosta

Voimme muuntaa HEIC-kuvat nopeasti JPG-muotoon tietokoneelta ja älypuhelimelta erikoistuneiden muunnossivustojen avulla, jotta voimme saada muunnetut valokuvat välittömästi ilman asentamista. Ensimmäinen verkkosovellus, jota voimme käyttää tähän tarkoitukseen, on käännyn.

Tällä sivustolla voimme nopeasti muuntaa minkä tahansa valokuvan painamalla -painiketta Valitse tiedostotvalitsemalla valokuvat käytössä olevan laitteen sisäisestä muistista ja painamalla sitten -painiketta Muuntaa. Muunnetut valokuvat ladataan välittömästi verkkoselaimen kautta ja tallennetaan tietokoneesi tai puhelimesi Lataukset-kansioon.

On olemassa muita hyvin samankaltaisia ​​sivustoja HEIC:n muuntamiseksi JPEG-muotoon verkosta RakastanIMG, Apowersoft muunnin Ja Kaikki tulokset.

Johtopäätökset

HEIC-kuvien muuntaminen JPEG-muotoon on todella helppoa ja välitöntäkäyttämällä tähän tarkoitukseen vain iPhoneen sisältyviä temppuja, omaa muunnossovellusta Androidille, yksinkertaista täydellinen sovellus PC- ja Mac-tietokoneille ja joitakin verkkosivustoja, jotka on omistettu kuvien muuntamiseen verkossa.

Edelleen valokuvien muuntamisesta voimme lukea oppaitamme kuinka muuttua valokuvasta sarjakuvaksi ja miten muuntaa valokuvat mustavalkoisiksi vain yhdellä värillisellä yksityiskohdalla.

Indeksi
  1. 1) Muunna HEIC JPEG-muotoon iPhonesta
  2. 2) Muunna HEIC JPEG:ksi Androidista
  3. 3) Muunna HEIC JPEG:ksi PC:stä tai Macista
  4. 4) Muunna HEIC JPEG-muotoon verkosta
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up