Muuta mikä tahansa televisio Smart TV:ksi

Uuden Chromecast by Googlen avulla voit suoratoistaa videoita mihin tahansa televisioon tietokoneelta ja mobiililaitteelta

Television yli 7 vuotta sitten ostaneilla tuskin on saatavilla laadukasta Smart-komponenttia, tai mikä pahempaa, heillä ei ole lainkaan Smart-toimintoa, ja he löytävät käsistään nykytekniikkaan verrattuna vanhentuneen television.

Onneksi ei tarvitse ostaa uutta Smart TV:tä, koska hallussamme olevan television käyttöä on mahdollista jatkaa vielä muutaman vuoden, liittämällä siihen yksinkertaisia ​​ja välittömiä laitteita ja siten integroimalla puuttuvat Smart-toiminnot.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat laitteet, jotka muuttavat minkä tahansa television älytelevisioksi, kuluttaa paljon vähemmän kuin uusimman sukupolven Smart TV:n ostaminen, skenaario, joka tulee ottaa huomioon vain, jos kyseisessä televisiossa ei ole edes HDMI-porttia (olennainen vaatimus laitteiden liittämiseksi seuraavassa oppaassa).

LUE MYÖS -> Tabletti ja sovellus kannettavan television ilman antennia varten

Indeksi

  Amazon Fire TV Stick

  Halvin laite, jonka voimme ostaa minkä tahansa television muuttamiseksi älytelevisioksi, on epäilemättäAmazon Fire TV Stick, myyty alle 40€ (kampanjasta löytyy myös alle 25€).
  Tämän laitteen avulla saamme heti pääsyn kaikki suositut suoratoistosovellukset (Netflix, Disney +, Amazon Prime Video, DAZN, RaiPlay, Mediaset Infinity ja NOW) kätevässä käyttöliittymässä, jossa on vapaasti navigoitava kätevällä kaukosäätimellä.

  Kaukosäätimessä on myös integroitu i Alexa äänikomennot: pidä mikrofoninäppäintä painettuna ja sano äänikomento suorittaaksesi nopeita toimintoja ilman, että sinun on navigoitava sovellusten ja valikkojen välillä. Tuetuista äänikomennoista löydät ne, jotka ovat tarpeen sovellusten, Amazon Prime Video TV -sarjojen, Netflix-sisällön ja Fire TV -asetusten avaamiseen nopeasti.

  Käyttääksesi käytä Fire TV Stickiä liitä se television takana olevaan vapaaseen HDMI-liitäntään, syötä sähköä USB-kaapelin ja seinälaturin (mukana) kautta, mene sitten television kaukosäätimeen ja vaihda videolähde. Varmista, että valitset HDMI-portin, johon asetimme laite.

  Chromecast with Google TV

  Hyvä vaihtoehto Amazonin Fire TV:lle on Chromecast with Google TV, tällä hetkellä yksi asiantuntijoiden suosituimmista tavoista muuttaa mikä tahansa televisio älytelevisioksi.
  Yhdistämällä tämän laitteen televisioon saamme käyttöösi Google TV:n kanssa myytävien uuden sukupolven televisioiden älykkääseen käyttöliittymään kuluttamalla paljon helpommin (alle 70 €).

  Tällä Chromecastilla voimme asenna suosikkisuoratoistosovelluksesi ja suoratoista multimediasisältöä nopeasti puhelimen sovelluksissa, Cast-painikkeella (joka näkyy kaikissa Chromecast-protokollan kanssa yhteensopivissa sovelluksissa). Tällä laitteella voimme käyttää erityistä kaukosäädintä toimintojen nopeaan käyttöön ja äänikomentojen käynnistämiseen, joita hallinnoi tässä tapauksessa Google Assistant (sama avustaja on Androidissa).

  Samoin kuin Fire TV Stick, voimme yhdistä Chromecast käyttämällä television ilmaista HDMI-liitäntää ja liittämällä USB-kaapelin seinälaturiin. Käynnistyksen jälkeen vaihdamme television kaukosäätimellä videolähdettä valitsemalla HDMI-portin, johon Chromecast on kytketty.

  Älykäs digitaalinen maanpäällinen dekooderi

  Jos televisiomme on liian vanha uuden antenniverkon kanaville, voi olla hyvä idea keskittyä välittömästi älykkääseen dekooderiin, kuten Telejärjestelmä UP T2, saatavana hintaan 92 €.
  Tällä dekooderilla lisäämme tuki uudelle DVB-T2 digitaaliselle maanpäälliselle ja HEVC-10 koodekille, joka on välttämätöntä perinteisten televisiokanavien näkemiseksi edelleen sammutettaessa (asetettu vuodelle 2023).

  Älykkäänä käyttöliittymänä löydämme Google TV:n, joten meillä on samat edut kuin vähän aikaa sitten nähty Chromecast-malli: voimme asentaa uusia suoratoistosovelluksia, nähdä Googlen suosittelemia videosisältöjä ja käynnistää äänikomentoja Google Assistantin avulla.

  Tämä dekooderi voidaan liittää televisioon HDMI-kaapelilla tai käyttämällä erityistä AV-sovitinta, jonka avulla voit liitä tämä dekooderi myös vanhoihin televisioihin, joissa ei ole HDMI-porttia (voimme käyttää SCART-porttia). Tämä tekee älykäs dekooderi sopii todella hyvin vanhojen televisioiden päivittämiseen.

  Muut HDMI-laitteet

  Yllä nähtyjen laitteiden lisäksi voimme muuttaa minkä tahansa television Smart TV:ksi jollakin seuraavan luettelon laitteista:

  • TIMVision Box: TIM:n tarjoama dekooderi tarjoaa täydellisen älykkään käyttöliittymän, johon voimme asentaa kaikki multimedia- ja suoratoistosovellukset ilman ongelmia. TIM-tarjouksiin sisältyy usein suoratoistopalvelun tilaus, jotta voit käyttää sitä heti vanhassa televisiossasi.
  • Vodafone TV Box Pro: toinen mielenkiintoinen TV Box, jonka Vodafone tarjoaa tilaustensa kanssa. Sen avulla näemme Netflixin ja muut suoratoistopalvelut poikkeuksellisen laadukkaasti 4K UHD -tuen ansiosta.
  • Android TV Box: keskittymällä Android TV Box -laitteeseen voimme saada Smart TV -käyttöliittymän, joka on täytetty Androidissa saatavilla olevilla suoratoistosovelluksilla käyttämällä televisiota suurena näyttönä.
  • PC Stick: kokeneille käyttäjille on myös mahdollista liittää PC Stick televisioon, jotta he voivat hyödyntää Windows-sovelluksia päästäkseen suosituimpiin suoratoistopalveluihin.
  • PelikonsoliPelikonsoleissa on myös näyttö mediasovelluksille ja suoratoistosovelluksille, joten voit katsoa TV-sarjaa tai elokuvaa pelisessioiden välillä.

  Valitsemme myös parhaan laitteen tarpeidemme ja televisiotyypin perusteella, jotta saamme niin paljon haluamamme älykkäät ominaisuudet.

  Johtopäätökset

  Kaikissa televisioissa on oltava Smart-ominaisuudet, sillä kaikki parasta laatua oleva sisältö on nyt saatavilla suoratoisto tilauspalveluiden kautta. Jos normaalit tv-kanavat eivät enää riitä meille ja televisiossamme ei ole älytoimintoa (tai se on liian vanha), valitsemme jonkin yllä mainituista tavoista, jotta voimme muuttaa minkä tahansa television älytelevisioksi. modernit ja jatkuvasti päivitetyt sovellukset.

  Jos meillä on Sky dekooderi ja haluamme käyttää suoratoistosovelluksia, on parempi jatkaa päivityksen kanssa tai korvata se Sky Q:lla, jossa ovat samat suoratoistosovellukset kuin opaslaitteissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up