Muuta tabletistasi PC-näytönohjain

Tarvitsemmeko näytönohjaimen toimiaksemme? Katsotaanpa, kuinka tabletti muutetaan PC:n grafiikkatauluksi

The näytönohjaimet ne ovat erittäin hyödyllisiä liike-elämässä niille, jotka piirtävät usein projekteja, taloja tai yritysgrafiikkaa ja haluavat käyttää omaa kosketustaan osaa piirtää näytölle kuin se olisi piirustuslehtiö. Jos meillä ei juuri sillä hetkellä ole näytönohjainta, voimme pärjätä Android-tabletin tai iPadin käyttäminen ikään kuin se olisi näytönohjain.

Seuraavassa oppaassa näytämme, kuinka tabletista muutetaan näytönohjain PC:lle käyttämällä tiettyjä ohjelmia tabletin ja sen hyödyntämiseen.

Käytä Android-tablettia grafiikkatauluna

Jos meillä on tabletti Android-käyttöjärjestelmällä, voimme muuttaa sen näytönohjaimeksi lataamalla sovelluksen SuperNäyttöladattavissa ilmaiseksi osoitteesta Google Play Kauppa.

Tämän sovelluksen avulla pystymme muuttamaan tabletin tarkaksi ja mukavaksi käytettäväksi näytönohjaimeksi hyödyntäen sekä USB- että Wi-Fi-yhteyttä.

Jotta voisimme käyttää sovellusta oikein tietokoneella, meidän on ensin ladattava ADB-ohjaimet tietokoneeseen ja otettava USB-virheenkorjaus käyttöön Android-kehittäjävaihtoehdoista. ADB-ajurit voidaan ladata nopeasti sivustolta XDA-kehittäjätjonka avulla saat kaikki tarvitsemasi työkalut sovelluksen käyttöön ilman ongelmia muutamassa sekunnissa.

Kun ADB-ohjain on asennettu tietokoneeseen, siirrytään tablettiin ja otetaan käyttöön kehittäjävaihtoehdotselaamme tämän erikoisvalikon kohteita ja aktivoimme kohteen vieressä olevan kytkimen USB-virheenkorjaus.

Nyt kun kaikki on valmis, voimme asentaa sen SuperDisplay ajurit; asennuksen lopussa meidän tarvitsee vain liittää tabletti USB-kaapelilla tietokoneeseen ja vahvistaa yhteys tabletin USB-kaapelilla nähdäksesi tietokoneen työpöydän tabletissa, jotta voimme alkaa piirtämäänsuosikki piirustussovellus.

SuperDisplay-sovellus on saatavilla ilmaiseksi vain 3 päivää; Neljännestä päivästä alkaen on ostettava lisenssi hintaan 9,99 euroa voidakseen jatkaa Android-tabletin käyttöä näytönohjaimena.

Vaihtoehtoisesti voimme käyttää sovellusta avaruuspöytä, joka toimii samalla tavalla kuin SuperDisplay, mutta käyttää vain Wi-Fi-yhteyttä tietokoneen näytön kloonaamiseen tai laajentamiseen. spacedeskin avulla sinun tarvitsee vain asentaa erityinen ohjelma Windowsilleyhdistä tietokone ja tabletti samaan Wi-Fi-verkkoon, avaa sovellus ja valitsePöytätietokoneen IP-osoite aloittaaksesi piirtämisen ikään kuin se olisi näytönohjain.

Käytä iPadia grafiikkatabletina

Jos meillä on Apple iPad tablettina, voimme käyttää sitä grafiikkatabletina Windows-tietokoneissa lataamalla sovelluksen Astropad Studio.

Astropad Studion avulla voimme kloonata iPadin tietokoneen näytön ja käyttää piirustustyökaluja enemmän kuin koskaan ennen Apple kynä piirtää ja muokata kuvia ehdottoman tarkasti.

Tämän sovelluksen käyttöä varten yhdistämme tabletin ja tietokoneen samaan Wi-Fi-verkkoon ja lataamme sovelluksen Astropad Studio iPadilla lataamme mukana tulevan sovelluksen Windows PC:lle ja heti kun kaikki on valmis, käynnistämme sovelluksen iPadissa ja yhdistämme PC:hen näytön kloonaamiseksi ja piirustus- tai valokuvien muokkaussovellusten käytön aloittamiseksi.

Sovellus on saatavilla ilmaiseksi 30 päivää; kokeilujakson lopussa sinun on ostettava käyttäjälisenssi, jotta voit jatkaa sovelluksen kaikkien toimintojen käyttöä.

Käytä tablettia näytönohjaintauluna Macissa

Jos meillä on Mac tai MacBook, voimme käyttää iPadia näytönohjaimena asentamatta kolmannen osapuolen ohjelmia, mutta hyödyntämällä Sivuvaunutoimintosisältyy kaikkiin viimeisimpiin macOS- ja iPadOS-päivityksiin.

Käytä tätä toimintoa varmistamalla, että molemmilla Apple-laitteilla on sama Apple ID -tili ja että ne on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon. Kun olemme tarkistaneet nämä asetukset, paina yläreunassa olevaa kuvaketta Peili näyttö ja valitse iPad, jotta koko Mac-näyttö kopioidaan iPadissa. Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa käytä iPadia toisena näyttönä.

Vaihtoehtoisesti voimme myös kloonata vain suosikkiohjelman ikkunan asettamalla hiiren vihreän kuvakkeen päälle ikkunan suurentamiseksi (painamatta) ja valitsemalla kohteen Siirrä iPadiin.

Näin koko sovellusikkuna näkyy iPadissa ja voimme käyttää Apple Penciliä piirtämään vapaalla kädellä tai muokkaamaan valokuvia.

Jos meillä on Android-tabletti, voimme käyttää sitä Macissa toisena näyttönä lataamalla sovelluksen Duet-näyttö ja asentaminen kumppanisovellus Macissajotta voit toistaa kaikki Sidecarin toiminnot myös Android-tabletissa ja käyttää sitä ikään kuin se olisi näytönohjain.

Johtopäätökset

Tabletista voi tulla erinomainen liittolainen, jos se muunnetaan grafiikkatauluksijotta Photoshopin ja vastaavien ohjelmien suunnittelijat ja käyttäjät voivat piirtää mobiililaitteen kosketusnäytöllä kapasitiivisilla kynillä tai Apple Pencilillä (tekniikan huippu).

Suurin osa raportoiduista ohjelmista on saatavilla kokeiluversiona: tämä tarkoittaa, että jos joudumme piirtämään työn tai välttämättömyyden vuoksi, meidän on välttämättä ostettava käyttäjälisenssi, jotta voimme käyttää jotakin ilmoitetuista sovelluksista.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme valitse uusi tabletti ja miten Muuta ja käytä tablet-laitettasi kannettavana tietokoneena.

Indeksi
  1. Käytä Android-tablettia grafiikkatauluna
  2. Käytä iPadia grafiikkatabletina
  3. Käytä tablettia näytönohjaintauluna Macissa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up