Muuta Windowsin käynnistysnäytön taustaa

Voit vaihtaa tietokoneesi käynnistysnäyttöä, joka tulee näkyviin Windows 10:n tai Windows 11:n alkulatauksen aikana

Räätälöinnin ystävät voivat muokata Windows 11:n ja Windows 10:n aloitusnäyttöä suoraan asetuksista ilman, että sinun tarvitsee ladata epäilyttäviä sovelluksia ja vaarantamatta järjestelmän eheyttä.

Muutokset vaikeutuvat jos haluamme muuttaa Windowsin käynnistysanimaatiota: tässä tapauksessa voimme ottaa käyttöön vain UEFI-tilan (joka mukauttaa animaation valmistajan mukaan) tai, jos käytämme Windows 7:ää, ladata erityisiä ohjelmia mukauttamista varten.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle molemmat Kuinka muuttaa Windowsin käynnistysnäytön taustaa olla niinkuin mukauttaa käynnistysanimaatiota niin pitkälle kuin mahdollista. Windows-asetuksiin perustuvat muutokset ovat turvallisia, mutta kehotamme sinua olemaan varovaisia, kun muokkaamme UEFI:ää tai asennamme uusia ohjelmia, jotka muokkaavat järjestelmää voimakkaasti: virheiden ja kaatumisten riski on suuri, on parempi edetä varoen.

1) Vaihda aloitusnäyttö Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä

Voit mukauttaa Käynnistysnäyttö Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-valikkoa, paina asetukset ja mennään valikkoon Räätälöinti. Uudessa näytössä painamme valikkoa Lukitusnäyttö ja äänen vieressä Mukauta lukitusnäyttöäsivalitsemme näytettävän sisällön:

 • Windows-suositeltu sisältö: järjestelmä hakee automaattisesti kauneimmat kuvat Bing-hakukoneesta taustan mukauttamiseksi.
 • Kuva: voit valita Windowsin käynnistysnäytössä käytettävän kuvan.
 • Esittely: voit valita kuvasarjan, joka näytetään säännöllisin väliajoin uusina aloitusnäyttöinä.

Valitsemme haluamamme menetelmän, jotta voimme mukauttaa Windowsin käynnistystä makujemme mukaan. Jos haluamme näyttää vain yhden kuvan, valitse sopiva kohde, valitse yksi ennalta määritetyistä kuvista tai vaihtoehtoisesti paina Selaa valokuvia valitaksesi uuden kuvan.

Sama menettely voidaan tehdä myös äänelle Esittelysillä erolla, että tässä meidän on valittava, mitä kansiota käytetään aloitusnäytössä (painamalla -painiketta Selaa).

2) Muokkaa UEFI-animaatiota

Jos olemme PC:llä UEFI-järjestelmä aktiivinen meillä on räätälöity käynnistysanimaatio: useimmissa tapauksissa kannettavan tietokoneen tai emolevyn valmistajan logo tulee näkyviin.

Windows 10:ssä voit muuttaa UEFI-animaatiota sammuttamalla sen Suojattu käynnistys, kuten näkyy myös yllä olevassa suositellussa oppaassa; tämän vaihtoehdon muuttamisen jälkeen käynnistämme Windowsin ja lataamme ilmaisen työkalun HackBGRT. Kun tiedosto on ladattu, käynnistämme tiedoston setup.exepainamme painiketta THE näppäimistöllä ja odota Notepadin käynnistymistä, josta löydämme uuden näytön käynnistyksen määritysparametrit (en ole kokeillut sitä suoraan, joten kieltäydyn kaikesta vastuusta ongelmista).

Yleensä ei tarvitse muuttaa mitään, joten paina X oikeassa yläkulmassa ja tallenna tiedosto pyydettäessä jatkaaksesi; tässä vaiheessa näemme Maalaus ohjelmajosta meidän on luotava tai ladattava uusi kirjautumisnäyttömme.

Jos olemme jo ladanneet uuden näytön, vedä se Paint-ikkunaan ja sulje ja tallenna muutokset painamalla X oikeassa yläkulmassa. Muistutamme, että jotta näytön käynnistys toimisi, meidän on varmistettava, että Paintilla luotu tiedosto on muodossa 24-bittinen BMP.

Työkalu muuttaa käynnistysnäytön valituksi; muutokset EFI-käynnistystiedostoihin eivät valitettavasti ole pysyviä ja yksinkertainen Windows-päivitys riittää nähdäksesi oletusnäytön palautuksen.

Prosessin hidastamiseksi voimme aina viivyttää päivityksiä, kuten oppaassamme näkyy kuinka viivyttää windows 10 päivitystä.

3) Ota käyttöön uusi Windows 11 UEFI -animaatio

L'Windows 11 uusin versio tuo mukanaan uutuuden UEFI-animaatiossa: pyörivien pisteiden sijaan saamme pyörivän ympyräviivan.

Jos olemme jo päivittäneet uusimpaan Windows 11 -versioon, mutta emme näe muutoksia UEFI-animaatiossa, voimme pakottaa sen painamalla näppäimiä WIN+R näppäimistöllä, kirjoittaminen regedit ja vie meidät seuraavalle polulle järjestelmärekisterissä:

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control

Napsauta hiiren kakkospainikkeella oikeanpuoleisen näytön tyhjää osaa ja paina ylös Uusi -> DWORD-arvo (32-bittinen)jotta voimme luoda äänen BootControl; luomisen lopussa painamme uutta kohdetta ja asetamme sen arvoon 1.

Toistetaan nyt samat vaiheet uuden merkinnän luomiseksi BootProgressAnimationvarmista myös sen asettamisesta 1. Kun olet luonut tämän toisen merkinnän, sulje rekisterieditori-ikkuna ja käynnistä tietokone uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

4) Vaihda animaatiota ja aloitusnäyttöä Windows 7:ssä

Jos käytämme Windows 7 -käyttöjärjestelmää, voimme muuttaa käynnistysnäyttöä paljon helpommin Windows 7 Boot Updater jonka voi ladata ilmaiseksi kehittäjän sivun latauslinkistä.

Sovellus on saatavilla italiaksi, eikä se vaadi asennusta, joten voit käynnistää Win7Bootupdater-tiedoston välittömästi käynnistääksesi sen. Se edellyttää, että se on tietokoneessa .Net Fremawork 4.0..

Käynnistyksen yhteydessä näet esikatselun tietokoneen nykyisestä käynnistysanimaatiosta, jossa Windows-logo syttyy ja vilkkuu. Alkuanimaatio on jaettu kahteen osaan: toisessa on animaatio ja toisessa silmukka, joka jatkuu, kunnes Windows käynnistyy ja näyttää työpöydän tai kirjautumisnäytön kirjautumista varten. Vasemmanpuoleisesta valikosta se on mahdollista vaihtaa taustaväriä muulla värillä kuin tavallisella mustalla.

Sen jälkeen voit vaihda kaksi viestiäne, jotka näkyvät Windows-logon alla: "Windowsin käynnistys"ja"Microsoft yhtiö".
Niitä voidaan poistaa tai muokata tarpeen mukaan, ja niitä voidaan myös siirtää ylös tai alas ja suurentaa.

Yläreunassa sanan animaatio alla on pudotusvalikko, josta voit valita, haluatko tavallisen animaation sijaan haluat laittaa toisen taustakuvan.
Kuvan on oltava tyyppiä Bittikartat (BMP) siksi kaikki valokuvat on muutettava BMP:ksi millä tahansa kuvankäsittelyohjelmalla, kuten Irfanview.

Koska staattinen kuva menisi kuitenkin hukkaan, se voidaan tehdä sen sijaan lataa bootskin jo tehty, mikä säilyttää animaation.

Muutoksen käyttöönotto Windows 7 Boot Updater -sovelluksellakun olet ladannut ja purkanut skin-paketin (käytä 7zip purkaaksesi DeviantArtista ladatut arkistot), sinun on siirryttävä ylävalikkoon "Tiedosto", Klikkaa "Lataa Boot Skin" ja valitse sitten tiedosto, jonka pääte on .bs7.

Jos haluat esimerkiksi käyttää Windows 95 -skin, valitse tiedosto Windows 95 Windows 7.bs7:lle.
Ennen muutoksen tekemistä voit esikatsella sitä painamalla oikealla olevaa painiketta "pelata"tai päällä"Näyttö" nähdäksesi sen koko näytöllä.

Ota käynnistysnäytön muutos käyttöön painamalla Käytä ja odota, että järjestelmätiedostoja, kuten winload.exe, bootres.dll ja muita, muutetaan. Tietokoneen käynnistämisen lisäksi voit myös muuttaa Resume-kuvan taustaa, eli tietokoneen heräämistä keskeytyksen tai lepotilan jälkeen.

Kuinka ladata uusia taustakuvia ja animaatioita

Lisää alkuperäisiä taustakuvia Windows 7:lle löytyy Internetistä, kuten alla näkyvät:

Esimerkiksi alkuperäinen tapa mukauttaa tietokoneen käynnistystä on sijoittaa vanhan Windowsin käynnistysnäyttö. Sivulla a DeviantArt-käyttäjä voit ladata paketin, joka sisältää kaikki 12 Windowsia: (Windows 1.0, Windows 2.0, Windows 3.0, Windows 3.1, Windows 3.11 Workgroups, Windows 4.0, Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows 2000 Server Family, Windows Millenium Edition , Windows XP).

muut Mielenkiintoisia käynnistysnäyttöjä voi ladata DevianArtistaavaa vain haluamasi käynnistysanimaatio ja kopioi se Paintiin (UEFI-työkalua varten) tai tavalliseen muokkaustyökaluun (BIOS- tai Legacy-järjestelmissä), jotta se tulee näkyviin seuraavan kerran, kun käynnistät tietokoneen.

Johtopäätökset

Lukemalla tämän oppaan huolellisesti pystymme siihen lisää ripauksen persoonallisuutta tietokoneesi käynnistykseen, jotta voit erottaa sen kaikista muista.

Kevyille muutoksille riittää uuden valokuvan tai kuvan lisääminen Windowsin käynnistysnäyttöön, kun taas raskaammille muutoksille joudumme toimimaan UEFI:nä tai käyttämään Microsoftin käyttöjärjestelmän vanhaa versiota.

Lisätietoja voimme lukea oppaistamme osoitteessa visuaaliset tehosteet ja grafiikkamuutokset Windows Älä viitsi kuinka muuttaa tai poistaa käytöstä käynnistysääniä Windows 11:ssä ja 10:ssä.

Indeksi
 1. 1) Vaihda aloitusnäyttö Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä
 2. 2) Muokkaa UEFI-animaatiota
 3. 3) Ota käyttöön uusi Windows 11 UEFI -animaatio
 4. 4) Vaihda animaatiota ja aloitusnäyttöä Windows 7:ssä
  1. Kuinka ladata uusia taustakuvia ja animaatioita
  2. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up