Näin keskität Windows 10:n tehtäväpalkin kuvakkeet kuten Windows 11

Microsoft julkaisi äskettäin Windows 11:n virallisen. Yksi Windows 11:n silmiinpistävistä ominaisuuksista, joka kiinnitti monien huomion, ovat tehtäväpalkin keskellä olevat kuvakkeet. Kuten aina, jotkut pitävät tästä uudesta suunnittelumuutoksesta, kun taas toisten sopeutuminen vie aikaa. Tämä opas on tarkoitettu niille, jotka pitävät uusista keskitetyistä tehtäväpalkin kuvakkeista. Tässä näytämme vaiheet, joilla voit keskittää Windows 10:n tehtäväpalkin kuvakkeet aivan kuten Windows 11:ssä.

Lue myös: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Windows 11 -widgeteistä

Keskitä Windows 10:n tehtäväpalkin kuvakkeet

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia. Poista näkyviin tulevasta vaihtoehtoluettelosta "Lukitse tehtäväpalkki" -valinta.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia uudelleen. Tällä kertaa sinun on siirryttävä "Työkaluriviin" ja valittava "Linkit" -vaihtoehto.

3. Kolmannen kerran napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia ja varmista, että sekä "Näytä teksti" että "Näytä otsikko" -vaihtoehdot on valittu.

4. Näet "Linkit" tehtäväpalkin oikealla puolella ja sen edessä on kaksi pystysuoraa viivaa.

5. Napsauta ja vedä kahta pystysuoraa "Linkit" -viivaa tehtäväpalkin vasempaan reunaan asti. Tämä siirtää kaikki tehtäväpalkin kiinnitetyt kuvakkeet oikealle puolelle.

6. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia ja poista valinnat vaihtoehdoista "Näytä teksti" ja "Näytä otsikko".

7. Huomaat, että "Linkit" -teksti poistuu tehtäväpalkista.

8. Vedä kaksi pystysuoraa viivaa kiinnitettyjen kuvakkeiden eteen ja aseta ne tehtäväpalkin keskelle. Kun ne on sijoitettu keskelle, napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia ja napsauta lopuksi "Lukitse tehtäväpalkki" -vaihtoehtoa.

9. Siinä se! Olet onnistuneesti keskittänyt Windows 10:n tehtäväpalkin kuvakkeet, jotka jäljittelevät Windows 11:n ulkoasua.

Käärimistä

Yllä olevan tempun avulla voit keskittää Windows 10:n tehtäväpalkin aivan kuten Windows 11:ssä. Jos tehtäväpalkki ei toimi, korjaa ongelma noudattamalla tässä olevia menetelmiä. Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa, onko tietokoneesi yhteensopiva Windows 11:n kanssa.

Indeksi
  1. Keskitä Windows 10:n tehtäväpalkin kuvakkeet
  2. Käärimistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up