Nauhoita ääni- ja videopuheluita Whatsappista

Ilmaiset sovellukset puheluiden ja myös Whatsappilla soitettujen videopuheluiden tallentamiseen

WhatsApp on selvästi maailman eniten käytetty sovellus viesteille, mutta siitä on tullut täysimittainen sovellus täydellinen sovellus viestintäänkoska sen avulla käyttäjät voivat keskustella perheen ja ystävien kanssa puhelu tai videopuhelu (molemmat ilmaisia), ottamalla perintönä Skypen viime vuosina.

Sovelluksen ääni- ja videoosasta puuttuvien toimintojen joukossa yksi erottuu varmasti joukosta kyky tallentaa videopuheluita ja puheluita WhatsAppissakäyttäjien kovasti pyytämä ominaisuus, jota ei ole otettu käyttöön eikä sen käyttöönottoa ole suunniteltu (ainakaan lyhyellä aikavälillä).

Seuraavassa oppaassa näytämme kuitenkin sinulle parhaat temput ja vinkit ääni- ja videopuheluiden tallentamiseen WhatsAppistajotta meillä on tallenne siitä, mitä sanomme, kun puhumme ihmisille, joihin emme luota, tai on parempi tallentaa sanojen todistamiseksi.

1) Rekisteröi WhatsApp Androidilla

Voit tallentaa äänipuhelut, jotka on soitettu WhatsAppilla Androidissa voimme myös välttää ulkoisten sovellusten käyttöä ja luottaa sovellukseen Ääninauhurisisältyy kaikkiin Android-puhelimiin.

Jatka aloittamalla äänipuhelu WhatsAppissa painamalla -painiketta Kaiutinpuhelinpienennä WhatsApp-sovellus, avaa sovellus Ääninauhuri ja paina punaista painiketta aloittaaksesi puhelinkeskustelun nauhoituksen.

Nauhoita normaalit puhelut

Jos haluamme käyttää sovellusta WhatsApp-puheluiden tallentamiseen hinnalla millä hyvänsä, voimme luottaa Kuutio ACRsuosituin tämän toiminnon integroimiseksi WhatsAppiin.

Tämä on sovellus, joka on luotu nauhoittamaan tavallisia mobiiliverkon kautta soitettuja puheluita, mutta se toimii myös tallentaa muiden sovellusten, kuten Skypen, Facebookin, WhatsAppin, kautta soitetut äänipuhelut ja muut.

Sovellus voidaan asentaa ilmaiseksi ja voit heti valita mitkä niistä sovellus tallentaa puhelun ääntä (tässä tapauksessa meidän on valittava WhatsApp); Kun olet valinnut sovelluksen, josta puhelut tallennetaan, voit soittaa puheluita itse sovelluksesta tallentamalla äänen. Voit myös asettaa tallennuksen päälle automaattisesti joka kerta, kun soitat äänipuhelun, ilman että sinun tarvitsee käynnistää sovellusta manuaalisesti joka kerta.

Nauhoita videopuheluita

WhatsApp-videopuheluiden tallentamiseen Androidissa voit käyttää mitä tahansa parhaista sovelluksista tallentaa matkapuhelimesi näyttöäEsimerkiksi AZ Screen Recorder.
Ei vain voit tallentaa Android-näytön mutta sen avulla voit myös tallentaa ääntä laitteen mikrofonista; tällä tavalla se on mahdollista tallentaa videopuhelun tai minkä tahansa WhatsAppilla tai millä tahansa muulla sovelluksella soitetun puhelun.

Tallentaaksesi Recorder-sovelluksella, avaa sovellus ja paina painiketta, joka aloittaa näytön tallennuksen. Kun tallennus on aktiivinen, avaa WhatsApp ja soita videopuhelu ja tallenna se tallentamalla se videona puhelimen muistiin.

2) Tallenna WhatsApp iPhoneen

iPhonessa ei ole sovelluksia, jotka tallentavat puheluita muista sovelluksista, mutta mikään ei estä meitä käyttämästä temppua, joka on hyvin samankaltainen kuin Androidissa. sitten äänimuistiot -sovelluksella WhatsAppilla soitetun puhelun tallentamiseen.

Jatka avaamalla WhatsApp-sovellus, aloittamalla minkä tahansa puhelun, vähentämällä viestisovellusta, siirtymällä App Library -välilehdelle (sipaisemalla oikealta vasemmalle, kunnes se tulee näkyviin) etsimällä sovellusta. Äänimuistiot ja paina suurta punaista painiketta aloittaaksesi tallennus.

Tallentaaksemme videopuhelut kokonaisuudessaan (ääni ja video), meidän tarvitsee vain avata iPhonen ohjauskeskus ja tallenna näyttö painamalla punaista painiketta (Näytön tallennus); saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme kuinka äänittää puheluita ja ääntä iPhonessa.

2) Tallenna WhatsApp PC:lle ja Macille

Kuka käyttää WhatsApp Web tai sovellus PC:lle ja Macille puheluiden ja videopuheluiden soittamiseen voit käyttää monia temppuja ja sovelluksia äänen tallentamiseen tai koko tietokoneen näytön tallentamiseen, jotta saat todisteita siitä, mitä keskustelun aikana sanottiin.

Windows PC:t

PC-tietokoneissa, joissa on Windows-käyttöjärjestelmä voimme luottaa sovellukseen Äänien tallennus (sisältyy järjestelmään) tallentaaksesi WhatsApp-puhelut painamalla punaista painiketta heti, kun aloitamme puhelun viestisovelluksessa.

Vaihtoehtoisesti voimme luottaa muihin tallennussovelluksiin, kuten ai-oppaassamme mainittuihin ohjelmat äänen ja äänien tallentamiseen PC:lle.

Mac

Voimme käyttää Macilla ja MacBookilla QuickTime Player (integroitu kaikkiin macOS-versioihin) tallentaakseen WhatsApp-äänipuhelun aikana lähetetyn äänen asentamatta muita hyödyttömiä tai tarpeettomia sovelluksia.

Jatkamiseksi avaamme Laukaisualustaetsi ja avaa sovellus QuickTime Playerpaina valikon yläosassa Tiedosto ja klikkaa Uusi äänitallenne avataksesi Macin tallentimen; tässä vaiheessa meidän tarvitsee vain aloittaa puhelu WhatsAppissa ja painaa punaista painiketta (näkyy tallentimen käyttöliittymässä).

Tallenna videopuhelut VLC:llä

Jos haluamme tallentaa WhatsApp-videopuheluita PC:ltä ja Macilta, voimme käyttää ilmaista ja avoimen lähdekoodin sovellusta, kuten VLCkuuluisa mediasoitin, joka on täynnä salaisia ​​ominaisuuksia.

Kun olet ladannut soittimen, käynnistä se ja paina yläreunasta Keskivertoklikataan Muunna/Tallennasiirrytään välilehteen Hankintalaiteasetamme Pöytäkoneet kentällä Hankintatilavalitsemme kuvanopeudeksi 30 f/s kentällä Haluttu kuvataajuus kaappaamiseen ja jatkamme Muunna/Tallenna.
Valitse profiili avautuvassa uudessa näytössä Video – H.264 + MP3 (MP4)painamme painiketta Selaavalitse kohdekansio ja paina lopuksi -painiketta alkaa aloittaaksesi tallennuksen.

Avaa nyt vain WhatsApp-sovellus, vie meidät haluttuun chattiin ja aloita videopuhelu, sillä välin turvassa VLC tallentaa kaiken, mitä näytöllä tapahtuu. Saat lisätietoja lukemalla oppaamme VLC-toiminnot: videotehosteet, tallennus ja paljon muuta.

Johtopäätökset

WhatsApp-puheluiden nauhoittaminen ei ole vaikeaa ja useimmissa tapauksissa käytämme järjestelmässä jo olevia työkaluja sekä ääni- että videotallenteiden tekemiseen. Integroitujen työkalujen lisäksi voimme myös käyttää tallentamiseen tarkoitettuja Android-sovelluksia tai luottaa aina hyödylliseen sovellukseen, kuten VLC, joka on paras näytön tallentamiseen videopuheluiden aikana PC:ltä.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka käytä WhatsApia ilmaisten puhelujen soittamiseen (iPhone, Android, Windows) ja ai WhatsApp-chat-temppuja ja salaisuuksia.

Indeksi
 1. 1) Rekisteröi WhatsApp Androidilla
  1. Nauhoita normaalit puhelut
  2. Nauhoita videopuheluita
 2. 2) Tallenna WhatsApp iPhoneen
 3. 2) Tallenna WhatsApp PC:lle ja Macille
  1. Windows PC:t
  2. Mac
  3. Tallenna videopuhelut VLC:llä
  4. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up