Näytönohjaimen käynnistysvirhe ei onnistunut Windows 10: ssä ◁

Joskus sen voi nähdä " Näytönohjaimen käynnistys epäonnistui. Näyttöohjain ei ole käynnistynyt; käytä sen sijaan Microsoftin perusnäytönohjainta. Tarkista Windows Update -sovelluksesta uudempi näytönohjain "Ilmoitus Windows 10: ssä.

Virheilmoitus "Näytönohjain ei käynnistynyt" tulee näkyviin, kun integroidun tai erillisen näytönohjaimen asennettu grafiikkaohjain ei käynnisty normaalisti.

Jos virhe ilmenee ensimmäistä kertaa, voit jättää sen huomiotta ja jatkaa Windows 10: n käyttöä.

Indeksi

  Korjaus virheeseen "Näytönohjain ei käynnistynyt" Windows 10: ssä

  Menetelmä 1/4

  Päivitä näytönohjain Windows 10: ssä

  Vaihe 1: Avaa Laitehallinta napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-valikkopainiketta ja valitsemalla sitten Laitehallinta.

  Vaihe 2: Kun Laitehallinta on auki, laajenna Näytön sovittimet , napsauta hiiren kakkospainikkeella integroidun tai erillisen näytönohjaimen kohtaa ja napsauta sitten Päivitä ohjainohjelmisto . Ohjattu ohjelmistopäivitys avautuu.

  Vaihe 3: Napsauta ensimmäistä nimeä Etsi päivitetty ohjainohjelmisto automaattisesti Windows 10 tarkistaa automaattisesti ja asentaa ohjainpäivitykset, jos saatavilla.

  Kun olet asentanut, näet viestin "Windows on päivittänyt ohjainohjelmiston onnistuneesti". Jos päivityksiä ei ole saatavilla, näet viestin "Ei päivityksiä löydetty".

  Huomaa, että joissakin tapauksissa päivittäminen näytönohjaimen uusimpaan versioon ei välttämättä korjaa ongelmaa. Toisin sanoen, saatat nähdä virheen, vaikka käytät näytönohjaimen uusinta versiota. Jos ohjaimen päivittäminen ei auttanut, kokeile seuraavia ratkaisuja.

  Menetelmä 2/4

  Asenna näytönohjain uudelleen Windows 10: ssä

  Jos näyttöohjaimeen ei ole saatavilla päivityksiä, näytönohjaimen uudelleenasentaminen voi korjata ongelman. Asenna grafiikkaohjain uudelleen Windows 10: ssä seuraavasti.

  Vaihe 1: Avaa Laitehallinta (katso menetelmän 1 ohjeet), laajenna Näytön sovittimet , napsauta hiiren kakkospainikkeella grafiikkalaitteen nimeä ja valitse sitten vaihtoehto Poista asennus .

  HUOMAUTUS: Jos saat virheitä tai sinulla on vaikeuksia poistaa ohjainta, käytä tätä näytönohjaimen poisto -ohjelmistoa.

  Vaihe 2: Napsauta painiketta Hyväksyä kun näet vahvistusikkunan. Jos sinua kehotetaan käynnistämään uudelleen, käynnistä tietokone uudelleen viimeistelyn poistoprosessin suorittamiseksi.

  Vaihe 3: Lataa näytönohjaimen uusin versio tietokoneen tai grafiikkalaitteiston valmistajan verkkosivustolta, suorita asennusohjelma ja asenna ohjain noudattamalla näytön ohjeita.

  Menetelmä 3/4

  Ota yhteyttä Microsoftin tekniseen tukeen

  Voit ottaa yhteyttä Microsoftin tukeen sisäänrakennetun yhteystuen avulla saadaksesi tukea tukitiimiltä. Voit ajoittaa takaisinsoiton Microsoftin tuesta

  tai keskustele Microsoftin tukitiimin kanssa ongelman ratkaisemiseksi heti.

  Yhteystietosovellus voidaan käynnistää kirjoittamalla hakukenttään Ota yhteys tukeen ja painamalla Enter -näppäintä.

  Menetelmä 4/4

  Asenna Windows 10 uudelleen menettämättä tietoja

  Jos mikään edellä mainituista ratkaisuista ei korjaa virhettä, voit yrittää asentaa Windows 10: n uudelleen. Voit suorittaa täyden uudelleenasennuksen tai asentaa Windows 10: n uudelleen menettämättä tietojasi.

  Toivon tämän auttavan!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up