.NET Framework Configuration Cleanup Utility auttaa sinua poistamaan .NET Framework kokonaan Windowsista

Yritätkö asentaa, korjata tai poistaa .NET Frameworkin ja sinulla on ongelmia? Haluatko poistaa .NET Framework -version asennuksen kokonaan ja asentaa sen uudelleen? Jos vastauksesi on kyllä, on olemassa täydellinen työkalu, jolla voit poistaa .NET Frameworkin kokonaan tietokoneeltasi poistamalla tiedostoja, hakemistoja, rekisteriavaimia ja arvoja.

Vaikka .NET Framework -version voi poistaa Ohjauspaneelin Ohjelmat ja toiminnot -toiminnon avulla, sen asennuksen poistamisessa saattaa ilmetä virheitä. Joten jos saat .NET Frameworkiin liittyviä virheitä sovelluksen asennuksen aikana eikä sinulla ole aavistustakaan, miten voit poistaa sen asentaaksesi sen uudelleen, kokeile .NET Framework Cleanup Tool -työkalua.

.NET Framework Cleanup Tool on pieni työkalu, jonka avulla voit poistaa .NET Frameworkin tietokoneesta. Kuten työkalun kehittäjä sanoo, tätä työkalua tulisi käyttää viimeisenä keinona. Työkalu on hyödyllinen

.NET Framework Cleanup Tool -työkalun nykyinen versio tukee seuraavien versioiden poistamista:

# NET Framework 1.0

# NET Framework 2.0

# NET Framework 3.0

# NET Framework 3.5

# NET Framework 4

Huomaa, että työkalu ei tarjoa vaihtoehtoa poistaa .NET Framework, jos se on asennettu osana käyttöjärjestelmää. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että työkalu ei tarjoa sinulle .NET Framework 3.5.1: n poistamista Windows 7: stä, koska se on käyttöjärjestelmän osa.

Tämä työkalu tukee myös hiljaista asennusta ja valvomatonta asennustilaa. Lisätietoja apuohjelmasta on lataussivulla.

Lataa .NET Framework Cleanup Tool

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up