Netflixin katsominen huippulaadulla (4K UHD)

Kaikki tavat katsella Ultra HD (UHD) -elokuvia huippulaadulla ja 4k-resoluutiolla Netflixistä televisiossa

1) Netflixin vaatimukset huippulaadulla

Nähdäksesi sisällön Netflix Ultra HD ja HDR meidän on kirjauduttava tilaukseen Premiumjoka tällä hetkellä maksaa 17,99 € kuukaudessa.

Jos olemme jo aktivoineet Netflixin, voimme jatkaa tilaussuunnitelman muuttamista viemällä meidät osoitteeseen omistettu sivu mistä tahansa PC:n verkkoselaimesta.

Verkkovaatimukset

Nauti Ultra HD -suoratoistosta a Internet-linja, jonka latausnopeus on vähintään 25 megabittiä sekunnissasaatavilla Italiassa tilaamalla kertatilauksen FTTC tai FTTH linja.

Tarkistaaksemme noudattammeko verkkovaatimuksia, jolloin voimme hyödyntää Navigawebiin integroitua Speedtestiä; jos latausnopeus on alle 25 Mbps, vaihdamme operaattoria valitsemalla parhaan Paras valokuituoperaattori kattavuuteen ja tarjouksiin.

2) Netflix huippulaadulla Smart TV:stä

Katsoaksesi Netflixiä parhaalla laadulla Ultra HD Smart TV:ssä avaamalla television sovellusosion ja tarkistamalla, että Netflix-sovellus on olemassa.
Monissa Samsung- ja LG-televisioissa se on jo saatavilla oletussovellusten joukossa (jossa on erillinen painike kaukosäätimessä), sinun tarvitsee vain valita se ja kirjautua sisään Premium Netflix -tilillämme saadaksesi Ultra HD:n välittömästi.

Jos Netflix-sovellusta ei näy saatavilla olevien joukossa, avaa sovelluskauppa Smart TV:ssämme ja etsi "Netflix" hakukenttään, jotta voit asentaa sen televisioosi. Paperilla Kaikkien vuoden 2015 jälkeen valmistettujen UHD-televisioiden tulee olla yhteensopivia Netflixin kanssa korkeimmalla laadulla mutta voimme aina tarkistaa Internetistä ilmoittamalla meillä olevan TV-mallin.

Jos haluat lisätietoja aiheesta, suosittelemme lukemaan oppaamme Parhaat sovellukset Samsung-, LG- ja Android-älytelevisioille.

3) Netflix huippulaadulla Fire TV Stick 4K:sta

Jos meillä ei ole älytelevisiota tai siihen integroitu Netflix-sovellus ei ole yhteensopiva 4K UHD:n kanssa, voimme korjata tilanteen nopeasti hyödyntämälläAmazon Fire TV Stick 4K.
Nauti Netflixistä parhaalla laadulla liittämällä Fire TV UHD-televisiosi HDMI-porttiin, yhdistämällä se kotisi Internetiin ja käynnistämällä Netflix-sovelluksen, joka sisältyy jo Fire TV:hen.

Tämä laite on sertifioitu hyödyntämään 4K UHD:tä ja HDR:ää heti ilman käyttäjän tekemiä lisäasetuksia, jonka tarvitsee vain liittää laite ja aloittaa toisto painamalla kaukosäätimen erillistä painiketta.

Jos haluat lisätietoja, suosittelemme lukemaan artikkelimme, jossa kerrotaan, kuinka voit hyödyntää Fire TV Stick äänikomennoilla ja 4K Ultra HD -laadulla.

4) Netflix huippulaadulla Skysta

Toinen erittäin kätevä tapa katsella Netflixiä 4K UHD -tilassa on käyttää Sky Q dekooderisisältyy kaikkiin uusiin Sky-tilauksiin.
Yhdistämällä Sky-dekooderi Ultra HD -televisioon (HDMI:n kautta) pääsemme käsiksi Netflix-luetteloon suoraan dekooderin käyttöliittymästä ilman, että tarvitsee välttämättä avata omaa sovellusta, joka on edelleen saatavilla (näemme parhaat Netflix-sisällöt suoraan Sky Q Smart -kodissa).

Näin voimme vaihtaa Sky-satelliittikanavista Netflixin on-demand-sisältöön äänikomennoilla tai kaukosäätimen painikkeilla. Lisätietoja saat lukemalla Sky Q virallinen opas.

5) Netflix maksimaalisella konsolilaadulla

Jos omistamme PS5-, PS4 Pro- tai Xbox-konsoli, joka on liitetty 4K-televisioon voimme nauttia Netflix-sisällöstä parhaalla mahdollisella laadulla ilman muita laitteita.
Konsolista pääsemme konsolin sisällä olevaan Storeen ja etsimme sovellusta Netflixjotta voit lisätä sen konsolin sisällä oleviin sovelluksiin (pelien viereen tai multimediasisällölle omistetussa näytössä).

Kun se on asennettu, käynnistä se ja anna kirjautumistietosi voidaksesi tehdä sen katso Netflixiä Ultra HD:nä televisiossamme peliistunnon ja toisen välillä.

6) Netflix huippulaadulla Chromecastissa

Hyvänä vaihtoehtona tähän mennessä nähdyille menetelmille voimme katsoa Netflixiä parhaalla mahdollisella laadulla käyttämällä Chromecast with Google TV tai käyttämällä a Google TV sisäänrakennetulla Chromecastilla.
Kanssa Chromecast with Google TV avaa vain Netflix-sovellus käyttöliittymässäkirjaudu sisään tilillesi ja nauti Netflix-sisällöstä korkeimmalla laadulla.

Kaikissa yhteensopivissa Chromecasteissa ja Google-televisioissa, joissa on sisäänrakennettu Chromecast voimme lähettää Netflix-sisältöä avaamalla sovelluksen älypuhelimestammeklikkaamalla yläreunassa olevaa painiketta Google Cast ja valitsemme hallussamme olevan Chromecast-laitteen; Kun yhteys on muodostettu, valitsemme puhelinsovelluksesta, mitä toistetaan, jotta voimme hyötyä television tarjoamasta maksimaalisesta resoluutiosta.

Jos haluat lisätietoja aiheesta, suosittelemme lukemaan meidän Chromecast-opas, jossa on 16 temppua ja sovellusta sen parhaaseen käyttöön.

Muut Netflix 4K -yhteensopivat laitteet

Jos etsimme kelvollisia vaihtoehtoja tähän mennessä nähdyille menetelmille, mutta haluamme varmuuden Valitse vain Netflix-sertifioidut laitteet Ultra HD 4K:ssa ja HDR:ssäpyydämme sinua tarkistamaan alla olevan luettelon:

Valitsemalla yllä näkyvät laitteet saat varmuuden siitä voi katsella mitä tahansa Netflix-sisältöä parhaalla mahdollisella laadulla .

Tämä ero on olennainen, koska kaikki laitteet (vaikka ne olisivat yhteensopivia 4K UHD -tekniikan kanssa) eivät salli Netflixin katsomista parhaalla mahdollisella laadulla, koska suoratoistopalvelun virallinen sertifikaatti vaaditaan. ei-sertifioiduissa laitteissa voimme asentaa Netflix-sovelluksen Play Kaupasta, mutta voimme katsella sisältöä SD-resoluutiolla (matalimmalla) jopa Premium-tilauksella.

Jos haluat lisätietoja aiheesta, suosittelemme lukemaan artikkelimme Android TV Boxin parhaat sovellukset.

Johtopäätökset

Loppujen lopuksi Netflixin katsominen maksimilaadulla (4K UHD) on todella helppoa: useimmissa tapauksissa riittää, ettätietty sovellus Smart TV:ssämutta palvelu on saatavilla monille nykyaikaisille laitteille, joten voit aina katsoa Netflixiä UHD-muodossa millä tahansa 4K-resoluutiolla yhteensopivalla televisiolla.

Jos olemme uusi Netflixin käyttäjä ja haluamme oppia käyttämään sitä, suosittelemme lukemaan oppaat Netflixin temppuja, salaisia ​​ominaisuuksia ja asetuksia, jotka on tiedettävä ja miten Etsi elokuvia ja TV-sarjoja genren mukaan Netflixistä.

Indeksi
 1. 1) Netflixin vaatimukset huippulaadulla
  1. Verkkovaatimukset
 2. 2) Netflix huippulaadulla Smart TV:stä
 3. 3) Netflix huippulaadulla Fire TV Stick 4K:sta
 4. 4) Netflix huippulaadulla Skysta
 5. 5) Netflix maksimaalisella konsolilaadulla
 6. 6) Netflix huippulaadulla Chromecastissa
 7. Muut Netflix 4K -yhteensopivat laitteet
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up