NitroShare antaa sinun jakaa tiedostoja helposti samassa verkossa olevien tietokoneiden kanssa

Vakaalla Internet-yhteydellä voit jakaa tiedostoja muiden kanssa sähköpostitse, Dropboxilla tai millä tahansa muulla tiedostojen jakamispalvelusivustolla. Entä jos kuitenkin olet paikallisessa verkossa, jossa ei ole internetyhteyttä, tai haluat vain lähettää tiedoston nopeasti toiselle tietokoneelle tarvitsematta mennä verkkoon ja palata takaisin? Tällaisessa tilanteessa NitroShare on oikea sinulle.

NitroShare on hyvä paikallisen verkon tiedostojenjakosovellus, joka toimii kaikkien yleisten käyttöjärjestelmien kanssa, mukaan lukien Windows, Mac ja Linux.

Indeksi

  Asennus ja konfigurointi

  1. Mene sivustolle NitroShare Launchpad ja lataa versio käyttöjärjestelmälle ja arkkitehtuurille.

  2. Suorita asennusohjelma tietokoneellasi. Asennuksen jälkeen sinulta kysytään, tarvitsetko apua sovelluksen määrittämisessä.

  3. Asennuksen ensimmäisessä osassa sinun on nimettävä nykyinen tietokone niin, että toinen NitroShare-ohjelmaa käyttävä tietokone tunnistaa sen.

  4. Lopuksi NitroShare etsii verkostostasi muita NitroShare-ohjelmaa käyttäviä tietokoneita ja lisää ne luetteloonsa. Prosessi kestää kauan.

  Siinä se muokkaamista varten. Se on erittäin helppoa ja melkein vaivatonta.

  Käyttää

  Asennuksen jälkeen sinun pitäisi nähdä työpöydällä widget (joka tunnetaan myös nimellä jakopakki) ja jonka avulla voit vetää ja pudottaa tiedostoja (jotka haluat jakaa) siihen.

  Oletusarvoinen jakopakki on yleinen jakamiskenttä, jota ei ole kytketty mihinkään tietokoneeseen. Jos olet yhteydessä moniin muihin tietokoneisiin, voit luoda kullekin tietokoneelle jakoruudun niin, että kun vedät ja pudotat tiedoston siihen, se menee suoraan kyseiseen tietokoneeseen sen sijaan, että kysyttäisiin, mihin tietokoneeseen tiedosto lähetetään.

  Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös "Lähetä tiedosto kohteeseen" -vaihtoehtoa kehotteesta lähettää tiedostoja toiseen tietokoneeseen.

  Huomaa, että NitroShare antaa sinun myös vetää ja pudottaa tiedostokansio widgetiin. Valitse kehotteesta "Lähetä hakemisto kohteeseen" -vaihtoehto.

  Kun jaat tiedoston, toinen tiimi näkee ilmoituksen, jossa kysytään, haluatko hyväksyä sen. Napsauta "Kyllä".

  Asetus

  Asetukset-osiossa voit määrittää, mihin hyväksytyt tiedostot tallennetaan, ja haluatko pakata ne ja laskea tiedostojen tarkistussumman niiden eheyden varmistamiseksi.

  Voit myös muuttaa ilmoitusasetuksia ilmoittamaan sinulle, kun uusia tiedostoja vastaanotetaan tai tapahtuu virhe. Lopuksi, turvallisuutesi vuoksi voit määrittää sen hyväksymään tiedostot automaattisesti, kun ne vastaavat tiettyä säännöllistä lauseketta tai kun sinua kehotetaan ennen tiedostojen hyväksymistä.

  Johtopäätös

  NitroShare on todella kätevä tiedostojenjakosovellus paikalliseen verkkoon. Jos olet rajoitetussa ympäristössä, jossa on vain vähän tai ei lainkaan Internet-yhteyttä, tai jos sinulla on useita tietokoneita, joilla on eri käyttöjärjestelmät, NitroShare on erittäin hyödyllinen tiedostojen ja kansioiden saamiseksi verkkoon. Pienin määritys vaaditaan, ja vedä ja pudota -ominaisuuden ansiosta sen käyttö on erittäin helppoa. Kokeile ja kerro meille, jos se auttaa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up