Nollaa ja asenna laskin uudelleen Windows 10: ssä ◁

Klassinen laskin on korvattu modernilla Laskin -versiolla Windows 10: ssä. Windows 10: n uudessa Laskin -sovelluksessa on puhdas käyttöliittymä ja se toimii saumattomasti myös kosketuslaitteissa.

Vakiotilan lisäksi, joka näkyy oletuksena, kun käynnistät Laskin -sovelluksen oletusasetuksilla, ohjelmoija- ja tieteelliset tilat ovat käytettävissä myös laskin -sovelluksessa. Lisäksi Laskin -sovellus sisältää myös muuntimen. Muuntimen ominaisuus tukee tilavuutta, pituutta, energiaa, lämpötilaa, painoa ja massaa, kulmaa, painetta, tietoja, aikaa, tehoa, aluetta ja nopeutta.

Windows 10 -sovelluksen laskin toimii yleensä hyvin ilman ongelmia. Viime vuoden aikana sovellus on päivitetty useita kertoja ja on nyt melko vakaa.

Jos sinulla on ongelmia Laskin -sovelluksen avaamisessa tai käytössä, voit nollata sen korjataksesi ongelman. Jos sovelluksen nollaaminen ei auttanut, voit korjata ongelman asentamalla laskimen uudelleen.

Katso alla olevat ohjeet Laskin -sovelluksen nollaamiseksi ja asentamiseksi uudelleen Windows 10: ssä.

Indeksi

  Käynnistä Laskin -sovellus uudelleen Windows 10: ssä

  Vaihe 1: Avata Asetus sovellus ja siirry sitten kohtaan Järjestelmä> Sovellukset ja ominaisuudet .

  Vaihe 2: Etsiä Laskin sovelluksen syöttö. Napsauta Laskin -sovelluksen kohtaa nähdäksesi Lisäasetukset -linkin. Napsauta linkkiä Edistyneet asetukset .

  Vaihe 3: Tämä avaa sovelluksen tallennuksen käytön ja nollaus -sivun. Napsauta painiketta Palauttaa .

  Vaihe 4: Kun näet varoitusikkunan, jossa on viesti "Tämä poistaa tämän laitteen sovelluspäivämäärän pysyvästi, mukaan lukien asetuksesi ja kirjautumistietosi", napsauta painiketta. Palauttaa uudelleen nollataksesi Laskin -sovelluksen.

  Nollaa -painikkeen viereen pitäisi nyt ilmestyä valintamerkki, joka osoittaa, että nollaus on onnistunut.

  Asenna Laskin -sovellus uudelleen Windows 10: een

  Sisäänrakennettua Laskin-sovellusta ei voi poistaa muiden kaupasta asennettujen sovellusten tavoin. Sinun on käytettävä PowerShelliä tai kolmannen osapuolen ohjelmaa, kuten CCleaner, sovelluksen poistamiseen. Tässä oppaassa poistamme Laskin -sovelluksen PowerShellin ja CCleanerin avulla.

  Vaihe 1: Avaa PowerShell järjestelmänvalvojan oikeuksilla. Voit tehdä tämän kirjoittamalla PowerShellin Käynnistä-valikkoon tai tehtäväpalkin hakukenttään, napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella PowerShell-kohtaa ja valitsemalla sitten Suorita järjestelmänvalvojana .

  Vaihe 2: Kopioi ja liitä seuraava komento PowerShell -ikkunaan ja paina sitten Enter -näppäintä suorittaaksesi saman.

  Get -AppxPackage -Kaikki käyttäjät

  Vaihe 3: Nyt löytää Microsoft.WindowsCalculator .

  Löydät merkinnän nopeasti napsauttamalla PowerShellin otsikkoriviä hiiren kakkospainikkeella, valitsemalla Muokkaa ja sitten Haku. Kirjoita Laskin -ruutuun ja napsauta sitten Etsi seuraava -painiketta.

  Vaihe 4: Kopioi PackageFullName WindowsCalculator valitsemalla sen alla olevan kuvan mukaisesti ja painamalla samanaikaisesti Ctrl + C -pikanäppäintä.

  Vaihe 5: Lopuksi suorita seuraava komento poistaaksesi Laskin Windows 10 -asennuksesta.

  Remove-AppxPackage PackageFullName

  Korvaa yllä olevassa komennossa PackageFullName PackageFullName of Calculator, jonka kopioit edellisessä vaiheessa. Siinä kaikki!

  Vaihe 6: Käy tällä Windows Store -sivulla ja lataa virallinen Laskin -sovellus uudelleen napsauttamalla Asenna -painiketta. Niin yksinkertaista!

  Laskin asennuksen poistaminen CCleanerin avulla

  Vaihtoehtoisesti, jos et tunne PowerShelliä, lataa, asenna ja suorita CCleaner, napsauta Työkalut , Klikkaa Poista asennus , valitse Laskin luettelosta ja napsauta sitten Poista asennus -painike . Poista laskimen asennus napsauttamalla Kyllä -painiketta, kun näet vahvistusikkunan.

  Kun olet poistanut asennuksen, käy tällä kauppasivulla ja asenna uusi laskin.

  Katso täydellinen luettelo Windows 10 -laskurin pikanäppäimistä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up