Nollaa käynnistyslataimesi EasyBCD: llä[Windows]

Jos asennat uuden käyttöjärjestelmän tarkoituksella käynnistää vanhan rinnalla, on todennäköistä, että kohtaat lopulta ongelman käynnistyslataimen kanssa. Käynnistyslatain on "matalan tason" ohjelma, joka on suunniteltu kertomaan tietokoneelle, mitkä käyttöjärjestelmät on asennettu siihen, ja esittämään käyttäjälle luettelon, jos useampi kuin yksi käyttöjärjestelmä havaitaan. Ihmisten kohtaamia ongelmia ilmenee, kun käynnistyslatain ei tee tehtäväänsä ja havaitsee vain vanhan (tai uudemman) käyttöjärjestelmän toisesta riippumatta. EasyBCD auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman paljon helpommin kuin MSConfigilla.

Indeksi

  Mitä EasyBCD tekee

  EasyBCD on erittäin intuitiivinen sovellus, jonka avulla voit kirjoittaa uudestaan ​​käynnistyslataimet ja asentaa uusia. Näin voit rakentaa kaiken tyhjästä sisällyttääksesi kaikki tietokoneellesi asennetut käyttöjärjestelmät. Tämän tyyppinen toiminta auttaa sinua välttämään päänsärkyä jouduttaessa kirjoittamaan "boot.ini" -tiedostosi MSConfig-tiedostoon, mikä voi viedä kauan, varsinkin jos olet aloittelija. EasyBCD voi myös luoda käynnistyslataimen kokoonpanon tyhjästä ja tehdä varmuuskopion nykyisestä kokoonpanosta.

  Kuinka käyttää EasyBCD: tä

  EasyBCD saa nimensä, koska sitä on helppo käyttää. Ohjelma on hyvin intuitiivinen ja sitä voivat käyttää ihmiset, joilla on heikko atk-taito. Katsotaanpa käynnistyslataimen varmuuskopiointi- ja korjausikkunaa:

  Nollaa käynnistyslataimesi EasyBCD: llä[Windows]

  Huomaa, että tämä ei ole "korjaa kaikki" -ratkaisu. Se ei huolehdi kiintolevylle kirjoitetusta Master Boot Record (MBR) -tietueestasi. EasyBCD kuitenkin nollaa käynnistyslataimen kokonaan, luo käynnistyslataimen uudelleen ja korjaa sen, ja vaihtaa myös aseman, jota käytät Windowsin käynnistämiseen tästä valintaikkunasta. Kun napsautat "Toimi", se tekee kaiken, mitä kerrot sille puhtaasti ja tehokkaasti. Näytöllä voit myös varmuuskopioida käynnistyslataimen asetukset ja palauttaa varmuuskopiosta, jos sinulla on ongelmia sovelluksen kanssa.

  Lisäasetukset ovat käytettävissä myös kokeneemmille käyttäjille. EasyBCD: n avulla voit muokata Käynnistä-valikkoa manuaalisesti, aivan kuten MSConfigissa.

  Jos sinulla on ongelmia Windows 7 / Vistan asentamisen jälkeen, voit aina asentaa käynnistyslataimen "Bootloader Setup / BCD Deployment" -ruudusta:

  Nollaa käynnistyslataimesi EasyBCD: llä[Windows]

  Samoin voit myös asentaa Windows XP: n käynnistyslataimen, jos kyseisessä käyttöjärjestelmässä on ongelmia. Huomaa, että tämä kirjoittaa kaiken pääkäynnistystietueeseen, joka on erityinen kovalevyn osa, joka on varattu ilmoittamaan tietokoneelle asentamistasi asioista.

  Tämä on kaikki mitä sinun on todella opittava EasyBCD: stä. Se on loistava työkalu käyttäjille, jotka ovat eksyneet käynnistyslataintensa palauttamisen yhteydessä ja joilla ei ole tarvittavia taitoja Windows DVD / CD-levyjen käyttämiseen tai joilla ei ole asennusvälineitä käsillä. Valitettavasti käyttöjärjestelmän on pystyttävä käynnistymään voidakseen käyttää EasyBCD: tä, mutta näin on yksinkertaisten käynnistysmääritysongelmien yhteydessä.

  Kysymyksiä? Kommentit?

  Kuulemme, mitä hänellä on sanottavansa alla olevasta kommenttiosasta. Olemme aina valmiina auttamaan sinua!

  Lataa EasyBCD kautta tämä linkki . Huomaa: ilmainen versio vaatii rekisteröinnin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up