Oculus Quest 2, virtuaalitodellisuuden ja Metaversen tulevaisuus

Etsitkö Facebook Metaverse VR -kuulokkeita? Näytämme sinulle Oculus Quest 2:n, parhaan katselulaitteen, jonka voit ostaa juuri nyt

Suosituimmat VR-katselijat tarvitsevat erityisen tehokkaan PC:n pystyäkseen tuottamaan katsojan sisällä näkyvän kolmiulotteisen grafiikan: ilman oikeaa laitteistoa tietokoneessa ei ole mahdollista päästä virtuaalitodellisuuspeleihin, mikä lisää merkittävästi tämän tekniikan käyttökustannuksia. . . . , koska vähintään 1500 euron tietokoneen hintaan on lisättävä VR-katselijan hinta, eli erityisen tehokas tietokone pystyä käsittelemään VR-grafiikkaa.

Jos meillä ei ole kaikkea tätä rahaa käytettäväksi, voimme keskittyä itsenäisiin VR-katsojiin, eli katsojiin, jotka työskentelevät yksin ilman, että tarvitsee kytkeä mitään tietokoneeseen. Paras malli näistä uusista ja vallankumouksellisista katsojista onOculus Quest 2, johon on mahdollista keskittyä päästäkseen välittömästi virtuaalitodellisuuteen (ja tulevaisuudessa Facebookin "metaverssiin") kuluttamalla paljon pienemmällä summalla kuin tähän mennessä nähneet VR-katsojat.

Katsotaan yhdessä mitkä ovat Oculus Quest 2:n parhaat ominaisuudet ja mistä voit ostaa sen, jotta voit tuoda virtuaalitodellisuuden kotiin jopa ilman tehokkaan tietokoneen apua.

Indeksi

  Mikä on Oculus Quest 2

  Oculus Quest 2 on a erillinen virtuaalitodellisuuden katseluohjelma, eli siinä on kaikki grafiikan luomiseen tarvittavat laitteistot, eikä sitä tarvitse liittää tietokoneeseen. Itse asiassa meidän tarvitsee vain asettaa katsoja päähän, ottaa kosketusohjaimet ja käynnistää katsoja.

  Nämä kuulokkeet saavat virtansa sisäisestä ladattavasta akusta, joten voimme irrottaa kuulokkeet kokonaan tietokoneesta ja käyttää kuulokkeita myös ollessamme olohuoneessa tai toisessa talon huoneessa. Paperilla voimme myös viedä sen pois kotoa ja pelata VR:ssä ilman ongelmia.

  Kun se on kytketty päälle, meidän on käytettävä älypuhelinta ensimmäisen yhteyden muodostamiseen: alkuasennusta varten tarvitaan Facebook-tili ja kun olemme yhteydessä Internetiin (puhelimella tai Wi-Fi-yhteydellä), pääsemme Oculus Storeen, josta löydät kaikki virtuaalitodellisuutta varten suunnitellut ja suunnitellut VR-pelit.

  Jos meillä on riittävän tehokas tietokone virtuaalitodellisuuteen, Oculus Quest 2 voidaan silti yhdistää tietokoneeseen Oculus Link -kaapelilla: tällä liitännällä voimme muuttaa erillisen VR-katselulaitteen perinteiseksi VR-katseluohjelmaksi, joka lukee VR-pelejä. Oculus-luetteloissa tai muissa virtuaalitodellisuuden kanssa yhteensopivissa peleissä.

  Yksi Oculus Quest 2:n vahvuuksista on virtuaalisen pelialueen automaattinen tunnistusjärjestelmä, joka toimii ilman kameroiden kytkemistä: kun aloitamme pelin tai simulaation, meidän tarvitsee vain piirtää alue (ilmeisesti vapaana esineistä tai esteistä) ja pelata sen sisällä. Jos poistumme vahingossa pelialueelta, järjestelmä ilmoittaa siitä, jotta voimme palata ja välttää rikkomasta jotain tai loukkaantumista.

  Tämä järjestelmä tekee pelaamisesta Oculus Quest 2:lla todella koukuttavaa ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa omaisuuksia (kuten näemme seuraavassa katsojan ostolle omistetussa luvussa).

  Mistä ostaa Oculus Quest 2

  Jos olemme kiinnostuneita Oculus Quest 2:sta, se on mahdollista ostaa Amazonista kahdessa versiossa eri tallennustilalla:

  Hinta vastaa nykyaikaisten konsolien hintaa: voimme viedä virtuaalitodellisuuden kotiin täysin tietokoneesta riippumatta alle 500 €:lla. Jos emme löydä mitään Amazonista, voimme myös ostaa katsojan Oculuksen virallinen verkkosivusto, vaikka emme tässä tapauksessa hyötyisi Amazonin (etenkään kanssa) saatavista toimituksen eduista Amazon Prime).

  Myös viralliselta Oculus-verkkosivustolta on mahdollista ostaa lukuisia lisävarusteita, jotka tekevät pelikokemuksesta todella jännittävän: Elite hihna Quest 2:lle, Elite hihna Quest 2:lle akulla, Oculus Link -kaapeli, kantolaukku, reseptilinssejä ja varaosia kulumiselle alttiimmat osat.

  Johtopäätökset

  Jos pystymme käsittelemään virtuaalitodellisuutta oksentamatta ja ilman kovaa päänsärkyä (mitä ei pidä aliarvioida), Paras laite VR-pelien pelaamiseen on epäilemättä Oculus Quest 2, joka toimii ilman tehokkaan tietokoneen omistamista kotona ja esittelee sen helppokäyttöisyyden, joka voi tehdä eron muihin virtuaalitodellisuusjärjestelmiin.

  Ja jos meillä on tehokas tietokone, voimme aina ostaa tämän laitteen ja käyttää Oculus Link -kaapelia pelataksesi kuten mikä tahansa muu VR-laite, hyödyntäen Steamin tai Oculus-työpöytäsovelluksen pelejä.

  Jos haluamme kokeilla virtuaalitodellisuutta kuluttamalla hyvin vähän, voimme aina käyttää VR-kuulokkeet, jotka toimivat älypuhelimesi kanssa, josta voimme aloittaa Katsojille omistetut VR-sovellukset.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up