Office-ohjelmat Macille (virallinen tai ilmainen versio)

Mitkä Office-ohjelmistopaketit voidaan asentaa Maciin, jotta ne sisältävät Wordin, Powerpointin ja Excelin, ilmaiseksi tai virallisessa Microsoft-versiossa

Ne, jotka ostavat Macin ensimmäistä kertaa, huomaavat välittömästi Office-ohjelmien puutteen, jotta he pystyisivät hallitsemaan kaikkia Office-asiakirjoja. Maceissa se on esiasennettu sivuja tai TextEdit hallita asiakirjoja ja muita Office-muotoja, mutta ne ovat hyvin rajallisia, eikä asiakirjoja ole aina mahdollista muokata kuten teimme Windowsissa.

Korjataksemme tämän tämän oppaan puutteen välittömästi, näytämme sinulle kuinka asentaa toimisto-ohjelmia Maciin, jotta voimme käyttää samoja liitäntöjä ja samoja Office-ohjelmiston toimintoja, joihin olimme tottuneet Windowsissa. Office-paketin lisäksi löydämme myös muita toteuttamiskelpoisia ilmaisia ​​vaihtoehtojajoten voit hallita kotiasiakirjojasi ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa euroa Office-lisenssiin.

Microsoft Office for Mac

Jos haluamme käyttää Microsoft Office -paketti hallita minkä tahansa tyyppisiä toimistoasiakirjoja, voimme ladata version erityisesti Macille suoraan osoitteestaSovelluskauppa.

Kun tietty App Storen sivu on avattu, voimme ladata sekä pilvipaketin täyden version (Microsoft 365) tai lataa tarvitsemamme yksittäiset Office-sovellukset Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Microsoft OneNote, Microsoft OneDrive ja Microsoft Outlook. Asennuksen vahvistamiseksi meidän tarvitsee vain painaa -painiketta Saada sen sovelluksen vieressä, jonka aiomme asentaa Maciin. Kaikki sovellukset toimivat kokeiluversio: ilman käyttäjälisenssiä emme voi enää käyttää niitä 30 päivän asennuksen jälkeen.

Vaihtoehtoisesti voimme ladata Office for Macin käyttämällä Microsoftin virallinen sivusto. Kun olet kirjautunut sisään Microsoft-tilillä ja hankkinut lisenssin, saamme linkin, jolla voit ladata Officen Mac-version, joka asennetaan yksinkertaisesti kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa.

Jos emme tiedä, mikä Office-lisenssi ostaa, voimme kokeilla Office 365 -lisenssit saatavilla Amazonista, joiden hinta on usein halvempi. Lisenssit, joita voimme ostaa Amazonista, ovat:

Valitsemme tarpeisiimme sopivan version ja oston jälkeen tarkistamme Amazoniin liittyvän sähköpostin, jotta voimme palauttaa käyttölisenssin (voimassa vuoden). Sivustolta voimme myös löytää vinkkejä Microsoft Officen lailliseen lataamiseen ja niille, jotka eivät halua maksaa lisenssistä, on oma opas Officen hankkimiseen ilmaiseksi.

LibreOffice for Mac

Ensimmäinen ilmainen vaihtoehto Microsoft Officelle Macissa on ehdottomasti LibreOfficekuuluisa avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on ladattavissa osoitteesta virallinen sivusto.

Tämän sarjan asentamiseksi meidän tarvitsee vain ladata ilmoitettu DMG-tiedosto, avata tiedosto kaksoisnapsauttamalla se ja lopuksi vetää LibreOffice-kuvake kansioon Sovellukset. Asennuksen lopussa lataamme myös Italian kielen paketti (Etsi tästä linkistä Italian kielen dmg-tiedosto libreofficea varten Macissa) ja noudata yllä olevia ohjeita kääntääksesi LibreOffice-käyttöliittymän italiaksi.

Kotitoimistopakettina LibreOffice on todella täydellinen kaiken kanssa, eikä se saa sinua katumaan Officea. Sivustolla olemme myös luoneet oppaan, jonka avulla voit löytää sen läheltä LibreOfficen ja Microsoft Officen erotjotta voit selvittää, mihin avoimen lähdekoodin ohjelmisto pystyy.

WPS Office for Mac

Kun olet nähnyt tunnetuimmat Office-asiakirjojen hallintaohjelmat, katsotaan yhdessä muita vähemmän tunnettuja mutta yhtä tehokkaita vaihtoehtoja. Ensimmäinen vaihtoehto tähän mennessä nähdyille sviiteille on WPS-toimistoilmainen sviitti, joka tarjoaa myös a Mac-versio.

Sivun avaamisen jälkeen valitsemme yhden kahdesta tarjotusta linkistä ja asennamme paketin Maciin, jotta voimme hyötyä hyvästä vaihtoehdosta Officelle, joka on täysin ilmainen. WPS Office on usein läsnä toimistopakettina joissakin Android-älypuhelimissa, ja se on ottanut erityisen paikan toimistopakettien joukossa, koska se tukee erittäin hyvin kaikentyyppisiä toimistotiedostoja, säilyttää muotoilun, grafiikan ja taulukot ja tarjoaa suurimman osan toiminnoista, joita käytimme. Officessa pyytämättä mitään vastineeksi.

Google-sviitti

Google tarjoaa myös hyvän ilmaisen toimistopaketinmutta se on suunniteltu toimii vain verkossa. Jotta voimme lisätä Google Office -sovelluksia Maciin, meidän on ensinnäkin lataa Google Chrome Macissasi ja lisää sitten laajennus selaimeesi Google-dokumentit offline-tilassa.

Avaa alkumäärityksen lopussa aina Chrome-selaimesta Sovellukset-sivunapsauta sovelluksia hiiren kakkospainikkeella Asiakirjat, Esitykset Ja Arkkia ja valitse kohde Luo pikakuvakkeita. Järjestelmän sovelluksille luodaan välittömästi pikakuvake, jonka voimme milloin tahansa avata Launchpadista avataksemme, muokataksemme ja luodaksemme uusia asiakirjoja myös ilman verkkoyhteyttä.

Google Docsissa voimme jatkaa sivustooppaiden lukemista saadaksemme selville, miten käyttää Google-dokumentteja tietokoneelta ja löydä eroja Microsoft Officen ja Google Docsin välillä.

Johtopäätökset

Kun olet ostanut uuden Macin tai uuden MacBookin, sinun tulee välittömästi asentaa suosikkitoimistopakettisi noudattamalla edellisissä luvuissa antamiamme ohjeita. Monet ratkaisut ovat ilmaisia ​​eivätkä vaadi lisenssiä: niihin kannattaa keskittyä, jos käytämme Macia kotona tai hallinnoimme silloin tällöin Office-tiedostoja. Jos sen sijaan käytämme Macia töihin on parempi lyödä vetoa välittömästi Microsoft Office 365:stä ja osta vuositilaus, jotta saat käyttöösi kaikki ominaisuudet.

Ennen kuin teet maksullisen tilauksen, on suositeltavaa lukea se yksityiskohtaisesti Microsoft 365 -tilauksesi tarjoamia vaihtoehtoja ja niille, jotka haluavat käyttää perinteistä asennettavaa versiota, mitkä ovat eroja Microsoft Office 2021:n ja Microsoft 365:n välilläjotta ymmärrämme, mikä niistä tulisi asentaa Maciin.

Indeksi
  1. Microsoft Office for Mac
  2. LibreOffice for Mac
  3. WPS Office for Mac
  4. Google-sviitti
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up