Ohjaa Spotifyta työpöydältäsi Bowtie for Macilla

Miten ohjaat Macin musiikkisoitinta? Jos käytät Spotifyta, saatat kokea jonkin verran vaivaa muun muassa siirtyä nopeasti soittojonossa tai ohittaa kappaleita. Tänään aiomme kuitenkin näyttää sinulle, kuinka se tehdään pienestä soittimesta työpöydälläsi nimeltä Bowtie.

Bowtie on "työpöytälisävaruste", jonka avulla voit nähdä kuuntelemaasi musiikkia iTunesissa, Spotifyssa, Sonorassa ja Rdiossa. Tämän jälkeen voit ohjata musiikkiasi mukautetuilla pikanäppäimillä. Bowtie tukee myös Last.fm-tiedostoa, ja siinä on monia erilaisia ​​teemoja, joita voit käyttää työpöytäsoittimen mukauttamiseen. Voit jopa kehittää omia teemojasi; ohjeet ovat latauksen mukana.

Bowtie on Mac-sovellus, joka on 100 ilmaista ohjelmistoa Mac OS X:lle -luettelossamme, mutta tänään näytämme sinulle, kuinka sitä käytetään yksityiskohtaisemmin.

Indeksi
  1. Asennus
  2. Käyttö
  3. Yleiset asetukset
  4. Teemat
  5. Pikanäppäimet
  6. Last.fm
  7. Säätimet
  8. Johtopäätös

Asennus

Bowtie on helppo ladata ja kyllä, se on täysin ilmainen. Asennus on yhtä helppoa kuin kansion purkaminen ja .app-tiedoston vetäminen sovelluskansioosi. Se toimii heti pakkauksesta, mutta haluat todennäköisesti muokata sitä hieman ennen käyttöä.

Käyttö

Yksi Bowtien hienoista asioista on, että oletusarvoisesti se näkyy vain tarvittaessa. Joten ennen kuin avaat Spotifyn (tai iTunesin, Sonoran, Rdion), et näe Bowtietä työpöydälläsi. Kun suljet Spotifyn (tai minkä tahansa muun musiikkisovelluksen), myös Bowtie sulkeutuu.

Yleiset asetukset

Kun käytät Bowtietä ensimmäisen kerran, haluat siirtyä Asetukset-valikkoon mukauttaaksesi Bowtien käyttäytymistä, valita teeman, määrittää pikanäppäimet ja muodostaa yhteyden Last.fm-sivustoon.

Yksi muokattavissa olevista asioista on Bowtie-soittimen sijainti. Voit valita, haluatko valita teeman oletusasetuksen, pitää sen kiinni työpöydällä, pitää sen kaikkien ikkunoiden yläpuolella tai sekoitettuna muihin ikkunoihin.

Kuten edellä mainitsin, oletusarvoisesti Bowtie näkyy vain, kun avaat soveltuvan musiikkisovelluksen (ja sulkeutuu, kun suljet sovelluksen). Voit kuitenkin muuttaa sitä kohdassa Ikkunan käyttäytyminen; voit tehdä sen niin, että Bowtie pysyy työpöydälläsi koko ajan.

Teemat

Seuraavaksi haluat ehkä valita teeman. Oletusarvoisesti on asennettu kolme teemaa, mutta voit selata monia muita teemoja ja asentaa ne, joista pidät. Voit myös poistaa teemoja, jos päätät, etteivät ne ole sinua varten. Mikä parasta, voit tehdä kaiken tämän Bowtie-asetukset-ikkunasta.

Jokaisen pelaajan tiedot näkyvät oikealla puolella. Voit siis nähdä, näyttääkö soitin kuvitusta, näyttääkö raitatiedot, onko ohjaimet, luokitukset ja/tai animaatiot pelatessasi. Tämä auttaa sinua valitsemaan oikean teeman etsimäsi perusteella. Monilla teemoilla on myös etu- ja takapuoli (sinun on kaksoisnapsautettava soitinta nähdäksesi takapuolen).

Pikanäppäimet

Tämä jakso on melko itsestään selvä. Toistolle, äänenvoimakkuudelle, luokitukselle ja Last.fm:lle on jo oletuspikakuvakkeet, mutta voit muuttaa niitä halutessasi.

Last.fm

Lopuksi voit yhdistää Last.fm-tilisi Bowtie-palveluun, jotta jokainen soittamasi kappale scrobbataan tilillesi. Tämä on mukava ominaisuus, jos et vielä käytä Last.fm Mac -sovellusta. Tämä tehdään OAuthin kautta, joten sinun ei tarvitse kirjoittaa käyttäjänimeäsi tai salasanaasi Bowtie-sovellukseen.

Säätimet

Bowtien hallinta riippuu tietysti käyttämästäsi teemasta. Joissakin teemoissa on näkyvät säätimet, jotta voit toistaa, keskeyttää, palata taaksepäin tai eteenpäin ja jopa säätää äänenvoimakkuutta.

Toiset ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja näyttävät vain kuuntelemasi musiikin taideteoksen. Voit kuitenkin edelleen käyttää pikanäppäimiä musiikin ohjaamiseen - niin kauan kuin muistat ne.

Sinun on lisättävä kappaleita soittojonoosi tai soittolistallesi Spotifyn avulla, mutta kun aloitat musiikin toiston, sinun ei tarvitse palata sovellukseen. Kaikki on sujuvaa tästä eteenpäin.

Bowtie on aina vain hiiren napsautuksen päässä ja pysyy työpöydälläsi koko ajan. Tämä säästää todella aikaasi, koska sinun ei tarvitse jatkuvasti vaihtaa edestakaisin sovellusten välillä. Lisäksi, jos kuuntelet radiota Spotifyssa, on myös hyödyllistä nähdä kuvien ja kappaleiden tiedot, joita et ehkä tunne.

Johtopäätös

Bowtie on yksinkertainen Mac-sovellus niille, jotka haluavat yksinkertaisen ratkaisun suosikkimusiikkisoittimensa ohjaamiseen. Macin Spotifylla voit ohjata sitä telakkakuvakkeesta, mutta se on hieman kömpelö ja hankala. Jos päätät avata sen koko näytöllä, se voi myös olla tuskaa vaihtaminen edestakaisin välilyöntien/työasemien välillä. Tästä syystä Bowtie on niin hyödyllinen; se on aina siellä, kun sitä tarvitset.

Käytätkö Bowtietä tai vastaavaa sovellusta musiikkisoittimen ohjaamiseen? Huomaatko, että se säästää aikaasi? Voit vapaasti jakaa ajatuksesi kommenteissa.

Rusetti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up