Ohjaa televisiota Android-älypuhelimella ja kaukosäätimellä

Ilmaiset Android-sovellukset älytelevision käyttämiseen television kaukosäätimenä sekä infrapuna- että Wi-Fi-yhteydellä älytelevisioille

Moderni Smart TV sitä voidaan ohjata suoraan Android-älypuhelimesta ilman infrapuna-anturia: kodin Wi-Fi-yhteyden avulla on mahdollista konfiguroida kauko-komennot suoraan puhelimesta, josta tulee tehokkaasti kaukosäädin äänenvoimakkuuden säätämiseen, vaihtamiseen kanavia tai käynnistää mediasovelluksia ilman virallista kaukosäädintä.

Koska nykyään lähes kaikki myynnissä olevat televisiot ovat älytelevisioita, näytämme sinulle seuraavassa oppaassa kuinka ohjata televisiota Android-älypuhelimellaNäytämme sinulle sekä erityisiä sovelluksia eri televisiovalmistajille että "universaalisia" sovelluksia, jotka voivat toimia lähes kaikkien älytelevisiomalliemme kanssa.

Sovellus älytelevisioiden ohjaamiseen

Käytännössä kaikki Smart TV:n valmistajat tarjoavat sovelluksen, joka pystyy toistamaan kaukosäätimen painikkeet, jotta se ei vahingoitu tai pudota sitä. Ainoa edellytys näiden sovellusten toimimiselle on varmistaa, että puhelimesi ja Smart TV on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.

Parhaat sovellukset älytelevisioiden ohjaamiseen Minä olen:

Nämä ovat virallisia sovelluksia, jotka voimme ladata käytössä olevan television valmistajan perusteella. Lataamisen jälkeen käynnistämme television perinteisellä kaukosäätimellä, käynnistämme sovelluksen puhelimessamme, odotamme television ilmestymistä käytettävissä olevien laitteiden luetteloon, painamme nimeä ja vahvistamme sovelluksen yhdistämisen (näytössä näkyvän suojakoodin tai vahvistuskehotteen kautta); nyt voimme ohjata Smart TV:tä puhelimella.

Jos meillä on sellainen Smart TV Android TV -käyttöjärjestelmällä sovellus, jonka suosittelemme lataamaan Android TV -etäpalveluvirallinen sovellus minkä tahansa markkinoilla olevan Android TV:n ohjaamiseen miltä tahansa valmistajalta (Sony, Philips ja muut).

Sovellus puhelimen infrapunasensorille

Jos puhelimessamme on infrapunasensori (IrDA), voimme ohjata mitä tahansa televisiota, myös niitä, joissa ei ole Smart TV -tekniikkaa. Jos haluat vaihtaa infrapunakaukosäätimen, meidän tarvitsee vain ladata sovellus Mi kaukosäädinsaatavana kaikille Xiaomi-laitteille.
Käyttääksemme Mi Remote -ohjainta television korvaavana kaukosäätimenä, meidän tarvitsee vain avata sovellus Mi kaukosäädinpaina + -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja valitse luokka TVvalitse meillä olevan television merkki ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita. Varmista, että pysyt noin 2 metrin päässä television infrapunatunnistimesta.

Sovellus antaa meille mahdollisuuden kokeilla erilaisia ​​asetuksia, nostaa äänenvoimakkuutta tai kytkeä televisio pois päältä ja päälle; heti kun löydämme oikean taajuuden, vahvistamme ja valitsemme nimen uudelle kaukosäätimellemme.

Muita puhelimen infrapunaanturia hyödyntäviä sovelluksia ovat:

 • SURE yleiskaukosäädin, joka toimii hyvin kaikkien Android-älypuhelinmallien kanssa. SURE:lla voit valita, ohjataanko televisiota älypuhelimen infrapunavastaanottimen (IR-laitteen) avulla vai käytetäänkö Wi-Fi-yhteyttä.
 • Smart TV:n kaukosäädinerinomainen sovellus, joka on yhteensopiva kaikkien Samsungin ja LG:n älytelevisioiden kanssa.
 • Universaali television kaukosäädin se on universaali sovellus, jonka avulla voit hyödyntää sekä infrapunatekniikkaa, jos se on olemassa, että Smart TV:n WIFI-yhteyttä. Sen pitäisi toimia Android-puhelimesi kaukosäätimeksi suurissa LG:n, Samsungin, Sonyn, Panasonicin ja muiden merkkien televisioissa.
 • TV:n kaukosäädin Samsung TV:llesovellus, joka on omistettu yksinomaan Samsungin televisioille (joka vuosi).
 • Yleiskäyttöinen television kaukosäädintodellinen sovellus, joka muuttaa puhelimesi yleiskaukosäätimeksi mille tahansa TV-malleille.

Lisätietoja voimme lukea myös oppaastamme Sovellus television katseluun matkapuhelimellasi (Android ja iPhone) ilmaiseksi.

Lisää television kaukosäädinsovelluksia

Jos olemme yhdistäneet a Fire TV Stick voimme ohjata Smart TV:tämme etänä (ilman mukana tulevaa kaukosäädintä) lataamalla sovelluksen Amazon Fire TV.
Käynnistämällä tämän sovelluksen saamme välittömästi pääsyn Wi-Fi-verkossa oleviin Fire TV Stickseihin, ja visuaalisen vahvistuksen jälkeen voimme toistaa minkä tahansa fyysisen kaukosäätimen painikkeen toiminnan, jolloin voimme käyttää kosketuslevy (jos haluat siirtää nopeasti kohdistimen) tai kutsua tekstikenttä (kirjoittaa nopeasti hakupalkkeihin tai selaimeen).

Jokainen, joka omistaa Sky- tai Sky Q -dekooderin voi ladata virallisen sovelluksen SKY kaukosäädinsaatavilla ilmaiseksi kaikille Android-laitteille.
Sovelluksen käyttäminen meidän tarvitsee vain avata se, tarkistaa pääsy Wi-Fi-verkon kautta ja alkaa käyttää painikkeita navigoidaksesi satelliittikanavien välillä tai avata jokin tuetuista sovelluksista.

Jos meillä on Chromecast, Chromecast Ultra tai Chromecast with Google TV voimme ohjata toimintoja suoraan sovelluksesta, josta aloitamme suoratoiston; useimmissa tapauksissa näemme taukonäppäimet, eteenpäin- ja taaksepäin-näppäimet, äänenvoimakkuusnäppäimet ja muut multimedianäppäimet. Jos kuitenkin halusimme hallita kaikkia verkossa olevia Chromecasteja, suosittelemme lataamaan sovelluksen puhelimeesi Google Home.

Ne, jotka käyttävät Android TV Boxia tai Linux-pohjaista mediapalvelinta voi kokeilla sovellusta AppGround IOsopii erinomaisesti puhelimesi muuttamiseen Bluetooth-näppäimistöksi ja -hiireksi ilman erillistä palvelinta.

Asensimme Kodi mediakeskus älytelevisiossamme vai TV Boxissa? Tässä tapauksessa suosittelemme kokeilemaan sovellusta Korahjoka pystyy tarjoamaan täydellisen hallinnan multimediatoimintoihin ja Kodilla katsotun sisällön toistoon.

Kuinka ohjata mitä tahansa televisiota puhelimellasi

Jos meillä ei ole infrapunatunnistimella varustettua älypuhelinta ja meillä on normaali televisio (ilman Smart TV:tä), voimme silti muuttaa Android-matkapuhelimen television kaukosäätimeksi asentamalla television IR-anturin lähelle kaukosäätimen. ohjauslaite, kuten Broadlink RM4 Mini.
Tällä laitteella saamme käyttöön yleisen infrapunakaukosäätimen, joka voidaan liittää Wi-Fi-verkkoon, jotta voimme muuntaa sovelluksesta tulevat signaalit infrapunasignaaleiksi, jotka ovat yhteensopivia käytännössä minkä tahansa television kanssa.

Jatkamiseksi meidän on ensin ladattava sovellus puhelimeen Laajalinkkikirjaudu sisään Broadlink-tilillä ja heti kun sovelluksen aloitusnäyttö on käytettävissä, lisää äskettäin ostamasi Broadlink RM4 Mini (kirjautumalla sisään kodin Wi-Fi-verkkoosi).
Alkukonfiguroinnin lopussa meiltä kysytään, mikä kaukosäädin lisätään: valitsemme valmistajan kaukosäätimen ja valitsemme yhden saatavilla olevista vaihtoehdoista ja aloitamme kaukosäätimen käytön.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka liittää Alexa televisioon.

Johtopäätökset

Tässä lopullisessa oppaassa olemme nähneet kaikki menetelmät ja sovellukset, jotka voimme ladata ohjata televisiota suoraan puhelimestasi, mikä tahansa televisiomalli meillä on. Älytelevisioilla kaikki on paljon yksinkertaisempaa (koska on omat sovellukset), mutta voimme myös ohjata puhelimesta TV-boxeja, dekoodeja, HDMI-dongeja kuten Fire TV Stick ja Chromecast sekä Kodi-mediakeskusta.

Jokainen, joka haluaa oppia lisää, voi lukea artikkelimme siitä, miten Kirjoita näppäimistöllä Smart TV:ssä, Fire TV:ssä ja Apple TV:ssä ja miten ohjaa Fire TV:tä äänelläsi (Echolla, Alexalla ilman kaukosäädintä).

Indeksi
 1. Sovellus älytelevisioiden ohjaamiseen
 2. Sovellus puhelimen infrapunasensorille
 3. Lisää television kaukosäädinsovelluksia
 4. Kuinka ohjata mitä tahansa televisiota puhelimellasi
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up