Ohjelmat ääni- ja MP3-tiedostojen leikkaamiseen, jakamiseen ja yhdistämiseen

15 parasta ilmaista ja helppokäyttöistä ohjelmaa MP3-tiedostojen, äänitiedostojen ja musiikin jakamiseen ja leikkaamiseen tai yhdistämiseen ja yhdistämiseen

Yksi toiminnoista, jotka voidaan suorittaa tehokkaasti PC:llä, on epäilemättä MP3-tiedostojen muokkaaminen. Jos meillä on suuri kokoelma kappaleita digitaalisessa muodossa ja haluamme tehdä soittoäänen lähetettäväksi puhelimeen, näiden ohjelmien avulla voit saada vain kappaleen kertosäkeen tai suosikkiosan, jotta voit lähettää sen puhelin.

Vaihtoehtoisesti voimme jakaa kyseisillä ohjelmilla kokonaisille CD-hankinnoille tyypillisesti erittäin pitkiä MP3-kappaleita yhdeksi suureksi MP3-tiedostoksi: näin on mahdollista saada yksittäiset kappaleet pääraidalta.

Siksi tässä artikkelissa näytämme sinulle parhaat ilmaiset äänenmuokkausohjelmat PC:llejoten voit hajottaa äänitiedostoja, osioida musiikkiraidan, sekoittaa useita musiikkikappaleita yhteen, yhdistää kappaleiden osia tai muokata ääntä.

Parhaat ohjelmat ääni- ja MP3-tiedostojen muokkaamiseen

1) Audacity on luultavasti paras ohjelma äänitiedostojen leikkaamiseen, jakamiseen ja yhdistämiseen missä tahansa muodossa. Tämä ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelma tarjoaa kaikki työkalut MP3-kappaleiden leikkaamiseen ja niiden myöhemmin tallentamiseen uusiksi äänikappaleiksi käyttämällä MP3:a tai muita yhteensopivia tulostusmuotoja. Saat lisätietoja lukemalla omamme Audacityn opas italiaksi.

2) Audio Toolkit on sovellus, jonka voi ladata ilmaiseksi Microsoft Storesta (yhteensopiva Windows 10:n ja Windows 11:n kanssa), ja se pystyy tarjoamaan kaikki työkalut MP3-tiedostojen hallintaan. Sen avulla voimme leikata ääntä, yhdistää erilaisia ​​äänikappaleita, muuntaa äänen eri muotoihin ja poimia ääntä videoista.

3) NowSmart Audio Cutter on toinen kelvollinen ilmainen sovellus, joka löytyy Microsoft Storesta, ja se on luotu leikkaamaan kappaleiden osia MP3-muodossa ja valitsemalla ehdottomalla tarkkuudella kohdat, joissa leikkaukset tehdään (aikajanan tai aloitus- ja loppupisteen kautta). Kappaleiden leikkaamisen lisäksi sen avulla voit poimia ääntä videoista, koska se on yhteensopiva tunnetuimpien videomuotojen (AVI, WMV, MKV, MP4, RM, RMVB) kanssa.

4) BearAudio on ilmainen, helppokäyttöinen online-MP3-leikkuri. Se on verkkosivusto, joten siinä ei ole mitään ladattavaa, sillä se pystyy käsittelemään äänitiedostoja nopeasti tehosteiden lisäämiseksi, kappaleen tai musiikin leikkaamiseksi, fade:n lisäämiseksi, osion äänenvoimakkuuden muuttamiseen ja WAV:n muuntamiseen MP3:ksi.

5) Äänitrimmerit on verkkosivusto, jonka avulla voit ladata äänitiedoston verkossa ja leikata sen sitten haluamallasi tavalla. Siksi ei ole ladattavaa ohjelmaa ja kaikki toimii verkossa. Äänitiedosto ei saa olla suurempi kuin 100 Mt. Tiedoston lataamisen jälkeen sinun tarvitsee vain siirtää osoittimet autotiedoston ääniaaltojen päällä ja valita sitten, mikä osa säilytetään ja mikä poistetaan.

6) Wavosaur on ilmainen, kattavampi ohjelma Windowsille, joka tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja mp3-tiedostojen muokkaaminen ja wav, jotka menevät audioeditointia pidemmälle. Wavosaurilla voit leikata musiikkikappaleita, poimia musiikkikappaleita, kopioi ne ja lisää ne muihin kappaleisiin, jolloin niistä tulee työkalu musiikin sekoittamiseen. Wavosaur voi myös tallentaa ääniä suoraan ja käyttää erikoistehosteita ja suodattimia kappaleisiin. WavoSaur on itsenäinen ohjelma, joka painaa vain 500 kilotavua.

7) Apowersoft Audio Editor Se voidaan ladata ohjelmana, ja se on saatavana myös verkkoversiona. Tämän äänieditorin avulla voit valita osia kustakin tiedostosta leikattavaksi, liittää raitoja ja miksata äänitiedostoja.

8) Ilmainen äänieditori on hyvin uusi ohjelma, jonka avulla voit käyttää monenlaisia ​​tehosteita yhteen musiikkikappaleeseen. Voit suorittaa tyypillisiä äänenmuokkaustoimintoja, mutta se ei tue moniraitaa, joten eri raitojen sekoittaminen yhteen ei ole mahdollista. Free Audio Editor ilmaisessa versiossa antaa sinun tallentaa muokatun musiikkitiedoston vain Wav-muodossa, ei Mp3-muodossa, ja tämä on huono rajoitus.

9) Toinen ohjelma, jolla on nimi Ilmainen äänieditori DVDVideosoftilta, täysin ilmainen. Tämä ohjelmisto on todella yksinkertainen ja kätevä leikata MP3-, WAV-, AAC-, AC3-, M4A-, MP2-, OGG- ja WMA-äänitiedostoja.

10) Kanssa WavePad voit leikata, liittää osia muista tiedostoista tai yksinkertaisesti äänittää musiikkia. WavePad-toiminto MP3-tiedostoilla; on myös mahdollista lisätä "erikoistehosteita" tiedostoon, jota käytämme äänitiedoston mukauttamiseen.

11) MP3DirectCut voit muokata MP3-äänitiedostoja musiikin kappaleiden leikkaaminen tai osien purkaminen mp3-tiedostosta; ilmeisesti se on myös ilmainen, suoraan ja nopeasti (muissa ohjelmissa MP3 puretaan ja muunnetaan uudelleen).

12) Yhdistä MP3 se yksinkertaisesti palvelee yhdistää mp3-tiedostoja ja siten yhdistää useita kappaleita yhteen muodostaen yhden. Tämän kaltaisesta työkalusta tulee hyödyllinen, jos käytät ohjelmia kuvien tai diojen diaesitysten tekemiseen ja äänisäestyksen lisäämiseen.

13) Musiikkieditori ilmainen Se on ohjelma, joka näyttää jokaisen äänitiedoston graafisesti aaltoina ja antaa sinun leikata osia ikään kuin se olisi kuva. Kuten nimestä voi päätellä, se on hyvä ohjelmisto muuttaa musiikkia, lisätä erikoistehosteita, nostaa äänenvoimakkuutta ja tehdä joitain muita äänen muokkaustoimintoja automaattisesti. Ilmainen versio tukee valitettavasti vain WAV-muotoa, ei MP3.

14) Audio Joiner se on a'verkkosovellus eri musiikkikappaleiden yhdistämiseen joten sinulla on vain yksi. Mitään ladattavaa ei ole, ja sinun tarvitsee vain ladata mp3- tai wav-tiedostot sivustolle yhdistääksesi ne yhdeksi tiedostoksi.

15) MP3CUTtoisaalta, on sivusto, jossa voit leikata ääniraitoja ja MP3-tiedostoja lataamatta mitään suoraan verkon kautta.

16) Lisään ohjelman tähän luetteloon Wave-editorijoka on jo käsitelty toisessa artikkelissa, ei ole ilmainen, mutta se on hyvin laajalle levinnyt ja suosittu.

17) Yksinkertainen online-äänieditori, jonka avulla voit leikkaa ja muokkaa mp3-tiedostoja ja kaikenlaisia ​​äänitiedostoja Ja MP3 Cut. Ilman ohjelmien lataamista tai asentamista voit ladata tiedoston tälle ilmaiselle sivustolle ja valita sen editorin avulla ääniraidan säilytettävän osan ja leikkaa loput.

Johtopäätökset

Kaikki tässä oppaassa esitetyt ohjelmat ja verkkosivustot tarjoavat sinulle yksinkertaisia ​​ja välittömiä työkaluja ääni- ja MP3-tiedostojen leikkaamiseen, jakamiseen ja yhdistämiseen. Parhaat ovat epäilemättä Audacity ja ohjelmat, jotka voidaan ladata suoraan Microsoft Storestajoissa on kaikki tarvittavat ominaisuudet voidakseen käyttää äänitiedostoja ilman, että sinun tarvitsee avata uusia sivustoja tai ladata liian monta sovellusta.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka luoda sekoituksia kappaleiden välillä DJ:n näkökulmasta ja mitkä ovat parhaat äänitehosteet kuunnella ja ladata.

Indeksi
  1. Parhaat ohjelmat ääni- ja MP3-tiedostojen muokkaamiseen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up