Ohjelmat Internet-liikenteen ja verkon kaistanleveyden hallitsemiseksi.

Ohjelmat Internet-yhteyden dataliikenteen ja verkkokaistan kehityksen tarkistamiseksi ajoissa tai reaaliajassa

Voit aina hallita Internetissä ladattujen (ladattujen) ja ladattujen (ladattujen) tietojen määrää tarkistamalla kaistanleveyden tai Internet-liikenteen. Tämä tarkistus on erityisen tärkeä, jos sinulla on maksullinen Internet-yhteys (esim. Data-SIM-kortti LTE-modeemissa). Tarkista Internetissä vaihdetut tiedot Tilastollisiin tarkoituksiin voi olla myös tärkeää nähdä, kuinka kauan olet surffannut Internetissä, kuinka monta asiaa on ladattu tietyn ajanjakson aikana, ja tarkistaa reaaliajassa, onko tietokone yhteydessä ulkomaailmaan ja kuinka nopeasti. Se on sinun yhteytesi.

Tarkasteltuamme ohjelmaa Internetistä ladattujen KB-tiedostojen laskemiseksi näytämme sinulle tässä oppaassa parhaat työkalut Internet-datayhteyden tarkistamiseenjotta tavut lähetetään ja vastaanotetaan Windowsissa, Linuxissa ja Macissa.

Kuinka tarkistaa Internet-liikenne

Esittelemämme sovellukset ovat kaikki erinomaisia ​​reaaliaikaisen liikenteen tarkistamiseen ja sen vuoksi tietämään, kuinka monta Mt tai Gt olemme kuluttaneet ja mikä tietokone kuluttaa enemmän tietoja voidakseen hidastaa tarvittaessa. .

NetWorx (vain Windows)

Yksi parhaista työkaluista, joita voimme käyttää, on NetWorx, saatavana Windowsille osoitteesta virallinen sivu.

Tämän ilmaisen työkalun avulla voit mitata kaistanleveytesi tarkasti ja tietää sen koko ajan Kuinka monta megatavua voidaan ladata yhdessä sekunnissa?. Voimme käyttää NetWorxia Kerää kaistanleveyden käyttötietojaLaske lataamisen ja lataamisen tavut ja mittaa Internet-yhteyden tai muun verkon, myös langattoman, nopeus.
Jos olet maksanut Internet-yhteyksiä, voit silti käyttää tätä ohjelmaa verkkoliikenteen seuraamiseen ja konfigurointiin siten, että palveluntarjoajan asettamat kaistanleveysrajat eivät ylity. Kiitos työkalusta Netstatnäet myös luettelon Internetiä käyttävät ohjelmat ja prosessit nähdä heti onko virusta. Tämän jälkeen voit vastaanottaa hälytyksiä ja ilmoituksia, kun lähestyt mahdollisimman suurta liikennerajaa tai kun esiintyy epätavallisia ja raskaita tietovirtoja. Loppujen lopuksi jumalia voidaan luoda graafiset raportit tarkastella Internetin käyttöä päivälle, viikolle, kuukaudelle tai koko ajan. NetWorx on maksullinen ohjelma, mutta voimme testata kaikkia toimintoja 30 päivän ajan ilmaiseksi.

Jos haluat lisätietoja, suosittelemme lukemaan myös oppaamme. Työkalut verkko- ja Internet-ongelmien ratkaisemiseen.

Lasilanka

Toinen erittäin mielenkiintoinen työkalu Internet-liikenteen ja verkon kaistanleveyden tarkistamiseen on Lasilanka, ladattavissa Windowsille osoitteesta virallinen sivu.

GlassWire on ohjelma, joka seuraa Internet-liikennettä ja käyttää tietokoneellasi olevia erilaisia ​​ohjelmia antamaan sinulle yksityiskohtaisen kuvan siitä, mikä tietokone tai ohjelma tuottaa eniten liikennettä tiettynä ajanjaksona. Ohjelma toimii myös peruspalomuurina ja sitä voidaan käyttää myös matkapuhelimesta Android-sovelluksen ansiosta (ladattava osoitteesta) Google Play Kauppa).
Lisätietoja tämän sovelluksen käytöstä on artikkelissa Tietokoneen Internet-yhteyden tarkistaminen ja suojaaminen.

TrafficMonitor

Erittäin hyödyllinen avoimen lähdekoodin ohjelma Internet-liikenteen ja verkon kaistanleveyden tarkistamiseksi on TrafficMonitor, ladattavissa Windowsille osoitteesta virallinen sivu.

Tämän sovelluksen avulla voit pitää verkkoliikenteen hallinnassa ja toimia laitteistoresurssien (kuten CPU ja RAM) hallinnoijana. Sovelluskuvake on täysin konfiguroitavissa ja niille, joiden on pidettävä Internet-yhteyden nopeus hallinnassa, he voivat myös lisätä kuvakkeita, joita käytetään reaaliaikaisena nopeustestinä.
Tähän mennessä näytettyihin ohjelmiin verrattuna se on täysin ilmainen ja sitä voidaan käyttää kaikkiin toimintoihin ilman aikarajaa ja maksamatta lisenssiä.

BitMeter-käyttöjärjestelmä

Jos etsimme välinettä Internet-liikenteen hallitsemiseksi, voimme keskittyä siihen BitMeter-käyttöjärjestelmä, saatavana ilmaiseksi ladattavaksi Windowsille, Macille ja Linuxille osoitteessa virallinen sivu.

Tällä työkalulla voimme seurata datan käyttöä ja tarkistaa, mikä ohjelma kuluttaa eniten. Voimme käyttää myös täydellistä raportointijärjestelmää, joka voidaan määrittää päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Se voi olla vähiten välitön työkalu tarjolla olevien joukossa, mutta epäilemättä se kerää eniten tietoa Internet-liikenteestä.

Muut työkalut verkon tarkistamiseen

Tähän mennessä näytetyt ohjelmat ovat kelvollisia ja sopivia Internet-seurantaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettemme voi kokeilla muita ohjelmia, jotka kannattaa kokeilla myös tietokoneella.

 • NetLimiter on ohjelma, joka voidaan ladata ilmaiseksi ja jota voi käyttää rajoitetussa versiossa (vain monitori) rekisteröityessään verkkosivustolle. Se on todella merkittävä ohjelma varsinkin sen yksinkertaisen ja kattavan käyttöliittymän ansiosta, jonka avulla voidaan tarkistaa reaaliaikaisesti jokaisen tietokoneessa käynnissä olevan ohjelman verkkoyhteydet.
 • ShaPlus-kaistanleveyslaskuri (Windows) ohjaa Internetin käyttöä ilman monimutkaisia ​​asetuksia tai muita työkaluja. Siksi se on a erittäin tärkeä ohjelmisto Tätä käytetään nykyisen, päivittäisen, kuukausittaisen ja kokonaisliikenteen seurantaan. Käynnistyksen yhteydessä se toimii taustalla ja käyttää vain 2 Mt tietokonemuistia. Voit tunnistaa sen systray-symbolista. Yleisissä asetuksissa voit myös määrittää Internet-liikenteen valvonnan tiettyinä vuorokaudenaikoina. Vuotuinen kaistanleveysraportti on erittäin hyvä ja sisältää tarkat tiedot kustakin kuukaudesta.
 • BitMeter 2 on ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelma Windowsille, Linuxille ja Macille Hyödyllinen Internet-liikenteen ja verkkoyhteyden kaistanleveyden tarkistamiseen sekä tietojen tarkastelemiseen verkkoselaimen kautta. Toisin kuin muut, sovelluksessa ei ole kuvaketta, joka olisi käytettävissä tehtäväpalkissa, ja se toimii myös tällä tavalla. täysin näkymätönTallenna tietokantaan siirrettyjen tavujen määrä. Seuraavan tyyppisiä tietoja voidaan näyttää: Reaaliaikainen kaavio verkkoliikenteestä reaaliajassa, joka näyttää lataus- ja latausnopeudet. Historia ladattujen ja ladattujen tietojen määrästä, jaettuna minuutteihin, tunteihin, päiviin ja kuukausiin. Kaikki tiedot voidaan viedä Exceliin tarkempaa analyysiä varten. BitMeter 2: n avulla voit myös luoda hälytyksiä, joista ilmoitetaan ennen päivittäisen tai kuukausittaisen liikennerajan ylittymistä.

Päätelmät

Kun meidän on tarkistettava säännöllisesti kulutusta Internetissä tai meidän on tarkistettava, että yksi tietokone on nopeampi kuin toinen, voimme käyttää useita ilmaisia ​​ja tehokkaita työkaluja, jotka ovat käteviä käyttää (melkein kaikki ne ovat ilmaisinalueella, ja niin voimme mukauttaa) myös pystyäksemme luomaan raportteja meitä kiinnostavilta ajanjaksoilta.

Haluammeko estää Internet-yhteyden tietyn ajan kuluttua tai tietyn verkon käytön jälkeen? Tämän mallin toteuttamiseksi voimme lukea ohjeet Estä Internet-yhteys ohjelmille TinyWallin avulla On Rajoita reitittimen WiFi-kaistanleveys tiettyihin laitteisiin tai tietokoneisiin.

Indeksi
 1. Kuinka tarkistaa Internet-liikenne
  1. NetWorx (vain Windows)
  2. Lasilanka
  3. TrafficMonitor
  4. BitMeter-käyttöjärjestelmä
  5. Muut työkalut verkon tarkistamiseen
  6. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up