Ohjelmat sivujen purkamiseen PDF-tiedostosta

Katsotaan yhdessä, miten voit poimia tiettyjä sivuja PDF-tiedostosta ja järjestää ne uudelleen uuteen asiakirjaan

Vielä muutama vuosi sitten PDF-tiedostoja oli vaikea muokata tietokoneella, ellet käyttänyt paljon rahaa maksulliseen Adobe Readeriin tai muihin erittäin erikoistuneisiin ohjelmiin. Tänään sen sijaan luoda, yhdistää ja muokata PDF-dokumentin sisältöä on tullut erittäin yksinkertaisemmiksi, myös lukuisten ohjelmien ja verkkosivustojen ansiosta, jotka tarjoavat tarvittavat työkalut tämän tyyppisten tiedostojen käsittelyyn.

Tässä oppaassa näemme parhaat ohjelmia ja sivustoja PDF-tiedoston sivujen purkamiseen ja järjestämiseenjoten voit purkaa vain osan asiakirjan sisällöstä ja järjestää sen uudeksi tiedostoksi, joka on valmis lähetettäväksi postitse tai jaettavaksi työtovereiden kanssa. Kaikki luetellut ohjelmat ja sivustot ovat ilmaisiameidän ei tarvitse maksaa euroakaan voidaksemme käsitellä PDF-tiedostoja.

1) PDF24 Creator

Yksi parhaista sviiteistä sivujen poimimiseen tai poistamiseen PDF-tiedostosta on PDF24 Creatorsaatavilla ilmaiseksi kaikille Windows-tietokoneille.
PDF24 Creatorin avulla meillä on käytössämme suuri valikoima työkaluja PDF-tiedostojen hallintaan ja muokkaamiseen ilman, että meidän tarvitsee kuluttaa omaisuuksia kaupallisiin ohjelmiin.

Jos haluat purkaa sivun PDF-tiedostosta, avaa PDF24 Creator ja paina työkalua Poimi sivuja PDF-tiedostostapaina Valitse tiedostolataa PDF, josta voit purkaa yhden tai useamman sivun, valitse sivu, jonka haluat purkaa, ja paina lopuksi Poimi sivut luodaksesi uuden PDF-tiedoston, jossa on vain purettu sivu tai sivut.

Jos meidän on kuitenkin poistettava yksi tai useampi sivu PDF-tiedostosta, avaamme PDF24 Creatorin ja painamme työkalua Poista sivut PDF:stävalitse muokattava PDF-tiedosto, paina sivuja, jotka haluat poistaa (ne muuttuvat läpinäkyviksi) ja paina sitten Luo PDF alareunassa luodaksesi uuden asiakirjan ilman valittuja sivuja.

PDF24 on saatavilla myös nimellä online-verkkosovellusjoten voit purkaa tai poistaa sivuja PDF-tiedostosta lataamatta mitään tietokoneellesi.

2) PDFFills-työkalut

PDFill-työkalut on loistava ohjelma, jota voit kokeilla Windowsissa PDF-tiedostojen käsittelyyn. Se on täysin ilmainen, ilman mainontaa ja ilman rajoituksia.Ohjelma on itse asiassa sarja 15 työkalua, jotka voidaan käynnistää erikseen, joista jokaisella on tietty PDF-tiedostoihin liittyvä toiminto.

Tätä opasta varten meidän on käytettävä ääntä Jaa tai järjestä sivut uudelleenjonka avulla voit poimia sivuja PDF-tiedostosta ja tallenna heille uusi asiakirja, jossa on mahdollisuus järjestää ne uudelleen tarpeen mukaan ennen uuden asiakirjan luomista.

Tämän toiminnon lisäksi meillä on myös: Kierrä tai rajaa, jonka avulla voit kääntää PDF-sivua 0, 90, 180 ja 270 astetta tai rajata osan sivusta; Alusta useita sivuja uudelleenjonka avulla voit yhdistää useita sivuja yhdeksi tulostimen paperin ja musteen säästämiseksi; Muunna kuvat PDF-muotoon, hyödyllinen kuvien muuntamiseen PDF-tiedostoiksi; Muunna PDF kuviksi; jonka avulla voit sen sijaan tehdä muunnoksen PDF-tiedostosta kuvatiedostoksi (yksi jokaiselle sivulle).

3) ApowerPDF

Toinen erittäin hyödyllinen ohjelma sivujen poimimiseen ja järjestämiseen PDF-tiedostosta on ApowerPDFjonka tarjoaa LightPDF-sivusto (joka mahdollistaa myös online-muunnokset).

Tällä ohjelmalla meillä on kaikki yhdessä työkalu, jolla voimme poimia sivuja mistä tahansa PDF-tiedostosta, lataa asiakirja ohjelmistoon, napsauta yläreunaa Sivut ja napsauta lopuksi valikkoa Ottaa talteen vasemmassa sivupalkissa. Lyhyessä ajassa voimme purkaa ja järjestää halutut sivut uudelleen luodaksemme uuden PDF-dokumentin.

Ohjelma on ilmainen, mutta on suositeltavaa rekisteröidä tili, jotta voit hyötyä kaikista ominaisuuksista ilman rajoituksia (rekisteröimättömässä tilassa se lisää vesileimat luotuihin asiakirjoihin).

4) Advanced PDF-apuohjelmat ilmaiseksi

Toinen joukko työkaluja PDF-tiedostojen muokkaamiseen on Edistyneet PDF-apuohjelmat ilmaiseksi.

Tämän ohjelman avulla voimme poimia ja järjestellä PDF-tiedostoja epämääräisesti Officea muistuttavassa käyttöliittymässä lataamalla asiakirjan ja käyttämällä PDF Split -valikon vaihtoehtoja, joissa sivut voidaan erottaa tarkka alue tai ilmoittamalla henkilökohtaisesti poimittavat numerot.

Kelvollinen työkalu kaikille, jotka haluavat työskennellä PDF-tiedostojen kanssa Windowsissa, tarjotaan ilmaiseksi ja ilman rajoituksia.

5) PDFSam

Toinen ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelma, jota voimme käyttää Windowsissa, on PDFSam. Selkeän ja yksinkertaisen käyttöliittymän avulla voit muokata minkä tahansa tyyppisiä PDF-tiedostoja, ja voit valita, mitkä sivut puretaan ja kuinka järjestää ne uudelleen uuden asiakirjan luomiseksi napsauttamalla saksipainiketta (PDF Leikkaa) tai poimittujen sivujen muotoiseen painikkeeseen (PDF jaettu).

Sen käyttö on pakollista Java asennettuna PC:lle ja Basic-versio (helppokäyttöisempi) on saatavilla ilmaiseksi ilman aikarajoituksia; jos haluamme sen sijaan kehittyneen ohjelman Office-tyylisellä käyttöliittymällä, voimme harkita sitä PDFsam Enhancedjoka tarjoaa lukuisia lisätyökaluja ja toimiston arvoisen käyttöliittymän, jotta voit käyttää sitä Officen rinnalla päivittäisessä työssäsi.

6) Smallpdf (verkossa)

Jos emme halua käyttää ohjelmia PC:llä, voimme luottaa erilaisiin online-ratkaisuihin sivujen poimimiseen ja järjestämiseen PDF-tiedostosta.

Yksi parhaista verkkosivustoista on ilman epäilystäkään Pieni pdfjossa on osio sivujen erottaminen PDF-tiedostosta.

Meidän tarvitsee vain vetää PDF-dokumentti verkkosivulle tai napsauttaa Valitse tiedosto avaa hallintajärjestelmä ja odota sen latautumista; seuraavalla sivulla sinulle tarjotaan mahdollisuus valita, mitkä PDF-sivut puretaan ja miten ne järjestetään uudelleen.
Lopuksi meidän tarvitsee vain vahvistaa ja odottaa, että uusi PDF-tiedosto, joka sisältää valitsemamme sivut, ladataan.

Lisävaihtoehtona voimme ladata myös Google Drivessa tai Dropboxissa olevat asiakirjat klikkaamalla vastaavia painikkeita (näkyvät latausikkunan oikeassa alakulmassa), jotta voimme toimia myös aiemmin ladattujen asiakirjojen suhteen. pilvi.

7) iLovePDF (online)

Toinen erittäin tehokas verkkosivusto sivujen poimimiseen PDF-tiedostosta on iLovePDFjoka tarjoaa käyttäjälle sivun, joka on omistettu sivujen jakaminen PDF-tiedostosta.

Ainoa asia, joka meidän on tehtävä, on vetää PDF-tiedosto ikkunaan, jotta voimme välittömästi aloittaa sen lataamisen sivustolle; vaihtoehtona voimme myös käyttää painiketta Valitse PDF-tiedosto (joka avaa tietokoneemme tiedostonhallinnan) tai napsauta toista sivussa olevista Google Drive- tai Dropbox-painikkeista (ladataksesi näihin pilvipalveluihin tallennetun PDF-tiedoston).

Kun tiedosto on ladattu, valitsemme purettavat sivut, järjestämme ne uudelleen kriteeriemme mukaisesti ja aloitamme online-muuntamisen. muutaman minuutin kuluttua meillä on selaimesta ladattu uusi PDF-tiedosto, joka sisältää sivut, jotka päätimme poimia pääasiakirjasta.

Lisää työkaluja PDF-tiedostojen muokkaamiseen

Tähän mennessä nähtyjen ohjelmien ja sivustojen lisäksi voimme valita jonkin seuraavista sovelluksista tai sivustoista, jotta meillä on aina hyvä vaihtoehto sivujen poimimiseen tai poistamiseen PDF-tiedostosta:

 • PDFMate-fuusio: Hyödyllinen ohjelma useiden PDF-tiedostojen yhdistämiseen yhdeksi tiedostoksi, mutta sitä voidaan käyttää myös sivujen poimimiseen PDF-tiedostosta. Voit myös lisätä useita PDF-tiedostoja poimiaksesi sivuja useista tiedostoista yhdessä.
 • PDF Splitter and Merger ilmainen: Erittäin yksinkertainen ohjelma vain parillisten sivujen, parittisten sivujen poimimiseen alueen sisällä tai valituilla sivuilla.
 • PDF2GO: online-sivusto, jossa on lukuisia työkaluja PDF-tiedostojen muokkaamiseen, sivujen purkamiseen ja tarpeettomien poistamiseen.
 • Soda PDF verkossa: toinen sivusto, josta voit poistaa tarpeettomia PDF-sivuja ja luoda siten uuden PDF-tiedoston ladattavaksi.
 • Sejda PDF: Toinen loistava sivusto, jossa voit muokata PDF-tiedostoja poistamalla tarpeettomat sivut tai purkamalla vain haluamasi sivut.

Käytetään niitä kaikkia, jotta voimme arvioida, mikä säilytetään tietokoneellamme tai kumpaa yrityksen PC:llä.

Johtopäätökset

On olemassa todella lukuisia ilmaisia ​​ohjelmia sivujen poimimiseen tai poistamiseen PDF-tiedostosta, ja monia niistä voidaan käyttää yritysympäristössä ilman rajoituksia: voimme näin hallita PDF-tiedostoja täysin ilman, että joudumme maksamaan ylimääräisiä lisenssikustannuksia ammattiohjelmista. (tehokkaita mutta erittäin kalliita, puhumattakaan siitä, että ne on asennettava kaikille työasemille).

Jos haluamme syventää PDF-tiedostojen muokkausohjelmia, suosittelen lukemaan oppaamme -> 10 parasta PDF-muokkausohjelmaa.

Indeksi
 1. 1) PDF24 Creator
 2. 2) PDFFills-työkalut
 3. 3) ApowerPDF
 4. 4) Advanced PDF-apuohjelmat ilmaiseksi
 5. 5) PDFSam
 6. 6) Smallpdf (verkossa)
 7. 7) iLovePDF (online)
 8. Lisää työkaluja PDF-tiedostojen muokkaamiseen
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up