Ohjelmat suurten tiedostojen jakamiseen

Parhaat tietokoneohjelmat tiedostojen lähettämiseen ilmaiseksi muille tietokoneille tai niiden synkronointi verkossa tai jopa Internetin kautta

Jos meillä on erittäin suuria tiedostoja lähetettäväksi monille ihmisille, mutta emme tiedä miten se tehdään, olet iloinen voidessasi tietää, että niitä on niin paljon PC -ohjelmat, joiden avulla voit lähettää suuria ja raskaita kaiken kokoisia tiedostoja, ylittäen siten kaikki postilaatikoissa tai kuuluisimmissa chat -palveluissa olevat rajoitukset.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat ohjelmat suurten tiedostojen jakamiseen, yrittäen asettaa etusijalle esittelemilleen ohjelmille helppokäyttöinen ja ilmainensisällyttämällä luetteloon joitakin vähemmän tunnettuja uutuuksia, jotka varmasti tarjoavat täyden tyydytyksen.

Indeksi

  Sähkepöytä

  Jos lähetettävän tiedoston koko ei ylitä 1,5 Gt, voimme lähettää sen turvallisesti tarjoamalla chatilla Sähke, paras ladattava chat -ohjelma myös PC: lle suoraan virallinen sivusto.

  Sovellusta on todella helppo käyttää ja konfiguroida, koska se ottaa käyttöön ja parantaa kaikkia WhatsAppissa jo nähtyjä ominaisuuksia. Jotta voimme käyttää viestisovellusta, meidän tarvitsee vain asentaa tietty Windows- tai Mac -asiakas, kirjautua sisään henkilökohtaisella puhelinnumerolla (ehkä määrittämällä sähkesovellus suoraan puhelimesta) ja luodaan ryhmä tai keskustelu, kun olet avannut sen jollakin henkilökohtaisista yhteyshenkilöistämme, jotta voimme lähettää suuren tiedoston yksinkertaisesti painamalla paperiliittimen kuvaketta ja valitsemalla tiedostonhallinnan avulla tiedoston.

  Jos haluat lisätietoja Telegramin käytöstä tietokoneissa ja älypuhelimissa, kutsumme sinut lukemaan oppaamme Täydellinen opas sähkeeseen Ja Sähke: Temput, salaisuudet ja piilotetut vaihtoehdot täydellisimmästä viestisovelluksesta.

  Lähetä mihin tahansa

  Toinen erittäin tehokas ohjelma minkä tahansa tiedoston siirtämiseen tietokoneiden ja matkapuhelimien välillä on Lähetä mihin tahansa, jota voimme käyttää verkkopalveluna suoraan virallinen sivusto.

  Lähetä mihin tahansa voit lähettää minkä tahansa suuren tiedoston nopeasti ja nopeasti. Jotta voimme käyttää sitä, meidän tarvitsee vain avata sivusto, paina + -kuvaketta ja valita lähetettävä tiedosto; latauksen lopussa luodaan ainutlaatuinen koodi, jonka voimme jakaa chatissa tai tekstiviestillä. Jokainen, joka käyttää tätä koodia Send Anywhere -sivustolla, voi ladata sen tietokoneelleen ja käyttää palvelupalvelimia eräänlaisena "tiedostojen pysäköintinä".

  Filemail

  Toinen tehokas tapa lähettää suuria tiedostoja on palvelun käyttö Filemail, tavoitettavissa virallinen sivusto.

  Tämän sivuston avulla voit lähettää enintään 5 Gt: n tiedostoja, ja voit valita, lähetetäänkö tiedosto sähköpostitse vai jaetaanko latauslinkki, joten voit lähettää tiedostoja myös chatin kautta. Jotta voimme käyttää palvelua, meidän tarvitsee vain avata sivusto napsauttamalla Lisää tiedostoja tai Lisää kansio, odota materiaalin latautumista ja lähetä lopuksi sähköposti tai linkki oikealle henkilölle.

  Pilvipalvelut

  Voit lähettää erittäin suuria tiedostoja myös käyttämällä pilvitallennuspalvelut, kuten Dropbox, Google Drive ja Onedrive.

  Asentamalla tunnetuimpien pilvipalvelujen asiakkaat (joista myös erottuu pCloud), anna mahdollisuus asentaa ohjelma, joka voidaan pitää kiinteänä tietokoneessa ja joka synkronoi kyseisen kansion tiedostot.

  Jokaisella tietokoneella, jolle ohjelma on asennettu ja sama tili on määritetty, on aina samat tiedostot kyseisessä kansiossa ja siirrot voidaan määrittää automaattisesti. Tiedostot ovat myös saatavilla omilla verkkosivuillaan, jolloin ne on myös helppo lähettää muille ihmisille jakotoiminnon kautta.

  Muut palvelut suurten tiedostojen jakamiseen

  Tähän mennessä nähtyjen palveluiden lisäksi voimme käyttää myös yhtä alla olevista vaihtoehdoista, jotta voimme jakaa suuria tiedostoja helposti:

  • Resilio Sync: yksi parhaista ohjelmista suurten tiedostojen lähettämiseen hajautetun P2P -tekniikan kautta, kuten myös oppaassamme näkyy Synkronoi tiedostot tietokoneiden välillä suoraan ilman rajoituksia (ilman pilveä).
  • Synkronoidaan: avoimen lähdekoodin vaihtoehto Resilio Syncille, toimii hyvin samalla tavalla, jolloin voit jakaa minkä tahansa tiedoston tai kansion suoran P2P -vaihdon kautta. Synkronoinnista voimme lukea oppaamme Luo henkilökohtainen pilvipalvelin tietokoneellesi rajoittamaton ja ilmainen.
  • Pizza -tiedosto: on yksi parhaista ohjelmista siirtää tiedostoja Windows- ja Mac -tietokoneiden välillä, joka on suunniteltu toimimaan LAN -verkoissa, mutta jonka avulla voit lähettää myös suuria ja raskaita tiedostoja P2P -muodossa.
  • Teamviewer: maailman eniten käytetty etätyöpöytäohjelma mahdollistaa myös tiedostojen siirtämisen ohjattuihin tietokoneisiin käyttämällä eräänlaista FTP -siirtoa käytössä olevan tietokoneen ja etäohjattavan tietokoneen välillä.
  • Mega Sync: tiedostonjakopalvelun hallintaohjelma Mega Cloud, joka voi toimia todella hyvin sellaisten tiedostojen lähettämisessä, jotka ovat myös ladattavia jakelulinkkien vastaanottajien tarvitsematta asentaa mitään. Mega tarjoaa mahtavan 50 Gt vapaata tilaa ja erittäin luotettavan suojaustekniikan, joten se on todella antelias kaikilta osin.

  Jos tarkoituksemme on lähettää suuria sähköpostiliitteitä, suosittelemme, että luet myös perusteellisen tutkimuksen Lähetä suuria tiedostoja sähköpostitse.

  Päätelmät

  Erittäin suurten tiedostojen lähettäminen on tullut paljon helpommaksi kuin aikaisemmin, myös kuituoptisen yhteyden leviämisen ansiosta (mikä on tehnyt 1 Gt: n tiedostojen siirroista paljon tehokkaampia). Mukavuuden vuoksi voimme käytä Telegramia lähettääksesi enintään 1,5 Gt: n tiedostoja, kun taas suuremmissa tiedostoissa voimme luottaa verkkotiedostojen lähetyspalveluihin tai käyttää pilvipalveluja niiden tallentamiseen ja jakamiseen myöhemmin.

  Saat lisätietoja oppaistamme Sivustot, joilla lähetetään suuria tiedostoja Internetin kautta ilman rajoituksia suoralla P2P -lähetyksellä todella voimakas ja Siirrä tiedostoja tietokoneesta Wifi -verkkoon ilmaiseksi ilman rekisteröintiä, kaapeleita tai ohjelmia.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up