Ohjelmat taustan poistamiseksi valokuvista ja kuvista

PC-ohjelmat, jotka poistavat valokuvan taustan nopeasti, jotta esine erottuu joukosta tai tehdään läpinäkyviä kuvia ilman taustaa

Taustan poistaminen valokuvasta hahmon, kasvojen tai valokuvassa esitetyn henkilön korostamiseksi on hyvin yksinkertainen toimenpide, erityisesti käyttäjille, jotka harjoittelevat kuvankäsittelyä päivittäin.

Jos olemme uusia valokuvien muokkauksen maailmassa ja pelkäämme, ettemme ole tehtäviemme tasalla, meidän ei tarvitse huolehtia: oikeilla ohjelmilla voimme poistaa taustan valokuvista ja kuvistajonka tulokset ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin kuvankäsittelyn ammattilaisten saavuttamat tulokset.

Tässä oppaassa osoitamme siksi, mitä ne ovat parhaat ohjelmat ja sivustot taustan poistamiseen nopeasti ja helposti. Näin voimme tehdä valokuvistamme ainutlaatuisia ja voimme myös tehdä hauskoja valokuvamontaaseja palauttamalla ystävän tai sukulaisen kasvot.

1) Poista tausta GIMP:llä

Ilman Photoshopin ostamista voimme poistaa taustan valokuvista ja kuvista ilmaisella ohjelmalla LINKUTTAA.

Kun olet asentanut ohjelman tietokoneelle, avaa GIMP Käynnistä-valikosta, vedä ohjelmaan kuva tai valokuva, josta haluat poistaa taustan, paina valikon yläosassa Valitse ja painamme kohdetta Pikamaski päälle/pois.

Kuvassa käytetään punaista suodatinta, joka on hyödyllinen tarkassa valinnassa; jatkaaksesi painamme instrumentin kylkeä Polut työkalu ja piirrämme polun (piste pisteeltä) sen kuvan osan viereen, jonka haluat tallentaa.

Kun olet sulkenut polun, paina valikon yläosassa Valitsepainamme Pikamaski päälle/pois ja sen jälkeen ääneen Radalta tallennettavan kuvan osan ääriviivat; Nyt ei jää muuta kuin poistaa tausta painamalla yläosaa uudelleen Valitsenapsauttamalla Käänteinen ja lopuksi painikkeen painaminen POISTAA tai OF THE näppäimistöllä.

Kopioi valokuvan ehjä osa painamalla kohdetta uudelleen Käänteinen (valikosta Valitse) ja käytämme CTRL+C saada kopio leikatusta kuvasta leikepöydälle; Vaihtoehtoisesti voimme tallentaa kopion valokuvasta ilman taustaa painamalla valikkoa Tiedosto ja paina valikkoa Vie nimellä.

2) Pikaohjelmat taustan poistamiseksi

GIMP on paras ilmainen ohjelma taustan poistamiseen mistä tahansa valokuvasta, mutta se voi silti olla vaikeaa niille, jotka eivät ole koskaan aiemmin käyttäneet kuvankäsittelyohjelmaa (vaikka toimenpide on kaiken kaikkiaan hyvin yksinkertainen).

Jos et todellakaan halua käyttää GIMPiä, alla näytämme sinulle parhaat ilmaiset Windows-ohjelmat poistaa taustan automaattisesti kuvista.

InstantMask

Yksi parhaista ohjelmista valokuvan taustan poistamiseen korostamalla tietty kohde on InstantMask.
Ohjelma on erittäin yksinkertainen käyttää: valitsemme vihreällä siveltimellä kuvan, jonka haluamme poimia, ääriviivat tai tallennettavat kasvot; valitsemme sen sijaan punaisella siveltimellä kuvan reunan, jolloin kaikki sen takana oleva poistetaan.

Lopulta, kun olemme valinneet ääriviivat hiirellä (ja vakaalla ja tarkalla kädellä), voimme saada otteen valokuvasta ilman enempää taustaa.

Kuvaleikkausopas

Toinen kelvollinen ohjelma taustan poistamiseen kuvista on Kuvaleikkausopas.
Tämä ohjelma tarjoaa yksinkertaisen käyttöliittymän poista valokuvan tausta ja pura kuva se kiinnostaa.

Jatka painamalla -painiketta Leveä reuna aktivoida rajaustoiminnon hiirellä. Kun reuna on rajattu, painamme painiketta Erillinen muodostaa kapea valikoima valitusta kuvasta; Tässä vaiheessa voit tehdä valokuvaan pieniä korjauksia hiiren oikealla painikkeella.

Lopuksi painaminen Vaikutustausta jää pois ja se voidaan korvata värillisellä tekstuurilla, seinällä tai muun tyyppisellä kuvalla.

Ilmainen kloonileimatyökalu

Ilmainen kloonileimatyökalu on helppo kuvankäsittelyohjelma, jonka avulla voit myös poistaa ei-toivottuja elementtejä valokuvasta.
Ohjelma sopii erinomaisesti myös esineiden kopioimiseen, vikojen, naarmujen ja täplien poistamiseen kuvasta.

Jos haluat poistaa taustan, toimi samalla tavalla kuin Photoshopissa: sinun on valittava alue ALT-näppäimellä ja luotava alueesta klooni ja kopioitava se toiselle alueelle.

3) Sivustot taustan poistamiseksi

Jos emme halua käyttää ohjelmia PC:llä tai käytössä olevalla tietokoneella on vain selain työvälineenä, voimme käyttää kelvollisia verkkosovelluksia taustan poistamiseksi valokuvista ja kuvista tarvitsematta asentaa mitään tietokoneellemme.

Leikkaa taikuutta

Paras verkkosivusto, jota voimme käyttää tähän tarkoitukseen, on ehdottomasti Leikkaa taikuutta.
Clipping Magicin avulla meillä on käytettävissä verkkosovellus, jonka avulla voit helposti poistaa taustan mistä tahansa kuvasta tai valokuvasta ja tehdä siitä läpinäkyvän.

Voit käyttää palvelua lataamalla valokuvan, merkitsemällä säilytettävän osan vihreällä ja poistettavan osan punaisella, niin sivusto jatkaa automaattisesti taustan poistamista, mikä parantaa aihetta, jonka olemme päättäneet säilyttää.

Poista.bg

Poista.bg on toinen kelvollinen ilmainen online-palvelu, joka on tarkoitettu taustan poistamiseen mistä tahansa kuvasta.
Remove.bg käsittelee valitun valokuvan automaattisesti ja lyhyessä ajassa poistaen kaiken taustan ja saamalla etualalla olevan henkilön tai kohteen erottumaan.

Taustan poisto toimii erittäin hyvin, koska kuvasta poistetaan kaikki mikä ei ole ihmishahmoa.

Muokkaa valokuvia ilmaiseksi

Muokkaa valokuvia ilmaiseksi on toinen sivusto, jonne voit ladata valokuvasi poistaaksesi taustan erittäin ammattimaisella tavalla.
Sivusto alkaa analysoimalla valokuvaa ja esittelee sitten vaihtoehdot taustan poistamiseksi pääkohteen takaa parhaan ratkaisun valitsemiseksi. Voit myös siirtää kohdistinta sisällyttääksesi tai jättääksesi pois tiettyjä osia kuvasta.

Lopulta voimme tallentaa uuden kuvan ilman taustaa myös PNG-muodossa.

Vance AI

Vance AI -taustanpoistoaine käyttää tekoälyä ja syväoppimista poistaakseen kaiken valokuvien taustalla näkyvän automaattisesti ja tarkasti.
Voit käyttää sitä ilmaiseksi ja kaikki verkossa lataamalla kuvan sivustolle tietokoneeltasi ja käsittelemällä sen, jotta voit ladata saman kuvan uudelleen ilman taustaa.

Valosakset

Valosaksetverkkosovellus, jota käytetään asentamatta mitään, ja sen valikossa on "Geek"-niminen erityinen toiminto nimeltä "Smart CutOut".
Toiminto on identtinen aiemmin nähdyn InstantMaskin kanssa: joudumme käyttämään punaista ja vihreää sivellintä ääriviivojen piirtämiseen ja poistamaan esineitä ja taustaa poimimaan valokuvasta osan kuvasta.

Johtopäätökset

Kuten olemme nähneet, ratkaisuja taustan poistamiseen valokuvista ja kuvista automaattisesti on todella lukuisia, meidän on vain valittava, millä alustalla toimimme ja haluammeko käyttää jotain välittömämpää vai jotain ammattimaisempaa ja tarkempaa (kuten GIMP) .

Toisessa oppaassa näimme kuinka suurentaa kuvia laadun heikkenemättä; Jos haluamme syventää valokuvankäsittelyn tärkeimpiä näkökohtia, suosittelemme, että luet oppaamme korosta väriä muuttamalla valokuva mustavalkoiseksi ja varten sumentaa kuvaa korostaaksesi osan valokuvasta ja jättää loput taustalle.

Indeksi
 1. 1) Poista tausta GIMP:llä
 2. 2) Pikaohjelmat taustan poistamiseksi
  1. InstantMask
  2. Kuvaleikkausopas
  3. Ilmainen kloonileimatyökalu
 3. 3) Sivustot taustan poistamiseksi
  1. Leikkaa taikuutta
  2. Poista.bg
  3. Muokkaa valokuvia ilmaiseksi
  4. Vance AI
  5. Valosakset
  6. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up