Ohjelmat tulostettavan kalenterin luomiseen

Ohjelmat kunkin vuoden tai kuukauden kalenterin tulostamiseen italiaksi päivitetyillä lomapäivillä

Jokaisen uuden vuoden alussa voimme luoda henkilökohtaisen kalenterimme tulostettavaksi suoraan kotona erityisillä ohjelmilla, jotka on suunniteltu luomaan välittömästi kaikki vuoden kuukaudet ja lisäämään sitten kuvia, tiettyjä päivämääriä tai lisätietoja (kuten pyhät tai suuret tiedot). lomat).

Seuraavasta oppaasta löydämme parhaat ohjelmat kalenterin luomiseen tulostettavaksi suoraan kotona, käyttämällä tähän tarkoitukseen mitä tahansa Windows-käyttöjärjestelmällä varustettua PC:tä tai kannettavaa tietokonetta ja minkä tahansa tyyppistä tulostinta (mieluiten mustesuihkutulostusta, koska meidän on myös tulostettava värejä).

Microsoft Excel

 

Toimistoissa eniten käytetty tapa luoda kalenteri lennossa on käyttää Microsoft Excel, Microsoft Office -ohjelmistoon integroitu taulukkolaskentaohjelma. Voit luoda kalenterin Excelillä avaamalla ohjelman ja napsauttamalla valikon reunaa Uusi ja kirjoitamme hakukenttään Kalenteri.
Ohjelma näyttää hyödyllisiä kalenterimalleja toimistoon, kouluun tai muuhun toimintaan, valmiina täytettäväksi tai mukautettavaksi tarpeidemme mukaan. Ladattavan mallin valinnan jälkeen aukeaa Excel-sivu muokattavine soluineen: useimmissa tapauksissa riittää vuosi, lähtöpäivä ja valokuvat koristelemaan Excelin ehdottamia laatikoita.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka luoda kalenteri excelissä ja parhaimmillaan Word-, Excel- ja Powerpoint-kalenterimallit.

Rauhoitu

Rauhoitu on suunniteltu luomaan erityyppisiä kalentereita henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.
Kun olet ladannut ja asentanut ohjelman Windowsiin, valitse tulostettavan kalenterin malli: vuosittain, kuukausittain, puolivuosittainkuukausittain jossa on tilaa kirjoittaa tai kuukausittain kuvan tai valokuvan kanssaihanteellinen muoto seinäkalenterille.

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ohjelma on kirjoitettu englanniksi, koska myös kalenteri perustuu Windows-kieleen ja on siksi italiaksi. Mallin valinnan jälkeen voit lisätä lomapäiviä siirtymällä ylävalikkoon Ekstrat ja painamalla ylös Lomat ja sitten ylös Internet-päivitys ladataksesi Italialainen lomakalenteri.

Kalenterin mukauttamiseen vasemmalla puolella on painikkeita. Voit valita näytettävän vuoden ja kuukauden, tulostettavan arkin muodon eli koon, marginaalit, reunat ja fontin. osiossa Kuvaeditori kyllä ​​sinä voit lisää valokuva vetämällä kuvatiedostoa tyhjään tilaan ja päättämällä zoomauksen koko ja sijainti.

Photo Calendar Maker

 

Ammattimainen ja täydellinen ohjelma tulostettavan kalenterin luomiseen Photo Calendar Makerladattavissa ilmaiseksi kaikkiin Windows-tietokoneisiin.
Photo Calendar Maker -sovelluksella voimme luoda todella upeita kalentereita, joiden mallit on suunniteltu lisäämään paljon enemmän valokuvia jokaiselle kalenterisivulle tai saman kannelle. Sovelluksen avaamisen jälkeen valitsemme vuoden ja muokkaamme kuukausittain yksitellen saadaksemme ainutlaatuisen kalenterin laatuaan.

Työn päätyttyä voimme joko tallentaa kalenterin (malliksi seuraaville vuosille) tai painaa yläreunassa olevaa näppäintä Tulosta ja aloita välittömästi uuden kalenterin luomiseen tarvittavien 12 arkin tulostus.

Calendarlabs (verkossa)

 

Lataamatta mitään voimme luo kalenteri tulostettavien kuvien kanssa käyttämällä sivuston tarjoamaa palvelua kalenterilaboratoriot.
Calendarlabs-verkkosivustolta on mahdollista ladata valokuva, joka toimii kunkin kuukauden sivun otsikkona ja mukauttaa kalenteria maasi, mukaan lukien Italian, juhlapäivien mukaan. Tällä hetkellä se on yksi parhaista tavoista luoda nopeasti kalenteri ilman, että sinun tarvitsee edes ladata ohjelmaa paikallisesti tietokoneellesi, koska se tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut suoraan selaimesta.

Paina mukautuksen lopussa Luo valokuvakalenteri nähdäksesi esikatselun luomastamme kalenterista, jatka sitten kunkin sivun lataamista ja tulostamista tietokoneeseen liitetyn tulostimen avulla.

PicallyCalendar (online)

 

Toinen sivusto, jossa voimme luoda nopeasti mukautetun kalenterin ilman, että meidän tarvitsee ladata mitään tietokoneellemme, on Kuvallinen kalenteri.
Avaamalla tämän sivuston saamme heti esikatselun kalenterista ja erilaisista vaihtoehdoista vasemmalla. Saatavilla olevista vaihtoehdoista voimme muuttaa kalenterin teemaa, valita sisään lisättävät kuvat, asettaa kalenterin kuukauden ja vuoden, viikon alun, fontin ja Italian juhlapäivät.

Jos olemme tyytyväisiä tulokseen, paina alas Lataa kalenteri tallentaaksemme uuden kalenterin tietokoneellemme, jotta voimme tulostaa sen milloin tahansa.

Johtopäätökset

 

Kalenterin tekeminen kotona on todella yksinkertaista oppaassa näkyvillä sovelluksilla ja sivustoilla, minkä ohjelman valitsetkin, saat kaikki työkalut tee kiva kalenterivaikka emme olisikaan suuria tietokoneasiantuntijoita.

Suoraan luomallamme kalenterilla voimme antaa persoonallisen vaikutelman esineelle, joka on niin yleinen monissa italialaisissa kodeissaunohtamatta, että se on erinomainen lahjaidea uudelle vuodelle (kalenteri valokuvilla lahjoittavaksi läheisillesi).

Jos haluat tulostaa kalenterin julisteen kokoiseksi, voit käyttää ohjelmistoa, kuten Rastebator luoda julisteita ja mainostauluja (suuria kuvia) tulostettavaksi tai lue artikkelimme luomisesta Kauniita kalentereita tulostettavaksi seinältä ja seiniltä.

Indeksi
  1. Microsoft Excel
  2. Rauhoitu
  3. Photo Calendar Maker
  4. Calendarlabs (verkossa)
  5. PicallyCalendar (online)
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up