Ohjelmien siirtäminen Windows-tietokoneesta toiseen

Oletko koskaan perääntynyt viime hetkellä, kun harkitsit siirtymistä uuteen tietokoneeseen? Yksi syy, miksi ihmiset eivät kasva pois rakkaudestaan ​​vanhoihin kannettaviin tietokoneisiin, on heidän mukavuusalueensa. Tiedostot ja räätälöidyt asennukset herättävät tutun tunteen ja helppouden, joista monet eivät ole valmiita eroamaan.

Ohjelmien siirtäminen tietokoneiden välillä on ollut olemassa levykkeiden ja CD-levyjen aikakaudesta lähtien. Vaikka offline-menetelmät eivät ole kokonaan kadonneet (ja ne eivät maksa sinulle mitään), useimmat meistä ovat liian kiireisiä manuaaliseen nostamiseen. Onneksi ympärillä on sovelluksia, joilla seulotaan kaikki sotkuiset vanhat sovelluksemme ja ladataan ne upouuteen tietokoneeseen. Katsotaanpa muutamia niistä.

Käytettävän PC-siirtotyökalun päättäminen

Zinstall Win Win on tällä hetkellä markkinajohtaja Windows PC-siirtoratkaisuissa, joka toimii koko Windows-valikoimassa XP:stä Windows 10:een. Tämä sopii erinomaisesti, jos etsit nopeaa ja helppoa tietokoneesi koko tutun ympäristön siirtoa. Vaikka ohjelmisto on käyttäjäystävällinen, se on myös jyrkkä hinta.

Jos haluat säästää rahaa, Laplinkin PCmover Professional tekee hyvää työtä avustetun muuttoliikkeen kanssa. Se on myös Microsoftin suosittelema siirtoratkaisu, ja sen mukana tulee 30 päivän rahat takaisin -takuu. Siirtorajoituksia on muutamia. Esimerkiksi kun olet siirtymässä uuteen käyttöjärjestelmään. Muutaman tulostimen laitteisto-ohjaimet eivät myöskään välttämättä siirry sujuvasti. PCmover Express, alennusversio koko ohjelmistosta, maksaa vielä vähemmän, mutta sillä on hyvin rajalliset sovellukset tuotteen ominaisuuksien suhteen.

EaseUS Todo PCTrans Pro ratkaisu on toinen yhden napsautuksen PC-siirtoratkaisu, josta keskustellaan täällä.

1. Laplinkin PCmover Professional

PCmover tulee asentaa molempiin tietokoneisiin, ja se on voimassa rajoittamattomiin siirtoihin oston jälkeen. Tervetuloa-näytön tietojen mukaan et voi siirtää ohjelmiasi uudesta käyttöjärjestelmästä vanhempaan. Ohjattu asennustoiminto on myös otettava käyttöön molemmissa tietokoneissa, ja se on yhdistettävä saman lähiverkon kautta.

Seuraavassa vaiheessa saat valita tiedostojen ja sovellusten siirtotavan. Saatat tarvita Windows Upgrade Assistantin apua, jos siirryt alemmasta Microsoft-käyttöjärjestelmästä.

Kun valitset PC-tietokoneen siirron, sinun on vahvistettava vanhempi tietokone, josta ohjelmat ovat peräisin. Ohjelmisto kehottaa sinua automaattisesti valitsemaan "uuden tietokoneen" siirtovaiheessa.

Ennen siirron valmistamista sinun on valittava yhteystapa. Voit siirtää offline-tilassa käyttämällä Laplinkin siirtokaapelit tai tiedostojen tallennuslaitteiden, kuten CD-levyjen tai USB-tikkujen kautta. Seuraavassa kuvakaappauksessa valitsimme Wi-Fi- tai langalliset LAN-verkot.

PCmover alkaa analysoida vanhemman PC:n olemassa olevia tiedostoja ja ohjelmia.

Kun olet valmis, se kehottaa sinua määrittämään siirron. Voit myös valita sähköposti- ja tekstiviestihälytyksiä. Kun olet siirtynyt uuteen tietokoneeseen, ohjelmisto on asennettava uudelleen. PCmover voi havaita vanhan tietokoneen saman lähiverkon kautta ja jatkaa sitten sovellusten täydellistä (tai valikoivaa) siirtoa. Ohjelman koosta ja Internetin nopeuksista riippuen koko siirto voidaan suorittaa neljästä kuuteen tuntiin.

2. EaseUS Todo PCTrans Professional

EaseUS Todo PCTrans Pro -ratkaisu maksaa lähes saman verran kuin PCmover, ja se on saatavana osoitteesta virallinen nettisivu. Ilmaisessa versiossa voit valita vain kaksi sovellusta.

Kaikki asennuksesta siirtonopeuksiin tuntuu jokseenkin samanlaiselta kuin edellisessä osassa.

Pieni ero kuitenkin on. Toisin kuin vaiheittaiset PCmover-kokoonpanot yksittäisille PC:ille, PCTrans pitäisi antaa toimia molemmissa tietokoneissa samanaikaisesti. Vaiheita on huomattavasti vähemmän.

Jos PCTrans ei jostain syystä tunnista vanhempaa tietokonetta, käytä +-etuliitettä IP-osoitteen kanssa. Kun se on tunnistettu oikein, paina "Yhdistä" ja istu alas, kunnes siirto on valmis.

Johtopäätös

Riippumatta siitä, mitä siirtoratkaisua käytät, on suositeltavaa valita ammattikäyttöön tarkoitettu versio perus-/ilmaisversion sijaan. Useita käyttäjiä palvelevat yritysversiot ja tietokoneet tulevat olemaan edullisempia pienille ja keskisuurille yrityksille.

Onko sinulla kokemusta tietystä PC-PC-siirtoratkaisusta? Kerro meille kommenteissa.

Indeksi
  1. Käytettävän PC-siirtotyökalun päättäminen
  2. 1. Laplinkin PCmover Professional
  3. 2. EaseUS Todo PCTrans Professional
  4. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up