Ole vuorovaikutuksessa musiikkisi kanssa: parhaat rytmipelit

2000-luvun lopun kukoistusajankohdasta huolimatta rytmipelit ovat unohtuneet vuosien varrella. Tämä on sääli, koska rytmipelilaji on vilkas, ja joitain parhaita pelejä, joita olen nähnyt lajissa, on tullut viime vuosina.

Uuden kiinnostukseni mukaan rytmipeleihin näytän sinulle parhaan, mitä tyylilaji tarjoaa tänään.

Indeksi

  Ääniurf 2

  Vuorovaikutus musiikkisi kanssa: parhaat rytmipelit 2000-luvun lopun kukoistusajankohdasta huolimatta rytmipelit ovat vuosien varrella heikentyneet. Faneille tämä on paras genren tällä hetkellä tarjoama.

  Alustat: PC, Mac, Linux (Steamin kautta)

  Vuonna 2008 Audiosurf otti myrskyn Internetiin innovaatioiden avulla rytmipelilajissa. Se teki tämän sallimalla käyttäjien käyttää paikallisesti tallennettuja kappaleitaan raidan luomiseen ja olemalla yleensä hauska ja hyvin suunniteltu.

  Varhaisen Guitar Hero- ja YouTube-pelien aikakaudella Audiosurf oli hitti paitsi pelinä ihmisille, myös nähdäksesi uskomattomat näkymät suosikkikappaleesi soitetaan aivan edessäsi , paljon enemmän visuaalista katselua kuin mitä hänen aikalaisensa tarjoavat.

  Audiosurf 2 ottaa tämän peruskäsitteen ja saa sen jopa yksitoista hienostuneella ja modernilla grafiikalla, lukuisilla uusilla pelimoodeilla ja parannuksilla, jotka tekevät alkuperäisestä pelistä vanhentuneen, paremman ja tarkemman online-rankingjärjestelmän, kyvyn toistaa kaikki kappaleet käytännössä YouTube ja lisäämällä käyttäjien luomia modeja, joiden avulla he voivat muuttaa pelin ulkoasua, ääniä ja toistoa.

  Rock-yhtye 3/4

  Vuorovaikutus musiikkisi kanssa: parhaat rytmipelit 2000-luvun loppupuolella tapahtuneesta noususta huolimatta rytmipelit ovat romahtaneet vuosien varrella. Faneille tämä on paras genren tällä hetkellä tarjoama.

  Alustat: Xbox 360, Playstation 3, Wii (3), PlayStation 4, Xbox One (4)

  Vaikuttavista rytmipeleistä puhuen, Guitar Hero- ja Rock Band -sarjat ovat tuoneet tyylilajin yleiseen tietoisuuteen Harmonix-studion kekseliäisyyden ansiosta. Vaikka Guitar Hero -pelit ovat myös hienoja, keskustelemme tämän luettelon vuoksi vain tämän kehittäjän kahdesta tänään merkityksellisestä pelistä: Rock Band 3 ja 4.

  Rock Band 3 on tärkeä, koska sillä on suurin Rock Band -kirjasto (toimittajan syvien taskujen ansiosta) ja huolimatta lukemattomista Rock Band 4: een tuotetuista graafisista ja pelattavista parannuksista. Kapeampi joukko alustoja ja paljon rajoitetumpia kappaleita, joista valita myyntiin todella vaikeaa.

  Merkintä : Ainoa tapa päästä Rock Band 4: n koko kirjastokokoelmaan on saada ne laittaa Rock Band 3: een PS3: lla tai Xbox 360: llä ja siirtää ne sitten Rock Band 4: lle PS4: llä tai Xbox Onella.

  Tämä on merkittävä haittapuoli, koska paitsi Wii-käyttäjät jäävät ilman päivityspolua, mutta jos päätät liittyä sarjaan Rock Band 4: ssä, sinut jätetään olennaisesti pois vuosien sisällöstä, johon sinulla on ollut pääsy! kautta Rock Band 3!

  Tämän lisäksi Rock Band 3 ja 4 ovat vertaansa vailla olevilla tavoilla olla osapuolipelejä, ja kiitos siitä, että kehittäjät itse ovat vastuussa kappaleiden kartoittamisesta, näiden pelien etenemisraita on tyypillisesti paljon tarkempi kuin automaattinen sukupolvi pelejä, kuten Audiosurf.

  Audiosuoja

  Vuorovaikutus musiikkisi kanssa: parhaat rytmipelit 2000-luvun lopun noususta huolimatta rytmipelit ovat romahtaneet vuosien varrella. Faneille tämä on paras genren tällä hetkellä tarjoama.

  Alustat: Vaatii PC: n, VR-kuulokkeet + liikeohjaimen

  Audioshield on utelias peto. Se toimii Audiosurf 2: n kaltaisella moottorilla ja sen tarjoaa sama kehittäjä, mutta peli on täysin erilainen sen ansiosta, että sillä on mahdollisuus käyttää VR-kuulokkeita ja liikesäätimiä.

  Vaikka Audioshieldillä on monia samoja ominaisuuksia kuin serkullaan (mod-tuki, omien kappaleiden käyttö jne.), Se eroaa hyvin sen pelattavuudesta. Käyttäjät käyttävät VR-kuulokkeita ja kaksoisliikeohjaimia, jotta niitä voidaan käyttää "kilpinä" kappaleen etenemisen kanssa synkronoitujen maalin roiskeita vastaan. Audioshield on ylivoimaisesti houkuttelevin esimerkki rytmipeleistä tässä luettelossa, ja suosittelen lämpimästi, että katsot alla olevaa videota sen pelattavuuden arvostamiseksi.

  Vuorovaikutus musiikkisi kanssa: parhaat rytmipelit 2000-luvun loppupuolella tapahtuneesta noususta huolimatta rytmipelit ovat romahtaneet vuosien varrella. Faneille tämä on paras genren tällä hetkellä tarjoama.

  Rocksmith 2014

  Vuorovaikutus musiikkisi kanssa: parhaat rytmipelit 2000-luvun lopun noususta huolimatta rytmipelit ovat romahtaneet vuosien varrella. Faneille tämä on paras genren tällä hetkellä tarjoama.

  Alustat: PC (Windows, Mac), PS3, PS4, 360, Xbox One

  Rocksmith 2014 on niin nimetty, koska se on jatkoa aiemmin julkaistulle Rocksmith-nimikkeelle, mutta en halunnut lisätä loppuun "2" ja uhata pelotella käyttäjiä, jotka eivät ole koskaan ennen soittaneet. Ja kyllä, tästä kirjoituksesta tammikuussa 2017 Rocksmith 2014 on edelleen viimeisin otsikko ja todennäköisesti jonkin aikaa, koska se saa edelleen sisältöpäivityksiä.

  Tietysti tämä jättää kysymyksen: mikä on Rocksmith?

  Lyhyesti sanottuna Rocksmith on suunniteltu opettamaan sinua soittamaan kitaraa - erityisesti sähkökitaroita ja bassoja oheislaitteen kautta, jonka avulla käyttäjät voivat liittää todelliset instrumenttinsa suoraan tietokoneeseen tai konsoliin. Rocksmith on täynnä oppitunteja kitaran soittamisesta satojen kappaleiden kanssa, jotta pelaajat oppisivat todelliset luut DLC: n kautta.

  Guitar Hero ja muut vastaavat opettavat vain rytmiä ja parantavat käsien ja silmien koordinaatiota. Rocksmithin tavoitteena on opettaa soittamaan musiikkia, ei pelkästään pelaamaan yksinkertaistetulla kitaraohjaimella juhlissa, ja siksi se on erittäin suositeltavaa, etenkin niille, jotka haluavat oppia soittamaan kitaraa.

  Tai ylös!

  Vuorovaikutus musiikkisi kanssa: parhaat rytmipelit 2000-luvun lopun kukoistuskaudesta huolimatta rytmipelit ovat vuosien varrella heikentyneet. Faneille tämä on paras genren tällä hetkellä tarjoama.

  Alustat: PC (Windows, Mac), Android, iOS, Windows Phone

  Tai ylös! on erittäin suosittu ilmaisohjelmien otsikko ja ainoa tämän listan rytmipeleistä, joka on täysin ilmainen. Vaikka sitä voidaan hallita monin eri tavoin, useimmat ihmiset näyttävät mieluummin pelaavan grafiikkatablettien kanssa, joten tätä peliä suositellaan erityisesti ihmisille, jotka jo tekevät digitaalista taidetta. Muuten voit silti pelata sen kanssa, mutta hiiren tai kosketusnäytön käyttö vaatii paljon enemmän säätöjä ja on paljon vähemmän luonnollista.

  Sen lisäksi, Osu! Se ei ehkä ole yhtä suuri tai vaikutusvaltainen kuin muut tämän luettelon nimikkeet, mutta se on erittäin suosittu sellaisena kuin se on ja tarjoaa laillisesti nautittavan pelikokemuksen. Lisäksi melkein kaikille kappaleille on käyttäjän luomia beatmapeja, joten on monia tapoja nauttia musiikistasi tämän pelin avulla!

  NecroDancer-krypta

  Vuorovaikutus musiikkisi kanssa: parhaat rytmipelit 2000-luvun lopun kukoistusajankohdasta huolimatta rytmipelit ovat vuosien varrella heikentyneet. Faneille tämä on paras genren tällä hetkellä tarjoama.

  Alustat: PC (Windows, Mac, Linux), iOS, PS4, PS Vita

  Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Crypt Of The NecroDancer! Outo nimi, jonka tiedän, mutta pohjimmiltaan tämä peli on rogue dungeon sekoitettuna brutaaliin pelimekaniikkaan. Liikkesi, hyökkäyksesi, pisteet - kaikki riippuu siitä, kuinka hyvin voit pysyä mukana pelin mukautetuissa vihjeissä, kun tutkit vankityrmää.

  Senkin jälkeen, kun olet voittanut pääpelin ja nauttinut kaikesta sen tarjoamasta hahmosta ja hauskuudesta, voit tuoda mukautettua musiikkia (ainakin PC: llä), joka näyttää toimivan erittäin hyvin!

  Johtopäätös

  Etsitpä sitten visuaalista juhlaa suosikkikappaleidesi kanssa, hämmästyttävää juhlaelämystä, syvällistä opetustyökalua tai jopa omituista vankityrmää, uskon, että tämä artikkeli antaa sinulle laajan valikoiman rytmikokemuksia. .

  Korkein suositukseni on Audiosurf 2, mutta sinulla voi olla muita mieltymyksiä. Se on hieno myös. Kirjoita kommenttisi ja kerro minulle, mikä peli tässä luettelossa kiinnostaa sinua eniten!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up