Oletusmuistin muuttaminen Androidissa

On monia tapoja siirtää Androidin sisäiseen muistiin asennetut sovellukset SD -kortille asennamme mobiililaitteeseemme tai tablet -laitteeseemme. Tässä kuitenkin selitämme kuinka muuta oletustilaa Androidissa jotta ne asennetaan automaattisesti valitsemasi muistiin.

Indeksi

  Miksi muuttaa Androidin oletustilaa?

  Useimmissa matkapuhelimissa tämä on välttämätöntä, koska käyttäjillä on tavallista, että niiden sisäinen muisti loppuu hyvin lyhyessä ajassa, vaikka he olisivat asentaneet monia sovelluksia, pelejä, heillä on liikaa valokuvia jne. Kohteeseen muuta Androidin oletustilaa Voit asentaa kaiken suoraan matkapuhelimesi microSD -kortille säästää mobiilimuistia eikä saa sitä ärsyttävää viestiä sisäinen muisti ei riitä.

  Koska monet matkapuhelimet, joilla on Android 4.0 tai uudempi on hyvin pieni muisti, se loppuu nopeasti, kun asennat 2 tai 3 sovellusta, joten päivitys, jonka avulla voit muuttaa oletustilaa. Toisin sanoen, jos haluat, että microSD -kortti on päämuisti ja sisäinen muisti toissijainen, se on nyt mahdollista, mikä aiheuttaa sen, että kun uusi päivitys asennetaan, se tekee sen automaattisesti matkapuhelimen SD -kortille. Sinun on pidettävä se mielessä jotta se toimisi, sinun on asennettava laitteeseen muisti.

  Kuinka muuttaa oletustilaa Androidissa

  Tämä on hyvin yksinkertaista, sinun on vain noudatettava seuraavia vaiheita:

  1.- Sinun on avattava valikko asetukset laitteestasi.

  2.- Nyt sinun on mentävä osoitteeseen Muisti.

  3.- Nyt sinun täytyy valitse Oletustila. Kun valitset tämän vaihtoehdon, Sinun on valittava haluamasi muisti, johon kaikki sovellukset asennetaan automaattisesti.

  Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää muuta oletustilaa Androidissa. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, voit jättää meille kommentin ja me autamme sinua.

  Asenna sovelluksia microSD -laitteeseen Androidilla

  Tässä vaiheessa meidän on sanottava, että päivityksen jälkeen Android 4.0 On mahdollista muuttaa oletusmuistia niin, että jos haluat, se on kortti micro SD on tärkein tiedostoja tai sovelluksia vastaanotettaessa, ja sisäinen muisti on toissijainen, voit tehdä sen. Etuna on, että älypuhelimesi ei tarvitse olla juurtunut tai jotain sellaista. Tiedostot, asiakirjat, valokuvat, videot ja sovellukset asennetaan microSD -kortille, joten voit hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

  Vapauttaaksesi suuren tilan laitteen alkuperäisestä tallennustilasta suosittelemme, että siirrät sen kansion, johon vastaanotamme WhatsApp-, Facebook- ja valokuvatiedostot, aloittaaksesi niiden tallentamisen microSD -kortille tästä lähtien. Tämän lisäksi sinun pitäisi tietää, että se on opetusohjelma Voimme palata takaisin milloin tahansa, joten sinun ei tarvitse missään tapauksessa sitoa itseäsi tiettyyn tallennustilaan lopullisesti.

  Mobiililaitteella otettavien valokuvien tapauksessa meidän tarvitsee vain mennä itse sovelluksen asetuksiin ja valita Android -matkapuhelimesi microSD -kortti, jotta kaikki sisältö tallennetaan sinne. ei liikaa vaikeuksia. Täsmälleen sama tapahtuu, kun ajattelemme muita sovelluksia, olivatpa ne alkuperäisiä tai itse asennettuja. Jos haluat siirtää tietyn sovelluksen, sinun on siirryttävä kohtaan Asetukset, Sovellukset, valittava siirrettävä sovellus ja annettava vaihtoehto "Siirry microSD -kortille", ilman paljon muita kierroksia.

  MicroSD oletuksena

  Jos haluat, että kaikki sovellukset asennetaan oletusarvoisesti microSD -kortille, koska sinulla ei varmasti ole enemmän tilaa mobiililaitteellasi tai sinulla on 32 Gt: n microSD -kortti, ja tietysti sinulla on paljon tilaa peleille, valokuville ja kaikelle muulle Jätämme sinulle alla olevan videon, jossa kerrotaan, miten sinun pitäisi toimia, jotta voit muuttaa oletustilaa Android -laite.

  Ainoa asia, joka sinun on tiedettävä, on, että matkapuhelimellasi on oltava root, muuten se on mahdotonta. Joka tapauksessa, jos et halua juurruta se Eikä videokaan. Voit siirtää kaikki valokuvat ja WhatsAppin microSD -kortille, se on jo itsessään havaittavissa tarpeeksi, mikä tekee siitä eron ja kameran vaihtoehdot ja WhatsApp voit määrittää niin, että kaikki tallennetaan automaattisesti microSD -kortille ilman, että sinun tarvitsee käydä läpi kaikki yksitellen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up