OneDrive-kansion siirtäminen Windows 10:ssä

OneDrive-kansio on oletuksena käytettävissä Windows 10:ssä, ja jos käytät OneDrivea, sen on vietävä tilaa kiintolevyltäsi. Jos sinulla ei ole tilaa asemassa, johon OneDrive on asennettu, OneDrive-kansion siirtäminen toiseen asemaan saattaa säästää tilaa.

Se ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista kuin leikkaaminen ja liittäminen toiselle asemalle; sinun on varmistettava, että kansio synkronoi kaikki tiedot. Näytämme sinulle kuinka siirtää OneDrive-kansio oikein toiseen asemaan ja varmistaa, että se synkronoi kaikki aiemmat ja tulevat tiedostot oikein.

Poista Microsoft-tilisi linkitys

Ennen kuin siirrät OneDrive-kansion, sinun on poistettava Microsoft-tilisi linkitys, jotta se voi synkronoida tiedostot uudesta sijainnista, kun linkität uudelleen.

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkin OneDrive-kuvaketta ja valitse pikavalikosta Asetukset.

2. Siirry "Asetukset" -kohdassa "Tili"-välilehteen, ja näet "Unlink OneDrive" -painikkeen siellä. Napsauta vain tätä painiketta, niin tilisi linkitys poistetaan välittömästi. sinua pyydetään kirjautumaan uudelleen sisään. Pienennä tämä ikkuna toistaiseksi ja seuraa seuraavaa vaihetta.

Siirrä OneDrive-kansiota

Nyt kun tilisi linkitys on poistettu, siirretään OneDrive-kansio haluamaasi kansioon.

1. Siirry hakemistoon, jossa OneDrive-kansiosi sijaitsee. Jos et vaihtanut oletussijaintia, sen pitäisi sijaita kohdassa C:\Käyttäjät\Käyttäjänimesi\.

2. Napsauta OneDrive-kansiota hiiren vasemmalla painikkeella sen valitsemiseksi ja napsauta sitten "Siirrä kohteeseen" Explorer-nauhassa. Napsauta avattavasta valikosta "Valitse sijainti" ja valitse asema ja sijainti, johon haluat siirtää kansion. Se alkaa liikkua ja kestää jonkin aikaa riippuen siitä, kuinka paljon tietoja olet tallentanut siihen.

Asenna OneDrive uudelleen

Nyt kun OneDrive-kansio on siirretty, sinun on linkitettävä Microsoft-tilisi uudelleen OneDriveen ja valittava uusi sijainti tietojen synkronointia varten. Kirjoita Microsoft-tilisi kirjautumistiedot OneDrive-ikkunaan, jonka pienensit aiemmin, ja napsauta "Kirjaudu sisään".

Kun kirjaudut sisään, sinulle näytetään OneDrive-sijaintisi alla olevalla "Vaihda sijaintia" -painikkeella. Napsauta "Vaihda sijaintia" -painiketta ja valitse sijainti, johon siirsit OneDrive-kansion.

Kehote kysyy, haluatko yhdistää jo olemassa olevan OneDrive-kansion vai haluatko valita uuden sijainnin. Napsauta tässä "Käytä tätä sijaintia" yhdistääksesi kansion vanhaan kansioon. Sen jälkeen paina "Seuraava" viimeistelläksesi asennuksen ja OneDrive-tilisi synkronoidaan uuteen sijaintiin.

Johtopäätös

OneDrive-kansion siirtäminen ei ole kovin vaikeaa, mutta on tärkeää käydä läpi tämä prosessi, jotta kaikki aiemmat ja uudet tietosi synkronoidaan oikein. Se on loistava tapa säästää huomattavasti tilaa, joten tämän pienen prosessin läpikäyminen on luultavasti sen arvoista. Kerro meille, kuinka OneDrive-kansiosi siirtäminen auttoi sinua.

Indeksi
  1. Poista Microsoft-tilisi linkitys
  2. Siirrä OneDrive-kansiota
  3. Asenna OneDrive uudelleen
  4. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up