Opas edullisiin mutta kattaviin älytelevisioihin

Mikä Smart TV kannattaa ostaa, jos haluat kuluttaa vähän ja silti sinulla on kaikki sovellukset katsoaksesi elokuvia suoratoistona

Yhä useammin kuulemme huipputeknologisista televisioista, joiden avulla voit asentaa multimediasovelluksia ja nauttia suoratoistopalveluista ilman, että sinun tarvitsee käyttää muita kytkettyjä laitteita. Jos olemme tähän asti uskoneet, että tämäntyyppiset televisiot eivät olleet taskujemme ulottuvilla, olet väärässä: niitä on kaupallisesti saatavilla erilaisia ​​edullisia älytelevisioita, kohtuuhintainen, jonka avulla voit asentaa suosituimmat multimediasovellukset ja hyödyntää uutta televisiota Internetin suoratoistoon.

Tässä oppaassa näemme yhdessä, mitkä ovat Halvimmat älytelevisiot, mitkä ominaisuudet niillä on oltava, jotta ne pysyisivät ajan tasalla ja mitkä mallit kannattaa ostaa verkosta käyttämällä vakavaa ja luotettavaa sivustoa, kuten Amazon.

LUE MYÖS: Paras Smart TV sovellusjärjestelmille Samsungilta, Sonylta, LG:ltä, Panasonicilta

Indeksi

  Smart TV:n vähimmäistoiminnot

  Älytelevisiolla, vaikka se olisikin edullinen, on välttämättä oltava seuraavat ominaisuudet, jotka on tarkistettava huolellisesti ennen ostamista:

  • Wifi-yhteys: Koska televisio voi olla kaukana kotona modeemista tai reitittimestä, on parempi, että voit käyttää langatonta yhteyttä kotona Internetin käyttämiseen. Tarkoitusta varten sekä 2,4 GHz:n yhteys että 5 GHz:n yhteys (nopeampi) ovat hyviä.
  • Resoluutio: Monissa halvoissa televisioissa on jalusta HD-valmius, jonka enimmäisresoluutio on 1280 × 720 pikseliä. Tämä resoluutio toimii vain pienemmissä televisioissa (alle 36 tuumaa), mutta se voi hyödyntää 40 tuuman tai korkeampaa Smart TV:tä Suosittelemme aina keskittymään Full HD:hen, eli resoluutiolla 1920 × 1080 pikseliä. Tässä hintaluokassa 4K UHD -televisiot ovat harvinaisia, mutta silti saatavilla (vain 43 tuumaa ja korkeampi tälle resoluutiolle).
  • Käyttöjärjestelmä: monista halvoista älytelevisioista löydämme kuinka Android-käyttöjärjestelmä epävirallisessa versiossa: se ei siis ole Android TV tai Google TV (saatavilla vain huippuluokan televisioissa), vaan Android-versio älypuhelimille, joka on optimoitu toimimaan televisiossasi; voimme sitten asentaa älypuhelinsovellukset televisioomme ilman erityisiä ongelmia. Jos haluamme enemmän optimointia multimediasovelluksille ja elokuvien suoratoistolle, suosittelemme sinua keskittyä kuuluisien valmistajien myymiin Smart TV -malleihin kuten LG, HISENSE, Sharp ja Samsung ed Vältä älytelevisioita, joissa on epävirallinen Android aina kun mahdollista.
  • Portit ja liitännät: kaikentyyppisten ulkoisten laitteiden tukemiseksi suosittelemme tarkistamaan USB- ja HDMI-porttien lukumäärän; hyvässä Smart TV:ssä on oltava vähintään 3 HDMI-porttia ja vähintään 2 USB-porttia. Jos haluamme liittää television Ethernet-kaapelilla, tarkistamme, että television takana on myös sopiva portti.
  • Television standardit: jotta voit tehdä kestävän ostoksen ajan mittaan (ilman, että sinun tarvitsee myöhemmin osoittaa ulkoiseen dekooderiin), suosittelemme tarkistamaan, tukeeko Smart TV DVB-T2-standardi, HEVC Main 10 (H.265) -koodekki ja HbbTV-standardi. Jos televisio on varustettu kaikilla kolmella yllä mainitulla elementillä, voimme nähdä uuden maanpäällisen digikanavan kanavat ongelmitta. Jos aiomme käyttää Tivùsat-alustaa ilman ulkoista dekooderia, varmista, että edullisessa Smart TV:ssämme on DVB-S2-digitaaliviritin ja CI+ (Common Interface Plus) -tyyppinen Smart CAM -paikka.

  Nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka on tarkistettava ostohetkellä, jotta voit välttää väärä ostos, tehty säästämään rahaa hinnalla millä hyvänsä. Edes yhdenkin edellä mainitun ominaisuuden puute voi pilata ikuisesti multimediakokemuksemme ostetun Smart TV:n kanssa.

  Parhaat halvat älytelevisiot

  Kun olemme yhdessä nähneet ominaisuudet, jotka halvalla Smart TV:llä on oltava, katsotaan yhdessä mallit, joita voimme ostaa verkossa Amazonista, jotta voimme säästää ja saada malleja, joissa on kaikki yllä luetellut ominaisuudet.

  Hisense 32" LED

  Ensimmäinen Smart TV, jota voimme harkita, onHisense 32" LED, jossa on 32 tuuman HD (720p) -näyttö, VIDAA 4.2 Smart TV -käyttöjärjestelmä, 12 W 2.0 audiojärjestelmä, ääniohjaukset Amazon Alexa -assistentilla, DVB-T2 / S2-kaksoisviritin, HEVC Main 10 -koodekkituki, tuki lativùlle ja RaiPlay kaukosäädin.

  TV on saatavana Amazonista hintaan 299 €.

  LG Smart TV 32"

  Toinen älytelevisio, jota voimme harkita, onLG Smart TV 32", varustettu 32 tuuman FullHD (1080p) -näytöllä, neliytimisellä prosessorilla, Dolby Audio -tuella, Virtual Surround Plus -tekniikalla ja yksinkertaistetulla LG Smart TV -järjestelmällä (perustuu webOS 4.5:een), suuret kuvakkeet ja pääsovellukset jo asennettuina.

  Tämä Smart TV on saatavana Amazonista hintaan 319 €.

  LG SMART TV 4K Ultra HD

  Jos haluamme kokeilla sisältöä 4K UHD -tarkkuudella kuluttaen vähän, voimme keskittyä LG SMART TV 4K Ultra HD, joka tarjoaa 43 tuuman 4K (2160p) -näytön, neliydinprosessorin, tuen Google Assistant- ja Amazon Alexa -äänikomentoille, webOS 6.0 -käyttöjärjestelmän, yhteensopivuuden DVB-T2:n ja HEVC Main 10:n kanssa sekä osoitinkaukosäätimen.

  Tämä erittäin mielenkiintoinen TV on saatavana Amazonista hintaan 439 €.

  Samsung Smart TV AU9000 Series

  Samsung on aina valmistanut parhaita televisioita ja halpojen älytelevisioiden joukosta on mahdollista löytää kelvollinen malli. Paras malli panostaa on Samsung Smart TV AU9000 Series, jossa on 43 tuuman 4K (2160p) -näyttö, Crystal UHD 4K -näköjärjestelmä, integroidut Alexa-äänikomennot, Dynamic Crystal Color -järjestelmä, Motion Xcelerator Turbo -pelitila ja yhteensopivuus uuden digitaalisen maanpäällisen verkon (DVB-T2 ja HEVC Main 10) kanssa. .

  Tämä Smart TV on saatavana Amazonista hintaan 489 €.

  Hisense 50" QLED 4K 2021

  Mikä on suurin budjetti älytelevisio, jonka voimme ostaa? EpäilemättäHisense 50" QLED 4K 2021! Tässä Smart TV:ssä on 50 tuuman 4K (2160p) -näyttö, Quantum Dot vision -tekniikka, VIDAA 5.0 Smart TV -käyttöjärjestelmä, ääniohjaukset Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, yhteensopivuus uuden digitaalisen maanpäällisen verkon ja 4K lativù -satelliittialustan kanssa. ( DVB-T2 / S2 HEVC 10).

  Tämä hieno televisio on saatavana Amazonista hintaan 499 €.
  LUE MYÖS: Uusi Smart TV ja DVB-T2 ostettava (enintään 1000 euroa)

  Johtopäätökset

  Kuten oppaastamme näkyy, ei tarvitse maksaa 1000 € tai enemmän voidakseen ostaa sellaisen Uusimman sukupolven Smart TV, koska halvimmasta hintaluokasta (jopa 500 €) löydämme erittäin päteviä televisioita, joissa on päivitetyt Smart-käyttöjärjestelmät ja täydellinen yhteensopivuus suosituimpien suoratoistosovellusten ja multimediasovellusten kanssa, unohtamatta tukea uusi digitaalinen maanpäällinen lähetys.

  Klassisiin televisioihin verrattuna Älytelevisio on lukuisia etuja, joita emme voi enää nykyään sivuuttaa, kun yhä useammat ihmiset käyttävät suoratoistosovelluksia ja multimediasovelluksia.

  Älä unohda, että voimme katsoa myös Smart TV:stä PC:lle tallentamamme elokuvat ja videot, jotta niitä ei tarvitse välttämättä nähdä näytössä.

  Jos pidämme televisiolähetysten tallenteista, voimme aina tallentaa jaksoja ja elokuvia Smart TV:hen, käyttämällä joitain television sisäänrakennettuja toimintoja.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up