Opas Samsungin puhelimen ruutukaappauksen ottamiseen ja tallentamiseen

Kuvakaappauksen voi ottaa Samsung-laitteella painamalla virta- ja äänenvoimakkuusnappeja; vaihtoehtoisesti kämmensyrjällä pyyhkäisemällä, vieritysnäyttökuvana tallentamaan pitkiä sivuja.

Ruutukaappaus näppäinyhdistelmällä

Jos haluat ottaa kuvakaappauksen nopeasti ja helposti Samsung-laitteellasi, voit käyttää fyysisiä näppäimiä. Useimmissa laitteissa tämä tapahtuu painamalla virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden pienennysnappia lyhyesti ja samanaikaisesti. Onnistuneen kuvakaappauksen jälkeen voit löytää otetun kuvan suoraan kuvagalleriasta.

Ruutukaappauksen ottaminen mallista riippuen

Samsungin puhelimet ja tabletit tarjoavat useita tapoja ruutukaappauksen ottamiseen. Oleellista on tietää, mikä tapa sopii juuri sinun laitteesi malliin. Ruutukaappauksen voi jakaa sosiaaliseen mediaan tai mihin tahansa sovellukseen heti otettaessa, lisäten tehokkuutta ja saumattomuutta visuaalisen sisällön jakamisessa.

Kädellä pyyhkäisemällä

Toinen yksinkertainen menetelmä ruutukaappauksen ottamiseen on käden kädellä pyyhkäisemällä. Tämä ele tarkoittaa näytön poikki vedettyä vaakasuoraa liikettä kämmensyrjällä. Tämä saattaa vaatia aktivoimista asetuksista riippuen, mutta on nopea ja intuitiivinen tapa tallentaa näytön sisältö.

Huom! Kämmenselällä pyyhkäisy

Ennen kuin voit käyttää kämmenselällä pyyhkäisyä, sinun tulee ehkä ottaa toiminto käyttöön laitteesi asetuksista. Avaa asetusten päävalikko ja etsi liike- ja eleohjausvaihtoehdot. Tästä paikasta löydät tarvittavat vaihtoehdot kämmenselällä pyyhkäisyn aktivoimiseksi.

Vieritysnäyttökuva

Erityisen hyödyllinen toiminto, vieritysnäyttökuva, mahdollistaa koko sivun tai sovelluksen näkymän tallentamisen yhtenä pitkänä kuvana. Tämä on erityisen kätevä, kun haluat tallentaa useita peräkkäisiä viestejä keskustelusta tai näyttää kokonaisen verkkosivun sisällön. Samsungin Galaxy-puhelimet sisältävät tämän toiminnon, joka helpottaa informaation jakamista ja tallennusta.

Ohjeet vieritysnäyttökuvan käyttöön

Vieritysnäyttökuvan ottaminen vaatii ensin perinteisen ruutukaappauksen ottamista, jonka jälkeen laite tarjoaa vaihtoehdon jatkaa vieritystä tallentaaksesi lisää sisältöä. Seuraa ohjeita ruudulla, ja laite kokoaa kaikki yksittäiset kuvat yhdeksi pitkäksi vieritysnäyttökuvaksi.

Indeksi
  1. Ruutukaappaus näppäinyhdistelmällä
  2. Ruutukaappauksen ottaminen mallista riippuen
  3. Kädellä pyyhkäisemällä
    1. Huom! Kämmenselällä pyyhkäisy
  4. Vieritysnäyttökuva
    1. Ohjeet vieritysnäyttökuvan käyttöön

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up