Opas teknistä limonadi-/autotallimyyntiin

Kun muistelet lapsuuttasi, mieleesi saattaa tulla useita asioita. Yksi hauskoista tapahtumista voi olla klassinen limonaditeline naapurustossasi. Asiakas tekee tilauksensa, sinä teet limonadin ja asiakas antaa sinulle rahat. Nykyaikana limonaditelineen ei kuitenkaan tarvitse olla näin yksinkertaista. Jopa kun katsot limonadiosastojen ohi, kaikkea autotallimyynnistä tavaroidesi myymiseen ystäville voidaan muokata uusien sovellusten ja laitteiden avulla. Tänään tarkastelemme viittä sovellusta, jotka tuovat nostalgisen limonadi-/autotallikaupan 2000-luvulle.

Indeksi
  1. 1. Mint iOS:lle
  2. 2. Microsoft Office for Mac
  3. 3. Neliö iOS:lle
  4. 4. Facebook iOS:lle
  5. 5. eB iOS:lle

1. Mint iOS:lle

Minttu on sovellus, jonka avulla voit hallita rahojasi, budjettiasi ja paljon muuta. Sinun tarvitsee vain lisätä luottokorttisi ja pankkitilisi tiedot, joista näet, mihin rahojasi kohdennetaan ja mistä voit alkaa säästää. Tämä tehdään erittäin helposti ilman, että sinun tarvitsee syöttää jokaista tapahtumaa manuaalisesti. Tämä on loistava tapa varata budjetti autotallimyyntiäsi tai -telinettäsi varten, jolloin voit määrittää, kuinka paljon käytät tarvikkeisiin, kuten kuppeihin, laatikoihin ja kylteihin. Kaikki on turvallista ja jopa salasanalla suojattua, mikä estää uteliaita katseita näkemästä taloustietojasi. Lisäksi kaikki on saatavilla Internetissä, joten sinun ei tarvitse pitää puhelintasi lähellä, kun tarkistat tiliäsi. Mint.com on saatavilla ilmaiseksi.

2. Microsoft Office for Mac

Saatat olla hämmentynyt siitä, miksi toimistopaketti on tässä luettelossa. Saatat yllättyä kuullessani sen Microsoft Office mukana tulee kyky tehdä mukavia, eloisia kylttejä ja julisteita ilmaiseksi. Kun napsautat Microsoft Officessa Microsoft Project Gallerya, napsauta vain tapahtumia tai lentolehtisiä, ja sinulle tarjotaan monia vaihtoehtoja myynnin mainostamiseksi. Ne ovat malleja, joiden avulla voit muokata tekstiä ja valokuvia, jolloin voit tehdä julisteistasi hieman yksilöllisempiä. Microsoft Office for Mac sisältää Microsoft Wordin, tekstinkäsittelysovelluksen, Microsoft Excelin, jolla voit tehdä laskentataulukoita, Microsoft PowerPointin, jonka avulla voit tehdä esityksiä, ja Microsoft Entouragen, sähköpostiohjelman.

3. Neliö iOS:lle

Square iOS:lle on melkein välttämätön sovellus kaikille, jotka haluavat myydä autotallin tai limonadiosaston aikana. Squaren avulla voit hyväksyä luottokortteja lenkillä sen sijaan, että joutuisit riippumaan rahasta. Neliö on yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain syöttää loppusummat ja tiedot, pyyhkäistä korttia, ja kaikki veloitetaan ja lähetetään pankkitilillesi. Square on erittäin helppo asentaa ja se toimii liittämällä vastaanottimen iOS-laitteesi kuulokeliitäntään. Sinun tarvitsee vain maksaa erittäin pieni maksu. Squaren avulla voit myös pitää kirjaa kaikista vastaanottamistasi rahoista. Voit myös lähettää kuitteja asiakkaillesi heidän puhelimiinsa ja sähköpostiinsa. Square on ilmainen rekisteröityminen, ja se on saatavilla App Storesta.

4. Facebook iOS:lle

Se voi aluksi tuntua epätodennäköiseltä vaihtoehdolta Facebook yhtenä tärkeimmistä sovelluksista seuraavaan autotallimyyntiin ja limonaditelineeseen; Se on kuitenkin itse asiassa sovellus, jonka avulla voit mainostaa seuraavaa myyntiäsi. Facebook-tapahtumien kautta voit edistää myyntiä, asettaa ajan, katsoa vierailevia henkilöitä ja paljon muuta. Voit käyttää valokuvatoimintoa antaaksesi odotetuille vierailijoille mahdollisuuden nähdä, mitä myyt autotallimyyntinä. Reittiohjetoiminnon avulla voit lisätä sijainnin ja jopa saada kartan. Facebook-integraation avulla voit myös vastata kysymyksiin, joita jotkut asiakkaat esittävät sinulle viestien kautta. Facebook iOS:lle on ilmainen sovellus, jota sinun tulee tutkia seuraavaa myyntiä varten.

5. eB iOS:lle

Jos etsit täysin virtuaalista autotallimyyntiä, niin eBay voi olla sinulle paras sovellus. Vaikka jokaisen kohteen julkaiseminen yksitellen sivustolle voi olla hieman aikaa vievää, sinun odotetaan saavan lopulta enemmän. Vaikka eBaylla on erityinen, jonka avulla voit lähettää sivustolle ilmaiseksi, et ole varma, kuinka kauan se kestää. Tästä huolimatta eBay antaa sinulle parhaan tuoton. Lisäksi pystyt avaamaan tuotteesi laajemmalle yleisölle. eBayssa voit sekä tarkastella että lähettää sivustolle. Voit seurata tuotteesi menestymistä eBay-sovelluksessa ja myös olla yhteydessä kiinnostuneiden ostajien kanssa molemmissa sovelluksissa. Molemmat ovat ilmaisia, ja sinun kannattaa tarkistaa tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up