Optimoi Fire Stick -asetukset nopeuttaaksesi suoratoistoa

Kuinka optimoida Amazon Fire TV Stick ja muuttaa asetuksia niin, että se on nopeampi myös elokuvien suoratoiston aikana

L'

1) Tarjoa oikeaa ravintoa

Jotta Fire TV Stick toimisi hyvin, on tärkeää, että se saa virtansa oikealla määrällä energiaa, jota ei välttämättä saa television USB-portista: Tästä syystä suosittelemme, että käytä pakkauksen mukana toimitettua USB-kaapelia ja virtalähdettävälttäen television USB-portin käyttöä.
Vaihtoehtoisesti voimme käyttää a laturi, jossa on useita USB-porttejajoten voit saada virtaa myös muihin USB-portin kautta toimiviin laitteisiin.

2) Käytä tehokasta Wi-Fi-verkkoa

Usein ongelma ei ole edes Fire TV Stick, vaan Wi-Fi-verkko, johon yhdistämme sen. Jos käytämme a 2,4 GHz Wi-Fi-verkko sisällön toisto voi olla hidasta, saatamme kärsiä viiveestä tai hidastumisesta ja jopa saada pienempi resoluutio multimediasovelluksista.
Ongelman ratkaisemiseksi aktivoimme 5 GHz verkon reitittimessämme tai modeemissamme ja liitä Fire TV Stick uuteen verkkoon, jolloin pääsemme asetusvalikkoon asetukset ja paina valikkoa Netto luodaksesi uuden yhteyden.

Jos meillä ei ole 5 GHz:n reititintä tai modeemia, voimme valitse uusi ja tehokas suoraan verkossa, yhdistä se kaskadissa modeemiin puhelinoperaattorilta tai jos modeemi on liian kaukana, käytä a Wi-Fi-alueen laajennus.

3) Poista automaattiset sovelluspäivitykset käytöstä

Amazonin Fire TV Stick päivittää automaattisesti järjestelmäsi ja sovelluksesi oletuksena ja tekee sen ilman varoitusta taustalla. Nämä sovelluspäivitykset voivat hidastaa valikkojen ja sovellusten katselua ja liikkumista, kun laite asentaa niitä.

Joten se voi olla hyvä idea poista automaattiset päivitykset käytöstäunohtamatta tarkistaa manuaalisesti uusi järjestelmäversio kerran viikossa tai kuukaudessa. Päivitykset lisäävät tietoturvakorjauksia, ominaisuuksia ja myös tärkeitä optimointeja Fire TV Stickin nopeuteen.

Tarkista järjestelmäpäivitykset siirtymällä osoitteeseen Asetukset > Laite > Tarkista päivitykset. Ota automaattiset sovelluspäivitykset käyttöön tai poista ne käytöstä siirtymällä kohtaan Asetukset > Sovellukset > Appstore > Automaattiset päivitykset ja laittaa päälle Kulunut.

4) Poista käyttämättömät palvelut käytöstä

Fire Stickissä on joitain integroidut Amazon-palvelut, mukaan lukien Prime Photo. Jos niitä ei käytetä, niiden poistaminen käytöstä on varmasti kätevää nopeuttaaksesi laitetta.

Jatketaan ottamalla polku Asetukset > Sovellukset > Ensimmäiset valokuvat ja poista molemmat vaihtoehdot; matkan varrella Asetukset > Sovellukset voimme löytää muita deaktivoitavia sovelluksia.

5) Poista ilmoitukset käytöstä

Fire TV Stickissä on tietyntyyppisiä ilmoituksia, jotka eivät ole kovin hyödyllisiä ja ärsyttäviä, ja ne ovat asennettujen sovellusten tuottamia. Voit poistaa ilmoitukset käytöstä siirtymällä osoitteeseen Asetukset > Sovellukset > Appstore > Ilmoitukset ja sammuta.

Jos haluat poistaa sovellusilmoitukset käytöstä tapauskohtaisesti, siirry osoitteeseen Asetukset > Asetukset > Ilmoitusasetukset > Sovellusilmoitukset.

6) Poista videon ja äänen automaattinen toisto käytöstä

Oletuksena, kun käynnistät Amazon Fire Stickin, näkyviin tulee osio, jossa on suosituksia katsottavista elokuvista tai TV-ohjelmista, joita toistetaan jatkuvana silmukana. Tämän ominaisuuden poistaminen käytöstä sen lisäksi, että se on vähemmän häiritsevä, vähentää merkittävästi suorittimen kuormitusta.

Voit saada sen menemään sisään Asetukset > Asetukset > Suositeltu sisältöpoistamalla molemmat vaihtoehdot käytöstä Salli videon automaattinen toisto Ja Salli äänen toisto.

7) Poista tiedonkeruu käytöstä

Oletuksena Amazon Fire TV Stick kerää merkittävän määrän tilastotietoja laitteiden käytöstä. Poistamalla kaikki nämä asetukset käytöstä se parantaa yksityisyyttä ja antaa samalla lisää nopeutta muille toiminnoille.

Vaihtoehdot deaktivointiin ovat Asetukset > Asetukset > Yksityisyysasetukset. Sammuta sitten Laitteen käyttötiedot, Kerää sovelluksen käyttötietoja Ja Mainoksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella, antaa aina OK varoitusviesteille. Seuraavaksi mennään ylös Asetukset > Asetukset > Tietojen valvonta ja deaktivoimme kaiken.

8) Poista käyttämättömät sovellukset ja tiedot

Kaikki käyttämättömät sovellukset tulee poistaa: muistitilan lisäämisen lisäksi kaikki sovelluksen suorittamat taustaprosessit myös eliminoidaan, mikä jättää vähemmän kuormitusta suorittimelle.

Jos haluat poistaa sovelluksia, siirry osoitteeseen Asetukset > Sovellukset > Hallitse asennettuja sovelluksia. Halutessasi voit myös käyttää jotakin näistä sovellus puhdistaa Android turhista sovelluksista ja tiedostoista nopeuttaaksesi puhdistusprosessia.

Johtopäätökset

Amazonin Fire TV Stick on ehdottomasti erittäin mukava ja nopea laite, mutta kuten kaikki nykyaikaiset laitteet, se on pidettävä jatkuvasti ajan tasalla ja optimoitava, jotta se pystyy hallitsemaan nopeaa videon suoratoistoa tunnetuimmilla sovelluksilla (kuten Netflix, Disney+ ja Amazon Prime Video). ).

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka vapauttaa muistitilaa Fire TV Stickissä, jos se on hidas tai siinä on virheitä Ja kuinka suoratoistaa videota PC:stä Fire TV:hen VLC:n kautta.

Indeksi
  1. 1) Tarjoa oikeaa ravintoa
  2. 2) Käytä tehokasta Wi-Fi-verkkoa
  3. 3) Poista automaattiset sovelluspäivitykset käytöstä
  4. 4) Poista käyttämättömät palvelut käytöstä
  5. 5) Poista ilmoitukset käytöstä
  6. 6) Poista videon ja äänen automaattinen toisto käytöstä
  7. 7) Poista tiedonkeruu käytöstä
  8. 8) Poista käyttämättömät sovellukset ja tiedot
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up